Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Дали некогаш сте освоиле награда? 12.3.2013 14:13:58
Mihaela 2010
znazi premnogu koci ...se nerviram
vaka od Rr se uste nemam nisto dobieno inaku mojata najgolema nagrada bese vo 1996 god koga dobiv Golf 3 na nagradna igra od ino spektar me imase i po vesnici i loto porano igrav i obavezno imav dobivano ne kojznae kolku ami 4-5 konstantno
< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 12.3.2013 14:32:22 >
RE: Дали некогаш сте освоиле награда? 12.3.2013 14:23:09
zzaa
pa na nagradna igra nemam dobieno nisto,sega za sega se nadevm nekogas sreka ke mi se nasmee,a imam dobieno na sportska najolema dobivka mi e 18.000 den ama toa ne e nagradna igra,porano prakav na site nagradni igri kako milka dorina se sobirav,sega od bravo kafe imam dobieno lazicki filzani torbi takvi sitnici.
< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 12.3.2013 14:33:09 >
RE: Дали некогаш сте овоиле награда? 12.3.2013 14:23:15
Lacrymosa
Највредна награда што ја имам добиено е ХТЦ од Кока Кола пред две и пол години. Инаку имам добивано некои утешни награди како капчиња, маички и слични ствари
RE: Дали некогаш сте овоиле награда? 12.3.2013 14:23:56
vezilka RR
Никад у живот ниту една награда..хе,хе ама јас како во вицот кога му се пожалил чоеков на господ дека никад не добил 7 на лото, а господ му рекол па земи уплати ливче човеку прво. У принцип не играм наградни игри,намам натпреварувачки дух.
RE: Дали некогаш сте освоиле награда? 12.3.2013 16:28:29
Bethany
Nitu jas ... a verovatno zatoa sto i ne igram nagradni igri, mozebi imam prakano porano kako dete stapcinja od sladoledi ili slicno, ama nikogas nisto. Znam luge koi se kako magnet za nagradi, se nesto dobivaat.
Aaa, ama ova ke mi bide znaci prva nagrada tuka na RR
RE: Дали некогаш сте освоиле награда? 12.3.2013 17:34:22
blond
Имам добиено неколку награди меѓу кои најдрага ми е наградата од РР, а после неа детско биро. Уште си го користам бирото, си го земав кај мм кога се омажив
RE: Дали некогаш сте освоиле награда? 12.3.2013 17:40:30
Pepelaska *
Кога одев на работа си добив гратис карта за зз топ, а инаку имам од дормео добиено папучи, сет за бањање и часовник, од делимано калапи за колачи, колекција од бекутан, и се на фб
RE: Дали некогаш сте освоиле награда? 12.3.2013 18:44:46
strelec 8
familijarno smme osvoile poveke nagradi.najdolema ni bese peralna na kvizot sto bese ajde da se oblozime,pa vikend za struva do hotel izgrev za dvajca,i sitni i smesni nagradi kako 5 kila sirenje...hahah,majci,a i ednas vo edna detska emisija osvoiv 3 kila kremenadli..abe smeski
RE: Дали некогаш сте освоиле награда? 12.3.2013 20:19:49
Melanija RR
Ретко сум играла ама еднаш сум добила.И тоа награда од испушени кутии на цигари добив многу убава и голема патничка торба од West mecklaren mercedes
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Дали некогаш сте освоиле награда? 13.3.2013 0:07:05
meU87
Во трето одделение, на локална телевизија, во една детска програма. Добив една најобична, проста би кажала кутија за накит, ама бев најсреќното дете на свет