Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Нашиот претставник на годинашниот Евросонг 21.3.2010 15:35:43
melody
Go znam licno i mislam deka e odlicen peac,a za toa deka ke ne odnese vo finale ili pobedi ne zavisi od nego tuku od mnogu drugi raboti da ne nabrojuvam sega...Odlicno iskustvo za nego i poen plus vo negovata kariera sto mi e mnogu milo
RE: Нашиот претставник на годинашниот Евросонг 21.3.2010 16:35:09
***Lide***
pesnata ja nemam bas ubavo slusnato pa ne mozam da komentiram a za nego kako peac mislam deka e dobar ima i dori pesni e sega kakov ke bidi plasmanot ne e do nego ama sepak navivame za nasiot pretstavnik
RE: Нашиот претставник на годинашниот Евросонг 18.5.2010 23:59:22
nadica
да се разбереме јас немам ништо против ѓоко јас имам против организаторите кои не им обезбедиле и преведувач кога веќе не знаат јазик изгледаат смешно и бедно
RE: Нашиот претставник на годинашниот Евросонг 19.5.2010 0:04:08
jovanka
Sepak toj ni e nas prestavnik i kako rr da go podrzime a sto,zosto,kako....toa e gotovo izbrisena tema za razgovor ajde da im upatime pozitivni kritiki na nasite vo Oslo.
RE: Нашиот претставник на годинашниот Евросонг 19.5.2010 0:10:29
Viktori
Јованка, секоја година е исто. Критикуваме, се жалиме, различни вкусови, ама секоја година на евровизија пред тв, се знае, навиваме Па така и оваа! Напред Македонијаа!!!
RE: Нашиот претставник на годинашниот Евросонг 19.5.2010 0:27:37
Rossana
Abe pesna ko pesna, za koj kako. Jas i ovaa godina ne oceuvam nisto od Makedonija kako i sekoja, odvaj se plasirame za finale, a nekogas i samo na polufinale ostanuvame. Pesnata spored mene e totalen promasaj. Ne velam deka ne ja biduva pesnata, pesnata e mnooogu ubava no ne e za evrovizija. Garant ke ima mnogu podobri pesni.
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
А за организацијата, ко и секоја година... ако нешто не фали не сме живи
Sepak Gjoko ni e momce makedonce i se razbira ke navivame za nego NAPRED MAKEDONIJAAAA
< Поракaта ја уредил Rossana -- 19.5.2010 0:28:11 >
RE: Нашиот претставник на годинашниот Евросонг 19.5.2010 13:51:34
Snowhite RR
Ѓоко го имам слушано во живо и многу добар глас има, но како што пред некој ден рече Цаци Паковска, дека „секој претставник имал поубави хитови од оној со кој се претставува на евровизија“, но ни тоа не е веќе важно кога станува збор за евровизија, јас мислам дека премногу значење и придаваме, а не вреди толку П.С. А интервјуто го гледав сабјале на ФБ се пресмеав, за срамота, како можи да си дозволиме ваков лапсус, ги праќаат без преведувач, ццц
Да точно Ѓоко отиде да пее, ама сигурно очекуваше дека таму ќе дава интервјуа и тоа на некој странски јазик. Ако немал врема да се подготви зошто не си најмиле преведувач...мислам срамота е сигурно ќе имаат и пресконференции а можеби организираат и мак. вечер па како очекуваат да се разберат со луѓето