|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  81 82 [83] 84 85   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Муабетчилница:-)
26.6.2010 15:17:41   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: MamaOhrid

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

мама јас ослабев после бременост одма со диета ваква:
појадок: 2 јајца, 20 гр масти, 2 лепчиња, 1 нес кафе. и толку.
ручек   : зелка салата со варено месо без леб и зачини никакви
вечера: само салата или само супа.

држиш дур ослабеш,  и после еднаш неделно јадеш само 6 јаболки. 2 за доручек, 2 за ручек и 2 за вечера.

Интересно, интересно, треба да се проба.  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image
стани мало али кдје иам у та диета нешто као чоколада или сладолед user posted image

(Одговор на членот MamaOhrid)
Непосредна врска до пораките: 2051
26.6.2010 15:20:59   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

ИЗВОРНА ПОРАКА: MamaOhrid

мама јас ослабев после бременост одма со диета ваква:
појадок: 2 јајца, 20 гр масти, 2 лепчиња, 1 нес кафе. и толку.
ручек   : зелка салата со варено месо без леб и зачини никакви
вечера: само салата или само супа.

држиш дур ослабеш,  и после еднаш неделно јадеш само 6 јаболки. 2 за доручек, 2 за ручек и 2 за вечера.

Интересно, интересно, треба да се проба.  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image
стани мало али кдје иам у та диета нешто као чоколада или сладолед user posted image

е па затоа што е авторски моја диета, еве место еден ден со јаболки, ти имај два, а третиот само на сладолед и чоколадо! Ама ништо друго! user posted image
Инаку ајде сугерирајте, па ќе ја ланисраме, како диета по Аткинс, диета по Викториuser posted image
Ќе се мрднат жените од радост!!! user posted image user posted image Диета со чоколадо user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 26.6.2010 15:21:25 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 2052
26.6.2010 15:51:35   
Maca25
Кај сте луѓе? Што правите? Јас имам слободни неколку минути додека мм спрема ручек user posted image . Како сте ми денес? Нешто слабо има муабет овде. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2053
26.6.2010 15:56:02   
agnes77

Инаку ајде сугерирајте, па ќе ја ланисраме, како диета по Аткинс, диета по Викториuser posted image
Ќе се мрднат жените од радост!!! user posted image user posted image Диета со чоколадо user posted image

user posted image
а камо да ставиш мугине
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2054
26.6.2010 15:57:49   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Јас имам слободни неколку минути додека мм спрема ручек user posted image .

суперuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2055
26.6.2010 16:01:02   
ananikol
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol

Jas begam od tuka dodeka ne ja smenite temata

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ме изнасмеа пријателке user posted image Навистина време е да ја смените темата - испадна како да сме на тема - слабеење user posted image Како си ти Ананикол? Како е синчето? Како се снаоѓаш? ... Не знам што мислите околу ова, ама јас сум изненадена и против. Видов жена породена пред околу месец (мислам дека нема ни 6 недели бебчето) како шета со количката и user posted image кое нема ни 40 дена ... user posted image

Bev da go doam bebusot pa ti docnam so odgovorot.
Moram da zaobikoluvam sekoja edna tema so hrana zatoa sto vednas ogladnuvam a temata kako tema ne mi preci..mi preci toa sto po raganjeto si se vrativ na startnite kilogrami pred bremenosta a sega pocnuvam da kacuvam povtorno i toa turbo.
Bebuskata napreduva user posted image sega na 6 nedeli imame 6 kg.Ne seta site doma kao saka,non-stop si e v race.

Ne se iznenaduvaj mozebi i ti ke go setas tvoeto bebuvce pred 40 dena user posted image user posted image user posted image
ama pa zosto i da ne,ako e nadvor ubavo vremeto i nemu mu treba svez vozduh,neli?
Jas i za prvoto a i sega za vtoroto ne gi cekav da napolnam 40 za da izlezeme nadvor.

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 2056
26.6.2010 16:11:05   
Maca25
Ананикол убаво ве научил малиот! абе какви се раѓаат, како царчиња, одма во раце, се по нивно да е.... и мојата беше таква. Додека не прооде цело време ја држевме во раце. Затоа мама сега се мафта по физикални терапии за да и ги опраат рацете. Да не те плашам, ама еден доктор што ми ги гледаше рацете ми рече дека палците ми се изместени од неправилна положба на дланките, односно од многу држење тешко во раце. Ама фала богу, еве ми се оправаат.  

