Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Со кој имате контакти и надвор од рр? 27.3.2011 22:45:04
KRISTIJANA*
i jas licno ne se zapoznav so nikoja , na facebook adnav nekolku ama go izgbiv forumot kade bea navedeni koj e koj i sega sum malku izgubena hahah inace mn mi pomogna i me sovetuva MIKA ja pozdravuvam , ne se znaeme licno i natasa981
pozz do siteeeeeeeee
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 18.4.2012 20:45:15 >
RE: Со кој имате контакти и надвор од рр? 18.4.2012 20:44:14
Viktori
Сега веќе е подолга листата на другарки од РР. Го прекршив правилото на неширење познанства по форуми и ич не ми е криво. Натушка, Беатрис, Јуле, Оливија, Темјана, Палешка, Арх_диз, Икана, мами2, Везилка (ќе ја заборавев) - посебно ми се мили. Дури денес со Оливија де жа ву имавме. Оливија помислила на мене, а јас и излегов пред очи.
На листата маст мит аген ја додавам Меланија!
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 18.4.2012 23:29:12 >
RE: Со кој имате контакти и надвор од рр? 18.4.2012 20:49:26
Melanija RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR
На листата маст мит аген ја додавам Меланија!
Стварно беше кратко,брзо...и стварно и јас сум за пак,туку добро што ме потсети,Бевме ние и Темјана,Натушка и петтата беше мами така некако ама ич не сум сигурна за никот,се сеќаваш за да знам кого сум запознала?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Со кој имате контакти и надвор од рр? 18.4.2012 20:53:16
Melanija RR
Или мами29 ,хм се замислив..уствари Темјана ја знае па ќе пише кога ќе прочита,ама не сум ја читала одамна
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Со кој имате контакти и надвор од рр? 18.4.2012 20:57:23
Melanija RR
Сакав да кажам мами ја нема,а Темјана од сабајле до крај радног времена уф офтопици
RE: Со кој имате контакти и надвор од рр? 18.4.2012 23:19:48
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Стварно беше кратко,брзо...и стварно и јас сум за пак,туку добро што ме потсети,Бевме ние и Темјана,Натушка и петтата беше мами така некако ама ич не сум сигурна за никот,се сеќаваш за да знам кого сум запознала?
Да мами2 беше
Инаку се знам лично со Виктори,Беатрис,Маца,Ана моли,Арх_диз,Јуле,Оливиа,Андрианче,Богданчанка и често си контактираме, сум ги запознала и Палешка ,Мартинс мам,Темјана,мами2,либра.н,мама26 , лале,блу-блу,минатата недела ја запознав и Пепелашка ...и не ми доаѓа на памет уште кој,сори.
Контактирам на фб често и со маки и со кикичка и едвај чекам да ги запознаам во брзо време се надевам
RE: Со кој имате контакти и надвор од рр? 19.4.2012 8:54:35
Pepelaska *
Јас ги познавам само Анамоли и Натушка, а би сакала сите да ве запознаам Со кикичка редовно се допишуваме на фб, хихи, и неа одвај чекам да ја запознаам плус децата ни се врсници па што знаеш
RE: Со кој имате контакти и надвор од рр? 19.4.2012 9:22:21
temjana
Морееее немам ком. дома, мојот го оставам на работа а мм не ми го дава неговиот затоа сум дневна шема, не дека не си легнувам во 21 часот Инаку јас се познавам со Виктори, Натушка,Мами2, Меланија,Маца, ја видов на кратко Оливија, Арх диз, Либра.... лелле сигурно има уште некој ама слаба меморија имам простете ми И ајде повторно дружба да правиме еве и сонцето ни се смее
RE: Со кој имате контакти и надвор од рр? 19.4.2012 9:26:18
Beatris
Муебетче тет-а-тет имало со Натушка, Виктори, АнаМоли, Маца, Јуле, Икана, Џесика, Мартинс Мом, Надица... ако сум заборавила некого, а 100% сум заборавила се извинувам
RE: Со кој имате контакти и надвор од рр? 19.4.2012 10:09:22
temjana
Знаев дека некој многу важен заборавив АнаМоли со неа најмногу контактирам , инаку ја видов на една среба и Андријанче и со Јуле се знам ехехехе па јас многу познавам. За толку а социјална личност како што се сметам многу пријатели имам
RE: Со кој имате контакти и надвор од рр? 24.10.2012 16:31:11
kikicka
Јас лично вака очи во очи ги знам : Беатрис, Анамоли, Маки, Натушка, Икана, Луци, Оливија( случајно) , Џесикаа,Андрианче, Фиао, Маца, Виктори еднаш , Сандриана, Јулие и мислам дека толку беа .... ааааа Темјана исто , и Темјанушка и толку мислам. Инаку контактирам со анет, пепелашка, лиличка и други, сакам да ги запознаам не само преку чат .