|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
4.6.2010 16:02:34   
bushavka
ne cekav dolgo vreme, od prva se fati. ajde sega da stiskame palci za none za user posted image

(Одговор на членот nati2)
Непосредна врска до пораките: 426
4.6.2010 16:10:01   
elle
ајде бушавка фати ја ноне за носот user posted image и неа да ја фати ''магијата'' на рр

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

(Одговор на членот bushavka)
Непосредна врска до пораките: 427
4.6.2010 17:19:15   
none
ajde busavka cestito izgleda i jas ke ti se pridruzam kazi mi kupi test posle kolku od docnenjeto od menstruacijata napravi da odam trcajki da kupam i jas da proveram mi e stravvvvvvvv

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 428
4.6.2010 17:44:24   
bushavka
ajde none ti kazav...odi po test i izraduvaj ne..nema od sto da ti e strav...

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 429
4.6.2010 17:46:16   
iki82
none а бе уште не направи тест? не ми се верува user posted image како ти држи душа да не направиш до сега алал да ти е user posted image ајде мечка страв мене не страв и трк по тест. Еве и јас другата недела треба да правам тест..па ќе видиме, ама не се плашам како тебе, ако треба оди и преку крв испитај, ќе добиеш најточни резултати. е па ај со среќа нека ние на двете user posted image

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 430
5.6.2010 9:55:46   
none
ke odam sega uste malce da kupam test i ke vi kazam

(Одговор на членот iki82)
Непосредна врска до пораките: 431
5.6.2010 10:17:01   
suzeto
jas imam uste 5 dena cekajne do testot,
koga najrano moze da se napravi test

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 432
5.6.2010 10:19:30   
arh_diz
Najdobro e da pocekas nekolku dena od datumot za dobivanje 2- 3 dena e dovolno

< Поракaта ја уредил arh_diz -- 5.6.2010 13:56:56 >

Биди тоа што си

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 433
5.6.2010 13:10:24   
bushavka
ajde none pa nestrplivi sme veke..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 434
5.6.2010 14:13:59   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: suzeto

none kade si sto se sluci ima li

ИЗВОРНА ПОРАКА: none

suzeto  eve zlato 7 den nemam doktorot rece denes da odam za eho ne otidov cekam uste malce ne mi se losi gradite me bolat i taka sklet mi e zesko otcukai na srceto imam nekako zgolemeno i temperaturata mi e 37 /1 znaci nikako ne mi kasnelo do sega nemam hrabrost da otidam cekam mi e stravda ne mi kaze deka ne sum

ИЗВОРНА ПОРАКА: riba79

none,zosto ne napravis test?ako si ke ti pokaze cim ti kasni7 dena deka si pozdrav

ajde none soberi hrabrost ........... napravi test ... i nie sme vo neizvesnost,stiskam palci seuste

eve sega ke odam da kupam test napokon ke vi kazam

daj boze da si

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

Ноне ти ја пуштам сета моја среќа дај боже да си бремена

ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

Ноне ти ја пуштам сета моја среќа дај боже да си бремена

me tooo

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот bushavka)
Непосредна врска до пораките: 435
5.6.2010 15:26:36   
iki82
сега се уклучувам, а бе женава уште не отиде да направи тест? ве држи уште во неизвесност? user posted image не е интересно веќе.дајте друга трудница ајде додека да реши ноне тест да направи

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 436
5.6.2010 15:55:03   
Палешка РР
Долго чека да забремени, можеме и ние малку за тестот да почекаме user posted image user posted image Секоја трудница ни е важна, а верувам дека ноне сега прославува user posted image со својот сакан user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот iki82)
Непосредна врска до пораките: 437
5.6.2010 19:00:26   
none
ZNACI KAKVA PODRSKA MI DADOVTE CELO OVA VREME DA STANAV ZAVISNA OD VAS I EDVAJ CEKAV DA SE VRATIME DOMA I DA VI PISAM DEKA NAPOKON SUM BREMENA  FALA VI MNOGU I NEZNAM STO DRUGO DENES DA VI KAZAM VOZBUDENI SME I JAS I MM 

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 438
5.6.2010 19:05:17   
Rossana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image yeeeeees bravo None, sega imame 2 novi user posted image user posted image na ringeraja, bushavka i none user posted image user posted image user posted image user posted image   Ti posakuvam lesna bremenost mila

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 439
5.6.2010 19:15:02   
none
Eve sega i jas vleguvam vo spisokot na trudnici neli tuka mi e sega mestouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 440
5.6.2010 19:18:38   
Rossana

Eve sega i jas vleguvam vo spisokot na trudnici neli tuka mi e sega mestouser posted image user posted image user posted image user posted image

Da mila user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 441
5.6.2010 23:17:50   
pinokio2010
Dve user posted image user posted image  za dva dena, sekoja cest! user posted image user posted image user posted image  Cestitki do idnite mamicki, i daj Boze vaka da prodolzi, sekoj den po edna nova user posted image

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 442
5.6.2010 23:31:39   
suzeto
user posted image user posted image cestito none lele kolku se izraduvav ,stvarno ubava vest preubavauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 443
5.6.2010 23:33:53   
suzeto

ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image yeeeeees bravo None, sega imame 2 novi user posted image user posted image na ringeraja, bushavka i none user posted image user posted image user posted image user posted image   Ti posakuvam lesna bremenost mila

cestitki za dvete ......se nadevam uste malku i jas ke gi vidam famoznite user posted image

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 444
6.6.2010 11:49:10   
fiore
cestitki i od mene noneuser posted image user posted image user posted image so lesno da si ja pomines bremenosta.i na site im posakuvam sto pobrzo da vi se pridruzat tebe i na busavka.ve pozzzzzzzzzz.user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 445
6.6.2010 14:11:17   
iki82
честитки до двете нови трудници во јуни, лесна и убава user posted image

(Одговор на членот fiore)
Непосредна врска до пораките: 446
6.6.2010 16:11:21   
vezilka RR

ZNACI KAKVA PODRSKA MI DADOVTE CELO OVA VREME DA STANAV ZAVISNA OD VAS I EDVAJ CEKAV DA SE VRATIME DOMA I DA VI PISAM DEKA NAPOKON SUM BREMENA  FALA VI MNOGU I NEZNAM STO DRUGO DENES DA VI KAZAM VOZBUDENI SME I JAS I MM 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Леле ноне многу ме израдува..Честитки и до тебе и до сопругот. Ете како бивало кога најмалку се надеваш. Браво и со срќа и да си имаш лесна бременост. Гушки..

< Поракaта ја уредил vezilka -- 6.6.2010 16:12:01 >

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 447
6.6.2010 23:58:53   
suzeto
uste 4 dena cekajne

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 448
7.6.2010 7:14:18   
none
suzeto ajde stiskam palci sakam posle mene da si i ti user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 449
7.6.2010 9:51:19   
arh_diz
Ke pominat i tie 4 dena suzeto
Ti posakuvam da si user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 450
Страница:   <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?