|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1] 2   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Елена има керкичка
23.7.2009 11:50:45   
mami
user posted image
Еленче да е жива и здрава, голема да расте, да ја прати само срека во животот и здравје а се останато ке си дојде само по себе...честитки до гордиот тато и големата дада

< Поракaта ја уредил mami -- 23.7.2009 11:51:24 >
Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Елена има керкичка
23.7.2009 12:02:05   
Боцко
Жива, здрава и весела. Голема да расте и да биде срцка на мама и тато. Навистина искрени честитки од срце!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 2
23.7.2009 12:06:42   
Katuska
Леле не ми се верува, а вцера зборев со неа еден саат  и ми кажа дека за два три дена ке се породи. Нека е жива и здрава голема да растее.Колку убава вест.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 3
23.7.2009 12:09:38   
srnicka
Ajde ziva i zdrava da e, golema da raste, se se se najubavo Vi posakuvam Elena na tebe i na cela tvojta familijauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Katuska)
Непосредна врска до пораките: 4
23.7.2009 12:20:17   
big_mama817
lele elena bas mi e milo ziva i zdrava da e i golema da rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богаство :)

(Одговор на членот srnicka)
Непосредна врска до пораките: 5
23.7.2009 12:21:22   
Mammy
Супеееер, моето синче кога ќе се роди ќе има еден куп дадички..
Елена да е жива и здрава и да си уживаш со неа..

КАКО ЌЕ СЕ ВИКА?

Me, Myself and You..and our Baby too...

(Одговор на членот srnicka)
Непосредна врска до пораките: 6
23.7.2009 12:25:42   
Nikolina
Јупииииииuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image значи ми се разубави денот значи Елена конечно ќе можи да си ја гушни ќеркичкатаuser posted image Елена да ви е живо и здраво ќеркичето да биди многу среќна,весела и паметана(на мама)user posted image и се се наај нај нај се надевам дека убаво поминавте и леле се исповозбудив појма немам што друго да кажам ај пак ќе пишам само да се соземамuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Mammy)
Непосредна врска до пораките: 7
23.7.2009 13:06:20   
karla
Честитки за новиот член на семејството на Елена! Нека е жива и здрава ќеркичката, миговите што Ви следат во нејзино друштво да Ви бидат исполнети само со  љубов, смеа, игра...

(Одговор на членот Nikolina)
Непосредна врска до пораките: 8
23.7.2009 13:18:30   
Tanjicka
Elena, cestito kerkicka, da e ziva,zdrava, vesela .

(Одговор на членот karla)
Непосредна врска до пораките: 9
23.7.2009 13:34:28   
Julie1
Зарем има нешто поубаво од првиот поглед на своето ангелче, поглед полн со магија, што го исполнува срцето на секоја мамичка! Зарем има нешто посвето од првиот допир на своето малечко! Зарем постои нешто поголемо од среќата да се донесе на свет живот! Славиме во чест на Елена и нејзината втора ќеркичка а воедно и четврта ќеркичка на Рингераја семејството!

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Tanjicka)
Непосредна врска до пораките: 10
23.7.2009 13:41:06   
Iva
Нека ти е жива и здрава ќеркичката, среќна и весела и се најубаво да ја прати во животот.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 11
23.7.2009 14:42:48   
Палешка РР
Нека е жива и здрава ќерќичката Елена !!!
Кажувај мами детали, кога се породи, како, колку е тешка ќерката, како е Елена?
Поздравете ја многу, многу од мене user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Iva)
Непосредна врска до пораките: 12
23.7.2009 14:51:08   
mami
Еленче е добра, ви пишав во барот..малечката е супер, спанкаuser posted image мислам дека е околу 3 килограми, колку што ја разбрав Еленче а за се останато ке ви пише Јуле ако знае повеке или јас утре кога ке ја чујам, денес нека одмори малку

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 13
23.7.2009 14:53:29   
Julie1
Еленче најискрени желби и честитки и од мене! Само срека и здравје да ја прати во животот! Честитки и за Тато Александар и дадичка Мартина!

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 14
23.7.2009 15:13:11   
cevlice
Neka ti bide ziva, zdrava i vesela cel zivot a, srekata  neka go prati vasiot dom.
Mnogu mi e milo za ubavata vest deneska.CESTITO

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 15
23.7.2009 15:21:46   
dani85
ziva i zdrava neka i kerkata i se najubavo leleeeeeeeeeee kolku bebusi se rodija

(Одговор на членот cevlice)
Непосредна врска до пораките: 16
23.7.2009 16:05:17   
tedi
   Elena od se srce sakam da ti ja cestitam kerkickata,da e ziva i zdrava,cel zivota da i bide ispolnet so radost,sreka i ljubov.....da ti dade gospod da se raduvas i na vnucinja od dvete kerkicki.... mnogu mi stana milo koga procitav deka imas kerkicka....  pozdravce sega imas dve angelcinjauser posted image user posted image ...

(Одговор на членот dani85)
Непосредна врска до пораките: 17
23.7.2009 16:56:52   
Sweetheart
Елена да е жива и здрава ќеркичката голема да расне.Честитки и тебе и на целата фамилија.Ај ко ќе дојдеш од болница да ни кажеш како помина на породување user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(Одговор на членот tedi)
Непосредна врска до пораките: 18
23.7.2009 17:01:26   
denicka
CESTITKIIIIII za mama Elena i celoto nejzino semejstvo!!!! se naeziv koga procitav. da e zdrava i srekna i prepolna so ljubov i da gi slusa mama tato i dada Martina. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот Sweetheart)
Непосредна врска до пораките: 19
23.7.2009 18:02:17   
Maca25
cestitki za mama elena!!!  Neka e ziva i zdrava, srekjna i vesela i da si spie navecer user posted image

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 20
23.7.2009 21:12:27   
Natasha5
Cestitki za Elena.Neka e ziva,zdrava,srekna ,vesela kerkickata.Mnogu me izraduvavte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 21
23.7.2009 21:48:14   
katence
Elena i od mene od se srce ti cestitam user posted image user posted image user posted image da e ziva,zdrava,veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prekrasna vestuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 22
24.7.2009 1:22:07   
garfild
Честитки,нека е жива и здрава и голема да расте.Дефинитивно женска година!!!

(Одговор на членот katence)
Непосредна врска до пораките: 23
24.7.2009 8:36:27   
Twins
   Да е жива и здрава , среќна и весела заедно со мама, тато и дадаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот garfild)
Непосредна врска до пораките: 24
24.7.2009 10:31:40   
Adrijana
Elence neka vi e ziva i zdrava i golema da rasneuser posted image user posted image user posted image
Ovaa e definitivno zenska godina user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Twins)
Непосредна врска до пораките: 25
Страница:   [1] 2   Следна страница >   >>
Страница: [1] 2   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?