|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
23.8.2010 20:22:15   
Martins mom
Ми недостасувате женски...ме нема деновиве, ама лудила сумuser posted image Мм се повреди на работа, си ја удри главата, ја расцепи, го шиеја и сега ми е на домашна нега (..а му велев со глава ѕид не се туркаuser posted image )...Мартин го вакцинираа, ми крена температура, нервозен е, постојано ги чеша непцата, изгледа запче ќе имаме...Така сега две бебиња си чувам домаuser posted image user posted image Кога ќе ми помине фрката се читаме почестоuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 751
23.8.2010 20:38:39   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Ми недостасувате женски...ме нема деновиве, ама лудила сумuser posted image Мм се повреди на работа, си ја удри главата, ја расцепи, го шиеја и сега ми е на домашна нега (..а му велев со глава ѕид не се туркаuser posted image )...Мартин го вакцинираа, ми крена температура, нервозен е, постојано ги чеша непцата, изгледа запче ќе имаме...Така сега две бебиња си чувам домаuser posted image user posted image Кога ќе ми помине фрката се читаме почестоuser posted image user posted image user posted image

user posted image  нека побрзо помине фркатаuser posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 752
23.8.2010 22:52:23   
Тања РР

Oф кутритеuser posted image  Ајде да помине побрзо па да ни се вратиш. Ни фалишuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 753
23.8.2010 22:58:55   
Julie1
Ох Мартинс мом, баш ми е жал за мт, ајде се надевам ќе му помине како на кутре user posted image

Те чекаме со убави вести да не дружиш.

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 754
23.8.2010 23:33:14   
Snowhite RR
Ајде Мартинс мам со помин нека е само, а за тоа дека си со две бебиња дома, те разбирам, мажите се понежни од жените, се уште не разбирам кој е тој што рекол дека мажите се посилниот пол

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 755
24.8.2010 11:48:46   
BILE.F

Како сте? Поздрав!

Пред да скокнеш, кажи оп!

Непосредна врска до пораките: 756
24.8.2010 11:52:26   
Viktori
Биле, па како си ти? Како е Димитар? Се навикнавте ли еден на друг?? user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот BILE.F)
Непосредна врска до пораките: 757
24.8.2010 12:03:02   
BILE.F
Ние сме супер, се навикнавме, дури премногу, user posted image user posted image user posted image не сака да се одлепи од мене, цел ден ми е во раце, има вграден jps , штом го ставиш на кревет се активира  и тоа максималноuser posted image user posted image user posted image .Ама издржувам,битно да е добро.И сега ми спие во левата рака!Навечер е добар!
Вие како сте?
Што прават твоите ангелчиња?

Пред да скокнеш, кажи оп!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 758
24.8.2010 16:13:04   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F

не сака да се одлепи од мене, цел ден ми е во раце, има вграден jps , штом го ставиш на кревет се активира  и тоа максималноuser posted image user posted image user posted image

зна шта е доброuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот BILE.F)
Непосредна врска до пораките: 759
24.8.2010 23:46:34   
nutelizza

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

ИЗВОРНА ПОРАКА: nutelizza

Кај има тема за стомачен вирус....
имаме и пролив и повраќање и температураuser posted image

КЛИКНИ ТУКА нутелица, побрзо да му поминеuser posted image

Фала ти многу. user posted image
Ми стана јасно што треба да правам и што да земам, баш ми помогна тоа се избезумв јас не сме ние биле болни до сега па мама малку се вознемири.

Сега сме си супер.

< Поракaта ја уредил nutelizza -- 24.8.2010 23:47:52 >

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 760
25.8.2010 0:04:07   
agnes77
драго ми је да сте окuser posted image

(Одговор на членот nutelizza)
Непосредна врска до пораките: 761
25.8.2010 0:12:00   
Палешка РР
Супер што му поминало. user posted image
Миа дури вечерва е подобра, се уби од плачење два дена + само в раце спие, ако ја оставам вришти. Ете тоа си го заработивме со вчерашната вакцина user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 762
25.8.2010 0:19:32   
agnes77

Ете тоа си го заработивме со вчерашната вакцина user posted image

user posted image user posted image user posted image   user posted image  за миа

Непосредна врска до пораките: 763
25.8.2010 0:23:43   
nutelizza
Многу вакцини примивме не сме имале таква реакција. Пробај да ја тушираш почесто многу е и топло времето деновиве исто и цице user posted image обавезно тоа смирува. Ке бидете добро

Фала агнесuser posted image

Непосредна врска до пораките: 764
25.8.2010 11:10:42   
Bitolcanka
Поздрав друштво user posted image Ми недостигавте user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Не бев присутна околу 2 недели, а ми се чини вечност ... Што има старо, ново?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот nutelizza)
Непосредна врска до пораките: 765
25.8.2010 11:18:23   
penelopa
А баш сакав да пишам дека ве нема Битолчани...мислев сте на одморче. Кај мене се постаро, полека се спремаме за на одмор, одиме овој викенд едвај чекам да сменам малку рутина. И додека во Мк се печете на 30/40 степени кај нас е 19, брррррр

