|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување
15.5.2010 19:19:41   
mine
Dali nekoj moze da mi preporaca nekoe mesto za akupunktura vo Skopje, slusnav pomagalo za implantacija na plodot?

(Одговор на членот mine)
Непосредна врска до пораките: 376
15.5.2010 21:41:58   
puze
mila81 ti blagodaram ako nesto ne mi e jasno dali mozi da te prasuvam ke mi oprostis malku oti prv pat ke pravime invitro i malku sme zbuneti blagodaram od napred.

(Одговор на членот mila81)
Непосредна врска до пораките: 377
15.5.2010 23:31:38   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: mine

Dali nekoj imal iskustvo so embriotransfer so smrznati embrioni?

јас вториот пат кога бев на инвитро ми извадија 24 келии и замрзнавме три така да за третиот пат за инвитро не примав терапија како што примав првите два пати,само беше земено сперма од мм и беа оплодени па вратени во мене,за замрзнување требаше да платиме по 150 евра од келија......тоа е мое искуство се надевам помогнав позззззз

< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 15.5.2010 23:32:46 >

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот mine)
Непосредна врска до пораките: 378
15.5.2010 23:32:42   
Bejb
Богранчанка како си? Одлучи ли каде ќе одиш?

(Одговор на членот puze)
Непосредна врска до пораките: 379
15.5.2010 23:34:22   
Bogdancanka
здраво Бејб да треба во понеделник да се јавам да закажам за во ремедика,пред некој ден се јавив ми рекоа да се јавам во понеделник......се надевам ќе биде се во ред

(Одговор на членот Bejb)
Непосредна врска до пораките: 380
15.5.2010 23:38:35   
Bejb
Башми е мило, нека ти е со среќаuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 381
15.5.2010 23:43:11   
Bogdancanka
фала срце се надевам ќе биде се во ред,искрено твојот совет ми помогна да не се одкажувам од инвитро преку фондот се надевам ќе биде како што треба,кога се јавив ми рекоа дека да имат склучено договор преку фондот,и ми реоа да се јавам да закажам кај кој доктор сакам да одам.......па сега здравје ќе видиме што ќе биде кога ќе одиме дали тоа ќе биде преку фондот илиuser posted image Само здравје.....
ти мила како си?

(Одговор на членот Bejb)
Непосредна врска до пораките: 382
16.5.2010 0:15:32   
Bejb
Ох, јас сум дебела и само јадам ама не се жалам. Се поправив девет кг досега и личам како да сум голтнала топка user posted image

Всушност ќе видиш и ти како е user posted image , чекам добри вести и ќе видиш, ќе биде преку Фондот, зошто не би било.

Во Ремедика најмногу се фалат од др Петановски!

Непосредна врска до пораките: 383
16.5.2010 0:22:56   
Bogdancanka
да да мила баш кај др.Петановски сакам да одам,мојот гинеколог ми го препорача него слушнав доста пофалби за др.Петановски

хехехе срц велиш како топка да си голтнала а ех ама ме изнасмеа,ако срц само ти расти во стомачето и нека биде се како што треба гушки срц за тебе и ангелчето во твоето стомачеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image и дај боже јас и сите други кои посакувамеuser posted image да осетиме како е......

(Одговор на членот Bejb)
Непосредна врска до пораките: 384
16.5.2010 10:48:05   
mila81
slobodno puze prasaj, i nas ni e prvo in vitro, malku sum ponapred od tebe pa ke te informiram. pozdrav

(Одговор на членот puze)
Непосредна врска до пораките: 385
16.5.2010 16:08:22   
mine
Bogdancanka, fala za odgovorot ama kolku sto razbrav ti si imala zamrznato jajce kletki pa ti gi oploduvale. Mene me interesira za veke oplodeni embrioni samo e potrebno da se napravi embriotransfer. Me interesira uspesnosta na vakvata postapka dokolku nekoja pominala niz ova.

Непосредна врска до пораките: 386
16.5.2010 20:27:04   
mila81
devojki dali znaete posle kolku denovi od koga ke se zavrsi so jasmin treba da dobijam, posto mene mi se javi nekoe krvarenje(slicno na menstruacija), a vo apcinjata pisuva deka e normalno a do koga ke trae....
dali na bas vi se slucilo vakvo nesto

(Одговор на членот mine)
Непосредна врска до пораките: 387
16.5.2010 23:37:59   
puze
mila81 mi olesna malku so gospod napred za site ringe rajki da si dobijame bebusi se citame ako ima nesto se najubavo.

