|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
26.7.2010 13:49:01   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

кај ми е виктори??? денес ти шетав у маало. ја носев нина во румунска на лекар, па во воена на брис, па низ лептокарија по аптеки и мислев да ти се јавам ама 9.30 беше, па си викам ај боље НЕ. Шо те знам каква си посабајле, па уште и да те разбудам.....Се шалам, рано беше.

жени каде стеее??? ајде станувајте !!!!

Маца ма! Живеам одма карши воена! И кафе ќе пиевме и Нина наиграна ќе беше! И одма дома ќе си заспиеше! Си требала да дојдеш. Јас не ги чувам во карантин од деца со мрсули user posted image user posted image

Инаку по сабајле се знае каква сум! Поспана, сакам уште, ама нема user posted image user posted image user posted image

Нареден пат, обавезно!

< Поракaта ја уредил виктори -- 26.7.2010 13:57:15 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 376
26.7.2010 13:53:55   
Snowhite RR
Фала за лимонадата Маца, ме освежи, не сакам да пијам пареацетамол зошто нема да ме преболи од него, а треба да отидам до аптека да земам Витамин Ц, добро што ме потсети Палешка

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 377
26.7.2010 14:18:15   
Maca25
Snowhite јас мене парацетамол воопшто не ми помагаше. Само се препотував од него. Пробај со кафе, и обавезно многу витамин Ц. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 378
27.7.2010 21:40:50   
agnes77
денес лимонада нее доволјно ...user posted image

Непосредна врска до пораките: 379
27.7.2010 22:34:09   
Bitolcanka
Мила Агнес, борете се со сопругот. Побарајте помош од роднини, пријатели кои се занимаваат со дејност од јавните медиуми. Излезете од анонимноста, барајте си го ветеното - вашите девојчиња. Ситуацијата ќе добие друга димензија. Сите се на ваша страна, ќе стигнете до целта user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 380
27.7.2010 22:50:15   
agnes77
Битолчанка, ми чемо се борити до краја, јер све што се нам догодило у овом периоду, тако је глупо ... али у почетку без искуства јас сум милила, да је све тако нормално, кад гледам натраг видим, да све је фарсаuser posted image  лутим се на нас двоје пошто смо били тако наивни ...

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 381
27.7.2010 22:57:16   
Viktori
А од кај па да знаете дека има таква стока??? Мислам... ова кај нас веќе на Диви Запад ме асоцира.
Барем Вајат Ерп да си направиме наш, па да им еuser posted image е мамата на сите!

Непосредна врска до пораките: 382
28.7.2010 0:52:08   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Snowhite јас мене парацетамол воопшто не ми помагаше. Само се препотував од него. Пробај со кафе, и обавезно многу витамин Ц. 

Maco кога резултатите од брисот? Кажи ми ден однапред или ако е утре прати ми смс. Ќе договориме нешто user posted image

Непосредна врска до пораките: 383
28.7.2010 23:12:50   
blue_blue
Отидов јас во Турција...Се надевам дека ќе најдам време таму за едена масажичка user posted image  додека мм ги чува децава...Кој знае што одмор ќе видам, прв пат со децава, ама сите ме убедуваа дека во тоа хотелите резорти во Турција мноогу било убаво, ептен те тинтрале..па ај да видиме..CU in 10 days...

Непосредна врска до пораките: 384
28.7.2010 23:20:10   
melody
Ne se sekiraj blue_blue Turcija ti e super izbor za odmor,resortite se boli glava barem tuka vo Antalija ,a uslugata bre Turce i vo voda ke skokne ako treba da te usluziuser posted image

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 385
28.7.2010 23:33:51   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: blue_blue

Отидов јас во Турција...Се надевам дека ќе најдам време таму за едена масажичка user posted image  додека мм ги чува децава...Кој знае што одмор ќе видам, прв пат со децава, ама сите ме убедуваа дека во тоа хотелите резорти во Турција мноогу било убаво, ептен те тинтрале..па ај да видиме..CU in 10 days...

Blue_blue преубаво да си поминете!!! Удри една масажа и за мене user posted image user posted image

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 386
29.7.2010 0:14:24   
Џесика
Па ди сте бре жене....user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 387
29.7.2010 0:32:29   
Viktori
на свадба кај амелбебе user posted image user posted image user posted image
јас плускавци имам, а не се иде на свадба ако не играш, ќе отидам за фајронт user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 388
29.7.2010 0:35:22   
Тања РР
Jaс не сум баш некој играч на свадби ама денес друштвото ми се погоди. Ми отекоа нозете.user posted image

user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 389
29.7.2010 1:50:20   
Палешка РР
Ах, воздух да земам и јас малку. Море весела свадбааааuser posted image user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 390
29.7.2010 8:20:22   
tereza
каде сте жени,се изморивте од вчерашната свадбаuser posted image гледам тука било веселооооооuser posted image вчера немав време да се вклучам,затоа сега ве поздравувамuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 391
29.7.2010 15:19:42   
Џесика
Еве ме и мене, денес бевме на вакцина во Румунска, две во двете рачиња... едвај го додржавме...докторката вика „нека е здрав и жив, ама многу е јак и жилав“ и денеска ќе биде интересно, поготово вечер...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 392
30.7.2010 10:14:06   
Martins mom
досадно е на форумов женииии....кај сте...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 393
30.7.2010 19:30:40   
Bitolcanka
Како сте другарки? Јас прекрасно се чувствувам, пред малку добив најубава вест - другарка ми доби девојче - станав тетка user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Повелете во барот, на частење user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 394
30.7.2010 22:54:46   
agnes77
поздрав од менеuser posted image  како сте, се надам да сте доброuser posted image

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 395
30.7.2010 22:57:29   
Bogdancanka

user posted image

здраво мила јас сум супер ти како си ми?

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 396
30.7.2010 22:58:31   
Maca25
јас сум добра, малце изморена, од работа отидов прво кај моите да ја земам нина, па после бевме да и купиме на нина фустанче за свадбата на брат ми. Најдов едно убаво и не сакав да го испуштам попустот и моженоста да и го купам. Ептен е слатко, бело со мали розеви цветчиња и едно венче со вел. Срцка моја, колку беше убава.
Агнес мила, како си ти?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 397
30.7.2010 23:00:35   
agnes77
уморна сум, толико времена чеканја и сад кад смо били увјерени, да смо стигли на крај и дочекали комисија ... ах, можда петиција че бити успешна, надам се ...

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 398
30.7.2010 23:13:39   
Maca25
толку ми е жал што на ваква прекрасна личност како тебе и полна со неизмерна љубов и се случува вакво нешто. агнес ние сме со тебе мила user posted image

жени каде сте??? ајде доаѓајте на муабет!!

Непосредна врска до пораките: 399
30.7.2010 23:49:33   
jovanka
Maca kade li se drugite za moabet?Site spoile vikend+praznik

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 400
Страница:   <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

/
Jana9

Od koja vozrast mu dadovte mastika za dzvakanje na deteto?

1 god. (0%)

2 god. (0%)

3 god. (0%)

4 god. (0%)

5 god. i poveke (0%)

Ne mu davam mastiki da dzaka (100%)

Број на сите гласови: 2

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!