Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: вреќичка за спиење или ќебе? 15.10.2009 13:35:52
BEBICA
I ja sum za vrekicka.Monika prv pat ja staviv vo vrekicka na dva meseci i toa vo onaa vrekicka vo koja sum spiela i jas i eve sega majka mi mi ja donese i drugata vrekicka mnogu pogolema za 3 godini i vo nea spie i vo taa vrekicka ja sum izrasnata.
RE: вреќичка за спиење или ќебе? 16.10.2009 15:07:02
Еца
јас еве ја исправ, испеглав и од вечерва Мила ќе ја ставам да спие во вреќичка, ама без ракави ми е дали да ја покривам плус со уште едно тенко ќебенце?Мила на 22 ќе наполни 3 месеци.
RE: вреќичка за спиење или ќебе? 19.10.2009 23:48:27
STRUMFETA
Nie vrekickata ja kupivme od Strumica,i toa debela so rakavi na kopcenca,nas proizvod- Vinica ,za 600 denari.Samo ne e plisana,pamucna ,kako jorgance e,a i mnogu eftina.Prodavnicata se naoga vo centarot,blizu do Global.
RE: вреќичка за спиење или ќебе? 16.11.2009 20:25:05
bimbo
И јас Никола го ставам во врекичка за спиење и ја сака иста е како скафандер само сто е по тенка ја добив за крштевката за моето 1 дете, многу е убава и многу е практична , затоа што може и да оди со неа.
RE: вреќичка за спиење или ќебе? 18.12.2009 13:25:40
majka 79
moite decinja spijat vo vreki sto licat na skafanderi sto znaci i racete i nozete im se slobodni.mnogu se meki, debelki i komotni od firmata sanbebe 100% pamuk.
RE: вреќичка за спиење или ќебе? 25.3.2010 22:59:26
mis.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Со што го покривате вашето бебе/дете? Јорганче, ќебе, или вапето бебе спие во вреќичка за спиење? Што користите во зимскиот, а што во летниот период?
На пример јас Нина зимно време ја покривам со тенко ќебенце (оноа од памперс) за преку ден, затоа што е потопло и парното е појако, а навечер со подебело ќебенце или пак јорганче кога е поладно. Не сака во вреќичка за спиење затоа што не може да мрда многу во неа.
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA
Seuste e vo vrekicka za spienje i toa so nogavici e vrekickata pa odlicna e .Inaku ako e na kebe cela nok ke treba da dezuram za da ja pokiram non stop
RE: вреќичка за спиење или ќебе? 26.3.2010 0:33:54
mami
Деновиве сам си ја соблекува вреќата и легнува така непокриен, се мислам да не му е топло веќе во дебелата вреќа Од понеделник одиме во потрага по потенка
RE: вреќичка за спиење или ќебе? 26.3.2010 9:34:03
Adrijana
Do sega bevme so kebence, ama sega izveduva nesto, gi kreva nozete i so niv go frla celoto kebence, i taa ostanuva gola ama ke i kupam nekoja ne mnogu debela i bez rakavi, kolku za sega, ne moze skros otkriena da spie.
RE: вреќичка за спиење или ќебе? 26.3.2010 9:37:20
lilit
Дефинитивно вреќичка.Особено ако е машко не трпат премногу топлина и Марко постојано се откриваше ама со вреќата после уживанција.Сега е голем и спие само со ќебе.
RE: вреќичка за спиење или ќебе? 4.9.2010 22:12:36
Felly RR
Јас еве неколку дена откако залади ја ставам во вреќичка, една потенка без ракави. Дури беше топло времето ја покривав со тенка памучна пелена, а таа цело време мрда и ја турка пелената, па спиеше непокриена. Е сега веќе е ладно навечер и во вреќичката е супер, нека мрда колку сака, пак и е топло
RE: вреќичка за спиење или ќебе? 4.9.2010 22:23:38
Maca25
јас никако не можев да ја научам ќерка ми да спие во вреќичка. Сега ми е криво што не бев малце поупорна и што не пробував додека беше мало бебенце, зато што сега цела ноќ станувам да ја покривам, а таа само се открива. Нашиот стан е многу топол зимно време, парното пука, но еве во овие месеци кога е ладно, а нема парно јас 100 пати станувам да ја покријам за да не спие гола.
RE: вреќичка за спиење или ќебе? 4.9.2010 23:59:03
Палешка РР
Миа е голема с'клетчика, не сака чорапи, ќебе, ништо. Пробав и со вреќичка ама збесна и се сакаше да заспие. Се' турка од неа, незнам што ќе правиме вака