|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Проверка на проодност на каналите
1.7.2010 16:35:38   
arh_diz
prvenka nema razocaruvanje gledas samo napred

Биди тоа што си

(Одговор на членот prvenka)
Непосредна врска до пораките: 176
1.7.2010 16:55:45   
Bogdancanka
Првенка мила дај боже да ни бидеш новатаuser posted image на рр од срце ти го посакувам тоа,убаво ти напишала Арх_диз само позитивно...

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 177
2.7.2010 8:55:13   
prvenka
Fala vi mnogu,srcki steuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 178
2.7.2010 15:25:56   
Elimak
Devojki moze li nekoj da mi kaze informacija za ceni za laparaskopija po privatnive kliniki ili eventualno iskustvo so klinika?

Непосредна врска до пораките: 179
2.7.2010 22:44:21   
pinokio2010
Jas koga pravev vo sistina pred 3god  me cinese nekade okolu 80.000 den, sose bolnicki denovi, laboratorija, transfuzija znaci se vkupno. Samo toa bese odamna, do sega mozebi se smenile cenite..

(Одговор на членот Elimak)
Непосредна врска до пораките: 180
2.7.2010 23:42:24   
mareto
zdr
sakam da ve prasam da mi kazi nekoj kako e za ispituvanje na kanalite.vo ponedelnik mi rekoja na rengen za kanalite i sega na uputot mi pisi pro.HSG sto e toa i dali nekoj ima praeno da mi kazi kako e
pisetemi ve molam oti samo tamu mi e mislat nemozam se plasam mnogu pozzzzzzzzzzzzzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 181
3.7.2010 18:19:39   
pinokio2010
mareto, sigurno mislele na HSG so rendgen, bidejki HSG moze da se pravi i so UZV, no toa so rengen e pododobro, bidejki podobro se gleda izlevanjeto na tecnosta vo stomacnata suplina. Inaku isto se pravi, ke ti stavat so kateter tecnost vo matkata i posle te snimaat dali tecnosta izlegla niz kanalite.

(Одговор на членот mareto)
Непосредна врска до пораките: 182
14.7.2010 1:16:19   
suzeto
ova e za moja mnogu bliska osoba
i rekle deka kanalite i se zapuseni skros i deka ne mozi da zabremeni prirodno nego samo so ivf
neznam zosto ne i ponudile operacija neli se odzatnuvaat
i rekle deka i se zapuseni kako na stara baba,kako toa ne mi e jasno zarem babite stari se so zatnati kanaliima
trebase da odi na povtorna kontrola pa i rekov da prasa za odzatnuvajne
sto mislite dali e mozno da se zatnati tolku i da ne se leci

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 183
15.7.2010 18:26:46   
Natasa981
zatnati ko  na stara baba..? pa kakov e toj odgovor,uste i od doktor?! boze, nemozam da veruvam! zatnati ko na stara baba? c c c katastrofa zdravstvo - katastrofa lekarska etika.. zalam,ama nemozam da odgovoram detalno na prasanjeto sto go postavi suzeto,navistina neznam

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 184
17.7.2010 10:42:54   
Idna mamica
Таков одговор не доликува на доктор а уште помалку штом е гинеколог!!!!!! Тие ја работат најчовечката работа на светот а ние во нив ја гледаме нашата иднина и иднината на нашето дете user posted image Под итно другарка ти да го смени гинекологот

Непосредна врска до пораките: 185
24.7.2010 22:33:07   
JELENA ACE
Zdravo na site eve i jas sum malku razocarana pred 2 meseci pravev proodnost na kanalite bidejki mislevme deka se zatnati no rezultatot pokaza deka kanalite se proodni a sepak nisto sega neznam sto da pravam. Znae li nekoj da mi kaze zosto potocno se pie klomifenot zosto doktorot mi spomna nesto takvo i kako da sakase da mi kaze deka nemam ovulacijauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Idna mamica)
Непосредна врска до пораките: 186
25.7.2010 0:31:22   
Bogdancanka
http://www.ringeraja.mk/forum/%D0%9A%D0%BB%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%84%D0%B5%D0%BD/m_68710/tm.htm

еве ти мила тука имаме пишувано за кломифенот,али докоторот што и да ти спомнал само, требало да си го прашаш отворено да ти каже што и како е...позззз мила

< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 25.7.2010 0:32:32 >

(Одговор на членот JELENA ACE)
Непосредна врска до пораките: 187
12.8.2010 2:07:09   
endji
zdravo na site!!!treba da pravam hsg koja e vasta preporaka privato ili klinika zasto imam loso iskusvto na klinika pa sega sum vo dilema user posted image

