Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Честитки мила Капинче ти посакувам лесна бременост,уживај во секој момент браво ни се множат трудниците ајде сите да не фати магијата и да се запишеме на рр списокот на
Paleska prekrasni ti se linkovite.Jas seto ova go gledav vo zivo bidejki punkcijata mi bese vo lokalna anestezija vidov kako iglata vleze vo folikulot i kako toj se praznese(bea samo dva folikula) potoa gi vidov i embrionite kako topcinja edni do drugi i vidov kako kateterot vleze vo matkata i kako se stavija embrionite Super dozivuvanje samo togas bev vo grc a sega relaksirano izgleda mnogu polesno e da gledas i mn.poubavo
cestitki za kapinceto.BRAVO i samo napret miruvanje i nisto drugo. se nadevame deka eden den ke ne fati istoto. NO i da ve prasam sega go najdof cajot macina treva pocnaf da go pijam od fcera no istovremeno zemam i cikloproginova stomislite dali ima nekoja steta od dvete raboti.neka mi odgovori ako nekoj nesto znae okolu ovoj caj.jas nesto citaf od rr za ovoj caj.poz siki
Ako cikloproginova se hormonski tableti, koga pies hormonski apcinja ne smees nikako da pies i macina treva zosto moze da ti poremeti nesto vo ciklusot. I drugite devojki mislam ke ti go potvrdat istoto..pozz
Draga siki i jas sum slusnala deka zaedno so hormonski tableti ne treba da se primaat i caevi,so toa sto mozebi ima i na ova ogranicuvanje za koj caj se raboti.Vo sekoj slucaj bidi pretpazliva i konsultiraj se so tvojot lekar.Se najubavo
Dragi moi prijatelki,denovite sto pominaaod ovaanedela mi bea dosta stresni.Znaete deka utre sabajle pravam punkcija i odmrznuvanje na spermatozoidite od teseto.Me boli stomakot ovie dena i dosta sum zagrizena.Dr. se plasi od hiperstimulacija,taka sto vcera vecer primiv pregnil od 3000edinici (2 po 1500),a ne 10000 kako drugite Dali nekoja od vas sto pravela in vitro ima slicno iskustvo, so tolku malku pregnil da pravi punkcija? Se obiduvame da se opustime so mm,no tesko uspevame,zasto utresniot den za nas e isklucitelno vazen.Drzete sreka,bidete so nas vo mislite so pozitivnata energija sto ja imate pa so nadez deka sepak se ke bide dobro,utre ke vi kazam.... pozzz
DA,DA VIDOV,SE ZAKACIV NA STRANATA NA FOND I PROCITAV DEKA NE MOZE DA PODNESAM DOKUMENTI PRED DA NI POMINAT TIE 6 MESECI.VO SEKOJ SLUCAJ FALA ZA ODGOVOROT!!!!!
Nemam takva namera voopsto,znaejki kolku sme site nie osetlivi pa i na sitnici.Pisuvam so golemi bukvi zatoa sto mi e po citlivo,ama ako vi smeta ok ke pisuvam so mali.
ti blagodaram pinokio pothitno ke go prelinam cajot.zedof samo tri dena . na bebidol ke mu drzime streka od se srce bidejki samo nie znaeme sto znaci da imame takva pomos od drzavicevo nase,......so streka da ti e. a na eli golemaaaaaa golemaaaaaaa podrska i nemoj so tolku straf i napnatost zasto samo toa ke bide pricinata ako imas negativen rezultat.zatoa zemigo mm i nepribirajse doma dodeka ne skapnes i koga ke legnis da neznaes sto se slucuva,taka mila samo napret tuka sme site nie za site.poz siki
siki 1 nema problem, tuka sme site nie da si pomagame edni na drugi so toa sto znaeme, site imame ista cel, sto pobrgu do bebence ..ti posakuvam i na tebe istoto