Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ајде Мамму сите сме со тебе, немој да се секираш, ќе мислиме на тебе и целата енергија ти ја праќаме, се ќе биде добро.Ајде да славиме за првото машко на рингераја Да си поминеш со лесно и ти пуштам пп.
јухууууу ајде да не бидат само женски овде..дајте малку конкуренција, па да биде весело Мамму целата позитивна енергија оди утре кај тебе..само без паники и ке го видиш своето синче за многу кратко време
Само што добив порака од Мамму, вчера во 21.30 се породила добри се и таа и бебето кое ќе се Арман!
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ГОЛЕМ ДА РАСТЕ, СРЕЌА НЕКА ГО СЛЕДИ ВО ЖИВОТОТ!!! На мама и тато само радост да им носи и догодина и сестричка да му роди мама!!! Денес славиме за првото машко бебе на рингераја
Mammy cestitki od mene neka e zivo i zdravo sinceto i neka vi donese mnogu radost i sreka vo zivotot. Ke mu go pamtam rodendenot na tvoeto since bidejki i mene mi e rodenden na 9 avgust. Ubav den za da se rodis
Neka e ziv i zdrav sinot!!! Golem da raste i umen da bide! Chestitki do Mammy i nejziniot soprug i so netrpenie cekame da ni pise kako pominala i kako e malechkoto.
Cestitki Mammy, neka ti e ziv izdrv sinot, mnodu ljubov , zdravje i sreka da go prati vo zivotot. Mozam da zamislam kolku si srekna, aj pa i ja za uste nepolni dva dena