|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што купивме денес?
18.5.2010 18:49:53   
cevlice
Kupiv 2 sisina na BEBI NOVA slatki so ubavi sari  i jeko derm i ovosje i zelencuk. Za deneska e dosta.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 501
18.5.2010 19:15:00   
amelbebe
edna kanta od 15 kg sirenje i uste x drugi raboti ,a duri da legneme koj znae uste sto,imame 3 dukani donasuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот cevlice)
Непосредна врска до пораките: 502
18.5.2010 19:24:31   
Палешка РР
Ај со здравје да си го јадите сирењето user posted image И ние купивме 350 глупости, ќе имаме гости вечерва.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 503
19.5.2010 0:21:07   
Bogdancanka
денес еден куп чоколади чипички(чипс),пупааа,бомбони........ехе имаше и за внучињата и за тетаuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 504
26.5.2010 23:12:48   
melody
za mene set dzemperce so bluza bez rakavi belo,za maz mi konduri za na rabota i tri maicki od koja ednata gratis,za kerka mi topka i stakleno sise i normalno strvolii od koi blago preovladuva i bebeska hrana.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 505
28.5.2010 20:55:40   
Палешка РР
Кошула и фармерки за полуматурантот...цените до таван! user posted image
А за user posted image кајсии и праски user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 506
28.5.2010 23:30:16   
jovanka
Na kerka mi pizami se zivo smaleno kolku samo porasnalauser posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 507
28.5.2010 23:44:12   
Bitolcanka
Со здравје да си ги носат децата новите алишта. Си растат тие мамини галеничиња user posted image user posted image user posted image user posted image ]user posted image

И јас да ви се пофалам уште еднаш денес user posted image user posted image user posted image Милиот ми купи мобилен - Sony Ericsson K330, со радио и камера (претходниот ми беше старски - редно беше да се замени user posted image )

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 508
28.5.2010 23:47:18   
jovanka
Sega redno da castis vo barot za mobilniot.Samo vnimavaj na smetkatauser posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 509
29.5.2010 11:12:02   
arh_diz
Si kupiv jastuk za bremeni a posle moze da se koristi i za doenje

Биди тоа што си

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 510
29.5.2010 17:53:55   
MamaOhrid
Два пара панталони-три четврти и три маички по кратки ракави. Се за по дома user posted image  user posted image  user posted image

А за user posted image  тиквица, брокула, грашок, кајсии и праски. А да, и за мене портокали. user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 511
30.5.2010 10:53:54   
^SARA^
Денес се уште немам денар потрошено user posted image ,ама затоа вчера бев во Скопје и си потрошив троа отповеќе. Да си се пофалам си купив фустан од Vasidora - имаат многу убави работи во моменетот,па си купив кратко џемперче со три-четврт ракави за со фустанот,па блуза,обетки .... и си дојдов дома со потенок паричник user posted image и со многу убави алишта.

*** Верувај во себе ***

(Одговор на членот MamaOhrid)
Непосредна врска до пораките: 512
2.6.2010 20:40:52   
melody
Tato i kupi na Melody 2 traki za kosa i dvete na bela osnova ednata so cvetovi vo najrazlicni boi ,a drugata so zajce i nekoi cvetcinja,srcinja lepenki,2 snolicki za kosa so zajce i edna rozeva bezbol kapa.Ama dzabe mislam trakite zosto koga i gi staviv na glava pocna da se nervira i da gi vadiuser posted image

(Одговор на членот ^SARA^)
Непосредна врска до пораките: 513
4.6.2010 12:31:24   
amelbebe
lele mi olesna vekeuser posted image kupivme fustance mnogu ubavo crno,sandali crni so cirkoni malku visocki lance,obetki alka,tasnicka so cirkoni,helanki  prsluce i gaki mislam deka sega e tip-top

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 514
4.6.2010 12:38:03   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Martin's mom како масажерот? Се погоди ли?

Закон е масажерот, презадоволна сум...За масирање е петка, ама за слабеење врска нема..Во секој случај мене ми беше потребен за масажаuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 515
4.6.2010 13:16:35   
Nade
честито полуматура па и за матура и за диплома да спремаш, се најубаво па и за лепотицата да спремаш user posted image

I dont have time to hate people who hate me because i am too busy loving people who love me :)

Непосредна врска до пораките: 516
4.6.2010 13:46:06   
amelbebe
fala mnogu Nadeuser posted image user posted image

(Одговор на членот Nade)
Непосредна врска до пораките: 517
18.6.2010 14:29:49   
penelopa
Почнаа попустите user posted image user posted image user posted image денес си се подновив со летно фустанче во бело сина боја (во риги) и бели римјанки. Леле ама се тренд овие чевли летово.
user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 518
18.6.2010 15:19:20   
Bogdancanka
Пенелопе и јас ги обожавам римјанките баш ми се убави и има доста интересни модели,треба да се подновам
инаку јас денес купив некое комплетче за внука ми(на јатрва ми девојче)

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 519
18.6.2010 15:31:36   
vezilka RR
хи, хи..јас да се пофалам вчера ги купив (уствари не ги купив вчера туку вчера ми стигна нарачката од H&M, сестра ми беше на пат и нормално не смее да се врати без некое парталче од таму user posted image ) првите труднички панталони..Не се класика труднички ама се со ластик во горниот дел и многу се шират, летни ленени..Ептен им се израдував, хи,хи,хи..

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 520
18.6.2010 15:34:10   
arh_diz
Rimjanki i jas si kupiv pred dve nedeli. No nemam kade da gi nosam tuka seuste e rano za niv. Jas mislam deka bea hit pred nekade 15 godini ako dobro se sekavam

Биди тоа што си

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 521
18.6.2010 15:34:12   
Bogdancanka
ај честито срцка со здравје да си ги носишuser posted image

Непосредна врска до пораките: 522
18.6.2010 15:35:10   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

хи, хи..јас да се пофалам вчера ги купив (уствари не ги купив вчера туку вчера ми стигна нарачката од H&M, сестра ми беше на пат и нормално не смее да се врати без некое парталче од таму user posted image ) првите труднички панталони..Не се класика труднички ама се со ластик во горниот дел и многу се шират, летни ленени..Ептен им се израдував, хи,хи,хи..

Везилке со здравје да си ги носиш..инаку такви труднички панталони со ластик сезонава ги има во Tally Weijl во сите бои. Јaс имам бели и сини.

< Поракaта ја уредил penelopa -- 18.6.2010 15:36:28 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 523
18.6.2010 15:42:13   
vezilka RR
хи,хи фала ви поубаи да си купите и ти Bogdancanka, побрзо да купуваш такви..

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 524
18.6.2010 15:49:23   
amelbebe
so zdravje da si gi nosis,inaku jas imav kupeno edni trudnicki farmerki cela bremenost si gi iznanosiv,peri nosi pravev

Непосредна врска до пораките: 525
Страница:   <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?