|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кафе бар "Happy Hour"
21.5.2010 10:01:54   
melody
Amelbebe da znaes samo kako sum gladna i sradna po makedonska hrana eeeeej....ova posabajlecki dobro ke mi dojde i ke me zasiti do sledno doaganje vo Mkuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 626
21.5.2010 10:03:05   
arh_diz
melody ne si edinstvena gladna po makedonska kujna

Биди тоа што си

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 627
21.5.2010 10:05:11   
amelbebe
ajde koga ke dojdete ve cestam i dvete makedonski jadenja  vo restorant Nacionaluser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 628
21.5.2010 10:09:07   
Палешка РР
А знаеш ли да правиш баклава, јас еднаш сум јадела од вашата баклава и искрено поубава не сум пробала во животот. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 629
21.5.2010 16:44:37   
amelbebe
znam i mnogu ubava ja pravam i vkusna mmmmmm

Непосредна врска до пораките: 630
21.5.2010 17:12:00   
jovanka
http://www.eurovision.tv/page/multimedia/videos?id=15473

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 631
21.5.2010 21:44:12   
Bitolcanka
Палешке забавено, но не заборавено. Среќна годишнина од бракот, да си славите уште многу, многу заеднички години, убави и весели мигови user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Еве, ќе земам 1 парче од тортата (да не пометнам user posted image user posted image user posted image ) - цела недела сум со благо, како ми тргна...
Амелбебе ќе земам и од твојата приготвена храна. Добро си се спремила. Среќен нека му е роденденот на Амел и среќна матура на поголемото дете user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Само вакви работи да славиме, заедно да се радуваме user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 632
21.5.2010 22:01:02   
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: melody

Amelbebe da znaes samo kako sum gladna i sradna po makedonska hrana eeeeej....ova posabajlecki dobro ke mi dojde i ke me zasiti do sledno doaganje vo Mkuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

melody ne si edinstvena gladna po makedonska kujna

Eve za vas mili moi.

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 633
23.5.2010 18:33:37   
Тања РР
Ајде мили да ве почестам, денес славам една специфична годишнина. 13 години од првата менструацијаuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 634
24.5.2010 13:00:39   
Bitolcanka
user posted image user posted image user posted image Ме изнасмеа Тања, навистина user posted image user posted image user posted image Како ти текна? user posted image Важна дата, тогаш станувавме жени user posted image
Гледам, никој не се послужил, па јас ќе се почастам од се' по малку. Честитки user posted image user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 635
24.5.2010 13:06:30   
amelbebe
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhu za zenstvenostauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 636
24.5.2010 13:07:02   
Палешка РР
Ихиииии, поводи за славење еден милион user posted image јас до брзо си го славев (или плачевuser posted image ) денот кога ја изгубив невиноста...но како ме навасаа годините, го заборавив датумот, хахаха...user posted image

Од се` пробав, мммм, вкусно! user posted image

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 637
25.5.2010 0:54:24   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Ихиииии, поводи за славење еден милион user posted image јас до брзо си го славев (или плачевuser posted image ) денот кога ја изгубив невиноста...но како ме навасаа годините, го заборавив датумот, хахаха...user posted image

Од се` пробав, мммм, вкусно! user posted image

user posted image user posted image user posted image Важно е нешто да се слави. Еве денес пак ми е 7 годишина од запознавање со мм. И тоа е ден за славење.user posted image user posted image user posted image user posted image

П.С.
Јас не знам кој е датумот кога ја изгубив невиноста, можеби затоа што тоа за мене беше процес, не чинuser posted image user posted image user posted image .

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 638
25.5.2010 7:55:11   
jovanka
user posted image
user posted image Denot da ni trgne so blago!Castam za ovie izminati denovi sto ne ve druzev,i na site sto imaa nekakov povod za slavenje im upatuvam golemi cestitki user posted image .

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 639
28.5.2010 10:28:25   
Maca25
Денес јас честам - кој за што е нека повели

user posted image

user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 28.5.2010 10:29:19 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 640
28.5.2010 10:33:40   
amelbebe
user posted image user posted image fala maca ke sizemam samo kafe i sok bide4jki cel mesec sum so antibiotici,a ako se napijam koj ke cisti po doma kako atomska bomba da padnalauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 641
28.5.2010 10:36:13   
Maca25
ист случај и кај мене. сега се мислам дали да седнам да учам или да зачистам, вечер гости ќе имаме. А треба и да одам во 2 по нина. немам многу време. само да се напијам кафе и се фаќам за работа.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 642
28.5.2010 10:57:54   
Палешка РР
Зедов од се`, па што сака нека биде user posted image ајде со среќа на сите, ик user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 643
28.5.2010 11:04:48   
amelbebe
user posted image user posted image user posted image mnogu brgu si se opijanila sto ke pravis cel denuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 644
28.5.2010 11:06:36   
Палешка РР
Добар изговор за ништо да не работам user posted image

Непосредна врска до пораките: 645
28.5.2010 14:09:15   
jovanka
user posted image Eve uste edna torta pa neli golemo semejstvo sme da ima za site.

Непосредна врска до пораките: 646
28.5.2010 14:19:34   
Anushka
какваааа торта!!!
Прекрасна!
Ама, за мене едно пивце. Ладно.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 647
28.5.2010 14:27:49   
Палешка РР
user posted image

Повели user posted image

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 648
28.5.2010 14:43:34   
Anushka
мммммм, Палешка, ти си едно голеееемоооо user posted image

Непосредна врска до пораките: 649
28.5.2010 16:47:33   
Bitolcanka
Честитки на сите !!! (Да не набројувам user posted image ) Само за вакви моменти да се веселиме user posted image user posted image user posted image
Еве нешто и од мене, како вредна домаќинка user posted image user posted image user posted image

user posted image

Живели user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 650
Страница:   <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?