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 766
25.8.2010 11:29:25   
Палешка РР
Битолчанкааа, ни недостигашеuser posted image
Како си помина на одмор, што има ново кај тебе, ајде кажуваај user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 767
25.8.2010 11:41:38   
Bitolcanka
Тука се тропски горештини. за среќа овие дена паднаа малку температурите, посвежо е, дури некогаш и студено е навечер. Се' би дала за тие 19 степени user posted image Да се промениме user posted image Ти ќе одмориш малку. Јас пауза од нет, ама турбо професионално. Денес завршив нешто, сама си создадов нова работна задача, хонорарно - за други user posted image Инаку цела ноќ немам спиено. Додека завршив со планираното ме најде 4:30, веќе се разденуваше, па не легнав. Од 7-10ч., навреме реализирав што имав за денес, сега малку одмор со кафенце (ако е одмор од 24 часа деноноќие - 15-тина на компјутер и над книга, па одмор пак пред pc user posted image ). Ве частам кафе за отсуството user posted image Освежете се со нескафе-фрапе user posted image

П.С. Многу ми кочи компјутерот, т.е. интернетот. Дури отворам страна или прозорец за порака ќе се смрачи и раздени user posted image И тој не одмори со мене - кутриот user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 768
25.8.2010 11:54:18   
Bitolcanka

Битолчанкааа, ни недостигашеuser posted image
Како си помина на одмор, што има ново кај тебе, ајде кажуваај user posted image

И вие мене, премногу user posted image user posted image user posted image Можеи зашто не застанав да здивнам, не ме надвладеа тоа, но чувствував голема празнина ... Очите ме болат, ако верувате ни едно кафе немам испиено онака, лежерно, да одморам тело и очи. Пауза од компјутер со кафе, но со книга в рака. Навистина се зазедов овој пат за зацртаното, навлегов како дете во бајките user posted image user posted image user posted image Цело лето по малку работев, повеќе одмарав, но овие 15-тина дена турбо - без минимален одмор (освен спиењето ако го сметам). Пред некој ден ми беше зацрвенето окото, омалаксана бев (претходно од носот крв ми течеше - мајка ми вели ќе ми ослабела крвта, не сум јадела user posted image ), легнав 15-тина минути и тоа беше. Вчера цел ден тренинг на очите, ни 1 минута немам легнато, во 5ч.изутринава само кафе се напив, едно чоколадно бонбонче и вода и тоа беше. Во 7ч. излегов од дома, со едно долго тесно фустанче, на високи штикли - одев и ми се чинеше - ќе се струполам на пат user posted image За среќа не се случи тоа, во тој миг душманите беа спроти мене, ќе се кикотеа - не им го направив тоа задоволство. Со крената глававо нови походи user posted image
БТВ - денес, конечно, го предадов теорискиот дел од трудот (120 страни user posted image - како нечиј цел магистерски), денес имам некоја обврска за други, а од утре со материјалот - рачно - нема лабаво user posted image Мислев се шегува дм кога рече 450 страни ќе ми зафати, но како што ми се гледа - така ќе е user posted image Значи нема нешто во што не претерувам user posted image user posted image user posted image Друго - ослабена сум уште 1 кг user posted image Се навикнав на минимална храна, кафиња постојано и вода ... Кај тебе Палешке што има ново? Како е Миа? Марио се подготвува за во средно? user posted image Другите што ќе се пофалите/пожалите? Како си го минувате летово? Му се ближи крајот ...

Непосредна врска до пораките: 769
25.8.2010 13:55:37   
Julie1
Здраво Битолчанка... новости новости, неможам да дочитам. Честитки за предадениот труд, само напред user posted image Дружи не повеќе кога ќе можеш!

< Поракaта ја уредил Julie -- 25.8.2010 13:58:45 >

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 770
25.8.2010 14:26:13   
Тања РР
Битолчанка се радувам што те читам. Помислив дека не заборавиuser posted image
Јас малку ќе те карам сега. Какво е ова преоптеретување со работа? Па на здравјето треба да се мисли. Без јадење и спиење брзо ќе ти опадне продуктивноста.user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 771
25.8.2010 15:08:01   
blue_blue
Јасмина27 абе кај си, се изгуби..Вака ли модератор се бива user posted image  Ај пиши нешто..Кај го запиша Борјан у градинка?

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 772
25.8.2010 15:29:20   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Поздрав друштво  Ми недостигавте user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Не бев присутна околу 2 недели, а ми се чини вечност ... Што има старо, ново?

welcome back user posted image user posted image user posted image  ново  ... види потписuser posted image

Непосредна врска до пораките: 773
25.8.2010 15:30:37   
agnes77
денес треба ми позитивна енергија од РР, се лутим на себе пошто сам user posted image  блак, сакам да се смејамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 774
25.8.2010 19:30:31   
Maca25
Како сте ми пријателки?? Ме немаше деновиве, Нина ја фати стомачен вирус, па и црвено грло, па ја лечев деновиве. Сирото дете, се стопи како чварка. Денес е малце подобра, немаше температура, малце јадеше и пиеше водичка. Јас и мм на работа полудувавме. Па и мајка ми се укочи во кичмата и не можеше да ја чува. Среќа свекрва ми имаше одор, па она ја чува деновиве. Немам седнато да одморам. Цел ден сум на една кесичка смоки и јогурт. Ај ваљда ке ослабнам user posted image Ми недостигавте!!
user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 775
Страница:   <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Име
Nati30

Името на сестричката на Младен

Мелина (33%)

Олја (14%)

Анабела (53%)

Број на сите гласови: 43

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!