Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Супеј идеја Ајде Палешка организирај ти една дружба
Кој е за дружба во Прилеп молам да крене рака Ајде, многу не има Snowhite, Felly, majka79, ***LIDE***, ikipp, danced, пузе, ана76. Можиме во игротека, во парк, или пак во Mirage. За датумот мислам следната сабота, за да имаат време сите да прочитаат.
Јас сум за, и сабота може, само договорете кога, каде, како..... и пишете
Betpet izgleda jas ke bidam vo Dojran a i Rosana mi rece deka ke odat za Dojran moze da se dogovorime da se vidime aj na pp ke ti dadam moj broj
Jas doagam 100% 072 ХХХ ХХХ* e mojot broj nema da se oklucam ovie denovi no tamu ke sum za 2 avgust. Pozdrav do cela rr mi nedostigateeee se nadevam vo Septemvri ke ve druzam pocesto
*го испратив бројот кај Богданчанка и го бришам од постот ....Тања
Супеј идеја Ајде Палешка организирај ти една дружба
Кој е за дружба во Прилеп молам да крене рака Ајде, многу не има Snowhite, Felly, majka79, ***LIDE***, ikipp, danced, пузе, ана76. Можиме во игротека, во парк, или пак во Mirage. За датумот мислам следната сабота, за да имаат време сите да прочитаат.
Јас сум за, и сабота може, само договорете кога, каде, како..... и пишете
Јас кревам две раце една за мене, една за Михаил може и во игротека, но мали се бебушиве наши, не знаат да играат, а може и во парк, кај пајчината , а може и на кафе да седниме, не мора да е Mirage, гледам многу нови кафичи се отвориле, било каде можи, само да е поручек, затоа што преку ден е многу жешко
Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Баш му велев на мм да одиме кај кумот на гости (живее во Дојран) ама тој мисли дека е многу гужва за негов вкус. Плус именден му е, не чини да бегаме од дома Ајде во друга прилика. Ако поминувате во Струмица известете ме задолжително!
само што се прибрав и нормално да ви се испофалам на кој друг ако не на вас мои рингерајки...Денес имавме прекрасна рр дружба во Дојран прекрасно си поминавме,ги запознав и малите принцези на Бетпет и Елле прекрасни срценца...и баш ми беше мило што запознав барем дел од нашите рингерајки...а за фотки ќе почекате од Бетпет и Гари