Snowhite RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: mosa Mojte pred nekoj den se vratija od odmor.Bea vo Grcija.No ovaa godina bea sami bidejki brat mi e veke golem,pa ne odi so niv.No majka mi veli deka im bilo dosadno,pa izvadi mu na V pasos slednata godina ke go nosime i nego.Se radyvam sto e taka,mogu mi e drago sto imaat zelba i nego da go nosat.V slednata godina ke ima polni 4 godini.No sto mislite vie sragi moi nekako mi e strav,si mislam a sto ako pocne da palce.Majka mi vika ke odele so nivna kola namesto so avtobus kako godinava i voobicaeno.E sega jas sum za,no si milsam sto ako place,pa vo grcija,ne ete blisku.Da e do Ohrid i da place ke otide mm pa ke go zeme ili pak oni ke se vratat.No vo grcija??????Sto znam,ne znam ni jas samata.A sakam da odi.Sto mislite vie?Kakvo e vaset____o mislenje.Sto bi pravele vie da ste na moe mesto.Sepak znam deka im e merak,deka mu se raduvaat,deka sakaat da go set____aat. ne sakm da gi povredam ili navredam .Cekam vasi mislenja. ИЗВОРНА ПОРАКА: mosa Da niki i V e isto mnogu vrzan za nas,sekade kade sto odam si go nosam so mene,a plus toa neznam kako bi reagiral bidejki ne bil dvoen od mene i mm.Znaci V ne odi nitu vo gradinka bidejki nemam nekoja vo blizina,a plus toa samo mm e vraboten,znaci toj postojano e so mene.Sum se obidela 2 pati do sega,dodeka on spie jas da izlezam,ne placese po mene,no sepak ova ne e 2-3 saati tuku nekoj podolg vremenski period,7-8 dena,ne sakam za detetto da bide macenje.Vo mojte imam doverba,no sepak ne sum sigurna za nego. ИЗВОРНА ПОРАКА: mosa Da niki i V e isto mnogu vrzan za nas,sekade kade sto odam si go nosam so mene,a plus toa neznam kako bi reagiral bidejki ne bil dvoen od mene i mm.Znaci V ne odi nitu vo gradinka bidejki nemam nekoja vo blizina,a plus toa samo mm e vraboten,znaci toj postojano e so mene.Sum se obidela 2 pati do sega,dodeka on spie jas da izlezam,ne placese po mene,no sepak ova ne e 2-3 saati tuku nekoj podolg vremenski period,7-8 dena,ne sakam za detetto da bide macenje.Vo mojte imam doverba,no sepak ne sum sigurna za nego.