Непосредна врска до пораките: 188
12.8.2010 10:24:42   
vezilka RR
Дефинитивно приватно..На клиника секое искусво е трауматично..барем за мене било user posted image

(Одговор на членот endji)
Непосредна врска до пораките: 189
12.8.2010 11:01:20   
endji
ti blagodaram vezilka, ako ne se lazam imas praveno hsg vo cair a preku koj maticen deka i jas treba da go smenam maticniot zasto ne go biva ama bas za nisto

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 190
12.8.2010 11:06:55   
vezilka RR
Матичен ми е Боро Парталоски, ординација Кристела.

(Одговор на членот endji)
Непосредна врска до пораките: 191
12.8.2010 16:42:23   
dani85
moze li nekoj da mi kaze nekoja koja sto pravela sega brgu ispituvanje na proodnost na kanali kolku pari e vo drzavna i vo privatna klinika i kako odi celata procedura. sakam ova ispituvanje da go napravam posto mi e smaceno veke 2 godini i kusur od toa deke se e vo red. VE MOLAM PISETE MI PRIVATNA PORAKA AKO MOZETE. Pozz do site

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 192
21.8.2010 20:22:29   
kik@
Dali znaete koga se pravi HSG-ispituvanje proodnost na kanalite?Nekoj mi veli 5 den od menzis a nekoj od 7-10 den posle menzis.Dokolku nekoj znae neka mi pise.Mi gi baraat tie dokumenti od fondot original so snimkite i so izvestajot.Pozrav4e.

(Одговор на членот dani85)
Непосредна врска до пораките: 193
21.8.2010 22:24:49   
Bogdancanka
Kika mene 5 den od menstruacija mi ja proverija sedimentacijata i odman drugiot den mi zakazaa za proverka na proodnost na kanalite...pozzz

< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 21.8.2010 22:25:41 >

(Одговор на членот kik@)
Непосредна врска до пораките: 194
22.8.2010 2:18:29   
suzeto
5 den ne e rano nekoj se uste krvari

Непосредна врска до пораките: 195
22.8.2010 11:15:35   
arh_diz
Ne e rano nema vrska ako krvari ke se napravi ispituvanje

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 196
22.8.2010 16:02:25   
suzeto
ne znam sto da pravam dali da proveram povtorno
prviot pat bese stvarno mnogu bolno primav i inekcija protiv bolki na kraj

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 197
23.8.2010 19:36:32   
JELENA ACE
Zdravo na site dali ke moze da mi kazete sto e i  zosto se pravi laparaskopija

Непосредна врска до пораките: 198
23.8.2010 22:15:17   
cece81
Suzeto samo napred ke izdrzis jaki sme nie zenite, jas pravev na 9-ti ovoj mesec ,prvpat mi besev izdrzav, znaejki ja pricinata user posted image  od ova pogolem motiv nema. samo napred !user posted image  pozdrav !user posted image user posted image  s r e k n o

(Одговор на членот JELENA ACE)
Непосредна врска до пораките: 199
23.8.2010 23:00:11   
lukas
Zdravo na site dali ke moze da mi kazete sto e i  zosto se pravi laparaskopija

jas pravev laparaskopija zaradi nekoja cista na jajnikot ,ne ne e nisto toa brzo odi i ke lezis na bolnica samo dva i pol dena...ne e nisto strasno,nemoj da se sekiras,ako ti rekle da ja napravis odi,ako treba a tebe zosto ti rekoja deka treba da odis na laparaskopija,i kazi mi od kade si molim te i koj ke ja pravi taa laparaskopija?inace toa e zafat so celosna anastezija,pravat dve dupcinja kaj jajnicite i edno pod papokot,go pupmaat stomakot so (co2)zaradi previdnost,posle toa malku ke ti bide samo tesko ispravuvanjeto ne od secenoto tuku samo od toj gasot,sto ne e doispumpan mene iskreno ne me bolese mnogu brzo pomina se,a koga vleguvav umrev od strav ama nemoj ic da se plasis mackina kaslica ama kako sto veli cece81 vredi..koncite koga ke ti gi vadat i so toa me plaseja lele kolku boli lele vaka lele taka pa ko ojdov da mi gi vadat me skokotkase doktorot,pozz i nemoj da se plasis glavata gore...

КЛИК

< Поракaта ја уредил Палешка -- 23.8.2010 23:03:42 >

(Одговор на членот cece81)
Непосредна врска до пораките: 200
Страница:   <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.