Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
sakam site da ve izvestam deka vo sabotata na svet dojde uste edno nasata najmila kerkicka Viktorija so koja site se gordeeme pozdrav do site segasni i idni mamicki.Kolku e samo ubavo custvoto da si majka.
Beti da vi e ziva i zdrava kerikickata! Samo radost da vi nosi i inspiracija! Jas go cekam moeto angelce koe eve kasni veke 3 dena... Ako ima nekoj so pominat termin neka spodeli kako mu pominuvaat denovite, sto pravi za da ne misli na pominatiot termin
mila mama ne se sekiraj za pominatiot termin koga ke saka samo ke si dojde na ovoj sveta a mojot maticen vikase nema zadocnet termin mozebi si podocna ostanata trudna.Fala vi na cestitkite pa pobrzo i vie da se olesnite i vo svojata pregratka da si go drzite svoeto najmilo zosto nema poskapocen moment od toj koga so race go drzis cel tvoj svet.
mojot termin e na 12.10.2010.ke go rodam moeto vtoro dete i ne sum isplasena kako sto bev za prvoto tuku sum nekako posigurna vo sebe i se nadevam deka ke pominam podobro i pobrgu od poroduvanjeto so prvoto.
Pozdrav do site idni mamicki i koleski mojot termin e na 25.11.2010 prvo dete so netrpenie ja cekame site, zdravje se da bide dobro, veke sum vo 8mi mesec, taka da ne mi preostanuva mnogu, pozz
mojot termin e na 31.05.2011, ke go rodam moeto vtoro dete. Okolku bebeto i jas ne sum isplasena, ama sum isplasena za poragajot poveke od prviot pat.Sega znam sto me ceka
zdr. na site, jas sum relativno nova, bremena sum so bliznaci i kraen termin mi e na bozik 08.01.2011god. pozdrav do site na forumov, vi posakuvam mnogu sreka, trpenie i so lesno :)
Sakam samo da vi kazam deka posle 5 dena od terminot na svet dojde i mi go razubavi zivotot malata Elena Poroduvanjeto bese prirodno i se pomina vo najdobar red! Sega Elena si spie a jas edvaj cekam da se razbudi da si ja gusnam
zdravo na site segasni i idni mamicki.jas sum bremena veke 22 nedeli.i po se izgleda deka ocekuvame since.no sto i da e neka e, samo da e zdravo i zivo!terminot za poroduvanje mi e 21.02.2011.mi izgleda mnogu daleku ! pozdrav do site!
Леле леле колку слатко се насмеавза прашалникот многу ми е криво што не ве дружев цела година јас се породив на 20.08.2009 имам ќерка Мила која сеjavascript:void(AddText(' '))га има 13 месеци
Здраво на сите , јас прв пат пишувам...но среќна сум што можам за ваква работа да се пофалам. Бремена сум 18 недели, а терминот ми е на 18.03.2011. Замислете пред Младенци, но добро се да помине, па Младенци ке се направат како-така. Големо поздрав4е до сите и на сите трудници со лесно да им е!!!
Здраво и од мене до сите вас идни мамички,еве и јас да се пријавам на списоков.терминот ми е на 01.01.2011,интересна дата па ќе видиме здравје боже како ли ќе испадне на крајот порано или покасно Имајте лесна бременост сите труднички па да си поминеме со лесно
ete me mene pak , ama ovaj pat so informacija poveke....DEVOJCE E..... ne mozam da go docekam 24/02/2011 za da ja vidam soncuskata......ANA..... so les na site mamicki, i cuvajte se idi zima..... pozdrav
Zdravo na site!!! Nova sum na forumov i terminot za poroduvanje e okolu 20ti januari 2011. Masko e i edvaj cekam da se rodi za da go izguskam i izgnjavam :-) So lesno na site!!!!
zdr. i od mene, mojot kraen termin e 08.01.2011 za Bozik :) no sigurno nema da izdrzime do togas bidejki se dve bebuski i ke se poragjam so carski taka sto zdravje, bi bilo nekade pred nova god. pozdrav do site mami, so lesno
EHE ringerajki pa stavete me i mene jas sum na 2.2.2011 samo koj znae kolku e tocno trojca doktori razlicito mi kazaa ,kakao i da e toj period e i masko e
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.