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 2057
26.6.2010 17:18:59   
Martins mom
ај да ве почестам од тортата за крштевката на Мартинuser posted image user posted image Повелете...

user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 2058
26.6.2010 17:35:49   
Viktori
тортава е мх мх мх мх... user posted image
Честитоооооо!! И Бог да го води и пази во животот!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2059
26.6.2010 17:41:38   
Maca25
Честито мартин`с мам!! Нека ти е жив и здрав!!

Непосредна врска до пораките: 2060
26.6.2010 17:49:30   
Палешка РР
Честита крштевка на Мартин, да е жив и здрав!

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 2061
26.6.2010 19:42:27   
Bitolcanka
Преубава е тортата Martin's mom - веднаш ми отвори апетит за благо user posted image Честита крштевка на Мартин, да е жив и здрав, да расти голем и среќа да го прати секогаш user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Па, како поминавте? Имавте многу гости или само најблиските?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2062
26.6.2010 19:57:25   
agnes77
djevojki trebam pomoč
kako da kažem na makedonski, da se utrogestan uzme nakon inseminacija za podrška na morebitni bremenost (support in case of pregnancy)

uffffff

PS tamo na bremenost se nervira iki82 i ja bi željela, da ji kažem na makedonski

< Поракaта ја уредил agnes77 -- 26.6.2010 19:59:03 >

Непосредна врска до пораките: 2063
26.6.2010 20:05:39   
Тања РР
Па драга, ти веќе и кажа. Значи, на македнски би било: Утригестанот се зема по извршена инсеминација за подршка на бременоста.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 2064
26.6.2010 20:08:22   
agnes77
tanja falauser posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 2065
26.6.2010 22:21:09   
Rossana
Здраво на ситееееееееее како сте ми? ееееееееј ми недостигате многу. Јас немам нет, а и немам сега време да пишам, се читкаме некој друг ден. поздрав о гушки до ситеееееееееееееее user posted image user posted image user posted image user posted image     не ве заборавив user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2066
26.6.2010 22:24:48   
elle
поседи малце опушти се на ррuser posted image user posted image

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 2067
26.6.2010 22:25:06   
Maca25

djevojki trebam pomoč
kako da kažem na makedonski, da se utrogestan uzme nakon inseminacija za podrška na morebitni bremenost (support in case of pregnancy)

uffffff

PS tamo na bremenost se nervira iki82 i ja bi željela, da ji kažem na makedonski

Мало дополнување - Мислам дека се мисли на тоа : поддршка во случај на бременост. Тања пиша за поддрша на бременост, но треба да им се нагласи дека се пијат за секој случај, ако настане бременост (а може и да не настане). Да не се деси забуна некоја user posted image

Непосредна врска до пораките: 2068
26.6.2010 22:29:22   
Bogdancanka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image росана како си?како е Сара?Рече дека овој месец ќе имаш нет што бидна?И ти на нас ни недостигаш многууууууууу бацки за тебе и ангелчето Сара

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 2069
27.6.2010 9:59:21   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

djevojki trebam pomoč

uffffff

Мало дополнување - Мислам дека се мисли на тоа : поддршка во случај на бременост. Тања пиша за поддрша на бременост, но треба да им се нагласи дека се пијат за секој случај, ако настане бременост (а може и да не настане). Да не се деси забуна некоја user posted image

maca u pravo si, trebala sam napisati vo slučaj na bremenost, pokušat ču sad to da ponovno...

Непосредна врска до пораките: 2070
27.6.2010 10:03:05   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

Здраво на ситееееееееее како сте ми? ееееееееј ми недостигате многу. Јас немам нет, а и немам сега време да пишам, се читкаме некој друг ден. поздрав о гушки до ситеееееееееееееее user posted image user posted image user posted image user posted image     не ве заборавив user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Rosana kako dobro te je videti opet na RR user posted image

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 2071
27.6.2010 10:51:18   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Rosana kako dobro te je videti opet na RR user posted image

Какво изненадување од нашата мила Росана - колку е убаво да те видиме, да прочитаме некој твој пост, макар и еден. Помисливме нешто лошо се случило зашто така одненадеж те снема. Уживај си, штом ти вклучат нет јави ни - ние сме тука, не те забораваме. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image за тебе и Сара user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 2072
27.6.2010 23:14:35   
agnes77
кадe се сите,
имам една смешна сликаuser posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 2073
27.6.2010 23:17:14   
Палешка РР
Леле user posted image  user posted image  user posted image ова како на Ред Бул да било цела бременост user posted image  user posted image  user posted image  

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 2074
27.6.2010 23:24:02   
nadica
ајде постави ја во смешни слики user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 2075
Страница:   <<   < Претходна страница  81 82 [83] 84 85   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  81 82 [83] 84 85   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?