Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Што се ја одбележа изминатава недела! 26.6.2009 16:22:21
Julie1
Што се се случуваше на Рингераја, во нашите животи или во нашата мала и мила Македонија а оставија впечаток кај вас, да се навратиме на неделава што изминува...
RE: Што се ја одбележа изминатава недела! 26.6.2009 16:25:24
Julie1
еве едно нешто што ја одбележа недалата а не уплаши сите на Рингераја... Мами ненадејно се откажа од нас. Но за срека тоа беше само кратко, брзо ни се врати и ни ги разубави моментите поминати на Рингераја со неа.
RE: Што се ја одбележа изминатава недела! 26.6.2009 16:28:03
Julie1
Неделава ке ја паметам и по најмногу спиење, по природа не сум некоја голема спанка, но дали поради времето и дење и ноќе спиев, кога бев со луѓе веќе ми беше страв да прозевам, и кафиња и кока коли ништо не спасуваше... а дефинитивно невообичаено прва недела во летото а премногу врнежива... ми недостасува лето!
RE: Што се ја одбележа изминатава недела! 26.6.2009 20:22:55
mami
Неделава беше многу напорна за мене...да, за кратко и ве напуштив, ама знаете ама ми беше празно без вас цел ден цела недела ми помина во знак на тоа, ама за срека, работите се средуваат, одиме кон подобро и кон нашата среќа..па не се откажувам јас од љубовта така лесно...а ни од рр, уште долго ке ви досаѓам и ке ви нудам забавни теми како пред некој ден
RE: Што се ја одбележа изминатава недела! 2.10.2009 14:59:47
mami
неделава ми измина во знакот на заборавеноста- се ама буквално се заборавав- да направам важни работи на работа, па да купам тоа што ми треба, да завршам нешто за мајка ми, како склеротична баба..морам под итно Билобил да си земам
RE: Што се ја одбележа изминатава недела! 2.10.2009 15:12:44
profesorica
леле мотхеррррр29 како така штета...
мојава недела...хм...па доста работно, средував некои документи на работа и правев табели, имав доста љубов(и + уште нешто), немав караници за промена...добив некои интересни предлози...почнав со предавања во школо за странски јазици.
оваа недела ќе ја паметиме и по тоа што добивме 2 нови модератори на рр-big_mama817 и mother29.
RE: Што се ја одбележа изминатава недела! 20.11.2009 13:30:25
mother 29
оваа недела ми помина со курето на Марко и по малку нервози на работа!со мм добри бевме ни еднаш не се скаравме ,така појако а се сексавме дури три пати,Марко беше умен и добар во градинка,по дома се е стандарт!хиихи
RE: Што се ја одбележа изминатава недела! 11.1.2010 8:25:12
mami
Прекрасни моменти поминати со моите најмили..обожавам кога неделата ке ми помине во постојана дружба со мм и Лука, а средбата со другарките ми е како цреша на шлагот
RE: Што се ја одбележа изминатава недела! 27.1.2016 12:52:50
marchi
nedelava e na sredina ama .... ubava e temava da ja razmrdame poslednive denovi epten mnogu se trudime da razgovarame so stefan,da nauci da misli i pamti da se izrazuva i komunicira a isto taka sobiram materijijali za ucenje i cekam da me viknat na intervju za rabota