Непосредна врска до пораките: 388
16.5.2010 23:38:39   
iki82
mila81 kolku sto znam sestra mi gi piese jasmin, ne za vestacko oploduvanje tuku za jajnicite i mislam deka treba da dobies 2-7 dena od poslednoto ispieno apce. Ako seuste gi pies jasminot , i si dobila krvarenje na sredina na pienje sepak konsultiraj se so lekar.

Непосредна врска до пораките: 389
17.5.2010 7:37:16   
none
d utro na site .gledam temata za koldoskopija e xisteroskopija e zakljucena,pa ne znaev kade da napisam,dobro nema nikoj li da mi kaze posle tie zahvati dali ostanale bremeni, so ova dobivam odgovor deka nema odnosno deka izgleda ne se ostanuva pa kazete mi ke go prifatam i toa ???user posted image user posted image

(Одговор на членот iki82)
Непосредна врска до пораките: 390
17.5.2010 9:17:27   
mila81
da treba da dobijam za 7 dena no kaj mene se javi na 19 tableta od jasmin slabo e ama seuste ima a so jasmin zavrsiv vo petokot.

(Одговор на членот iki82)
Непосредна врска до пораките: 391
17.5.2010 9:45:45   
prvenka
None,temata histeroskopija ne e zaklucena,samo sto neznam zasto toa od levata strana ne trepka....user posted image

Непосредна врска до пораките: 392
17.5.2010 11:33:43   
nadezda
none da ne te razocaruvam ama jas se pravev histeroskopija i laparoskopija pred tocno 1 godina a sega veke se spremam za in vitro,denta se pravevme 5 zeni i se uste kontaktirame i samo 1 e bremena i toa so in vitro.ajde moze ti ke ja imas taa sreka sto nie ja nemavme pa ke ostanes vednas po opercija.ti posakuvam mnogu sreka oti samo ne znaeme kolku ni e potrebna.pozzzz

(Одговор на членот prvenka)
Непосредна врска до пораките: 393
17.5.2010 23:17:12   
puze
nadezda kaj ke go pravis in vitroto i dali ti gi zemaa dokumentite za preku fondot oti jas denes bev vo sistina na dogovoreno da me vidi dr kako e sostojbata a veke go pijam jasminot 11 apce i sto se slucuva mi vika nemame dogovor so fondot se ispolna brojot a jas na pola jasmin ispijan i ne mi gi zemaa dokumentite so opravdanie deka fondot ja smenal politikata sega maticnite ginekolozi ke gi dostavuvale dokumentite do fondot a tamu komisija ke gi razgleduvala pa posle ke ti kazele dali ke ti odobrat ili ne lagi so bradi samo toa e dr adamoska mene me lazi 1 i pol godina samo neka i sluzi na cest.

(Одговор на членот nadezda)
Непосредна врска до пораките: 394
17.5.2010 23:53:50   
lilicka
Пузее не се разочарувај мила уште утре јави се во Ремедика распрашај се јас знам дека тие имаат слкучено договор со фондот.....само напред не се секирај не ти е потребно тоа сега......се ке се средиии само трпение

(Одговор на членот puze)
Непосредна врска до пораките: 395
18.5.2010 0:01:11   
Bogdancanka
еве јас денес закажав за во Ремедика ми закажаа за 1јуни,треба да одам ако сакаш број да ти дадам мене ми даде nataly_13215

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 396
18.5.2010 0:08:07   
lilicka
Богданчанкаа супер штом си се јавила во Ремедика...само напред ти посакувам од се срце среќа........user posted image

Непосредна врска до пораките: 397
18.5.2010 0:09:47   
Bogdancanka
фала милаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image дај боже да биде се како што треба,и сите што посакувамеuser posted image да ни се исполни желбатаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 398
18.5.2010 0:13:53   
puze
mila od se srce ti posakuvam uspeh a za mene sega uste neznam so ke pravam a ako mi treba nesto ke te baram i na skajp a sega ve ostavam so dobra misla se citame povtorno dobra nok na site.

Непосредна врска до пораките: 399
18.5.2010 0:16:09   
Bogdancanka
важи мила за се што треба тука смеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image силни сме ние ќе издржиме се и ќе поминеме се да добиемеuser posted image

(Одговор на членот puze)
Непосредна врска до пораките: 400
Страница:   <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?