|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  68 69 [70] 71 72   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Муабетчилница:-)
13.6.2010 13:33:21   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

pffff hrabra sum jas user posted image user posted image user posted image     Kako si ti Bitolcanke? mislam deka ti pisav na skype moj tel. br samo neznam dali go dobi.

Добра сум пријателке. Не видов број на skype од тебе (треба да сме истовремено online за да стигнат претходните пораки). Пиши во пп или на фб, ќе видам user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 1726
13.6.2010 13:37:26   
Bitolcanka
Со здравје да си носи се Нина, Маца - не е чудо што се радува, и ние "големите деца" некогаш така се радуваме user posted image user posted image user posted image И јас најверојатно треба да се подновам со нешто. В сабота сум на свадба кај колега на дечко ми од факс, па сакам да бидам поубаво средена - причина + - наверојатно на иста маса ќе бидеме со една моја непријателка user posted image Од самата помисла се ужаснувам user posted image user posted image user posted image Што се мора, се мора, ќе издржам 1 вечер. Дајте предлог што да си купам - нешто секси, но прибрано ...?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1727
13.6.2010 14:39:51   
Тања РР
Битолчанка јас би нешто вакво:

user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1728
13.6.2010 15:00:42   
Bogdancanka
јаоооооо прекрасен предлог Тања и јас би нешто такво

user posted image или може некоја ваква комбинација

user posted image ах штета неможам да ја ставам сликатаuser posted image

< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 13.6.2010 15:01:29 >

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1729
13.6.2010 15:02:24   
Bogdancanka
user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1730
14.6.2010 11:28:00   
Maca25
немаше рр едно 10 мин. се уплашив. не се вчитуваше страната!!! 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1731
14.6.2010 11:56:15   
brineta88
 И кај мене немаше јас пак мислев дека нешто не е во ред пц-то или да не паднал интернетот

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

Непосредна врска до пораките: 1732
14.6.2010 12:45:46   
Rossana
Исто и кај мене не се оклучуваше имаше ерор. ејјј знаете што има ново кај мојот компјутер? не забележувате?

< Поракaта ја уредил Rossana -- 14.6.2010 12:46:19 >

(Одговор на членот brineta88)
Непосредна врска до пораките: 1733
14.6.2010 12:47:12   
Martins mom
кириличен фондuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1734
14.6.2010 12:54:22   
Rossana
Дааа user posted image user posted image user posted image   Многу сум среќна, ми досади пишејки латиница, така изгледа поубаво.

Еве да ве почастам нешто за кириличната подршка.

user posted image
user posted image
user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1735
14.6.2010 12:58:30   
Палешка РР
Фала, фала, создравје да си ја служиш user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1736
14.6.2010 13:00:34   
Martins mom
оооооо фалаааа....вкусно, вкусно...мммм...user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1737
14.6.2010 13:01:01   
brineta88
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

Дааа user posted image user posted image user posted image   Многу сум среќна, ми досади пишејки латиница, така изгледа поубаво.

Еве да ве почастам нешто за кириличната подршка.

user posted image  

ММММММММММММММММММММММММММММММММ фала Росана како ми се јадеше ова
Инаку многу поубаво изгледа со кирилицаuser posted image user posted image user posted image

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

Непосредна врска до пораките: 1738
14.6.2010 13:01:42   
Martins mom
Што направи Палешка, се снајде ли Марио да ја чува сестричката дури ти беше излезена???user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1739
14.6.2010 13:16:16   
Bogdancanka
мммммммм Росана баш ме погоди само што се прибрав дома ,шетав по ова жестина,добро би ми дошол сладоледот а и сокчето ммммммм

Непосредна врска до пораките: 1740
14.6.2010 13:18:29   
Bitolcanka
Поздрав и од мене девојки. user posted image за кирилицата Росана и за освежувањето - супер ќе ми дојде по кафето, на овие жештини...

Како ја поднесувате жештината? Јас тешко. Смрт ми е кога морам да излезам во најкритичните часови надвор подолго време, да завршам некоја работа... Си ја барам есента или зимата. Можеби ладно, но вака па- истуширај се и излези и пак - испотен user posted image

Непосредна врска до пораките: 1741
14.6.2010 13:21:19   
arh_diz
Rossana bravo za osezuvanjeto

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1742
14.6.2010 13:24:55   
Bogdancanka
хехехехе како издржуваме?Јас немам проблем еве само што се прибрав,бев до банка,па бев да разгледам нешто,нешто купував немам гајле уживам во лето.жеско издржувам али ладно бррррррр едвај се смрзната сумuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1743
14.6.2010 13:31:35   
arh_diz
Jas nemam galje za toplo tuka e okolu 20 stepeni . Super za set_anje

< Поракaта ја уредил arh_diz -- 14.6.2010 13:32:22 >

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1744
14.6.2010 13:32:32   
Bitolcanka
И јас не ја сакам зимата. Ама ни пеколно лето - жештината в глава ми удира, не сум способна нормално да функционирам - не ми работи исто мозокот на +40-45 степени user posted image

Непосредна врска до пораките: 1745
14.6.2010 13:34:47   
Maca25
Јас воопшто не функционирам на 40 степени. како билка сум, не мрдам. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1746
14.6.2010 13:47:44   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Јас воопшто не функционирам на 40 степени. како билка сум, не мрдам. 

Леле Маца, ме изнасмеа user posted image user posted image user posted image И јас сум таква - ко заспана или со чорап удрена user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1747
14.6.2010 13:59:06   
Anushka
еј, каде ви е младоста? Живнете малку!
Стварно е спарно и тоа негативно влијае на расположението, ама еве два трика:
- ладете ги препонските делови од телото кад се главните артерии (внатрешна стр. на лакти, на колена, пазуви и сл.), врат, стапала.
- велете си: воопшто не е жешко, не е толку страшно како што викаат (автосугестијата помага многу!)user posted image

Непосредна врска до пораките: 1748
14.6.2010 14:03:33   
Bitolcanka
Ко баби сме направени user posted image user posted image user posted image Фала Анушке, ќе пробаме така.

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 1749
14.6.2010 14:11:28   
amelbebe
zdravo zenski kako ste,sloboden mi e pc pa da ve citnam malkuuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1750
Страница:   <<   < Претходна страница  68 69 [70] 71 72   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  68 69 [70] 71 72   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?