|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
31.10.2010 21:11:21   
Natasa981
И ние вечерва тргнуваме во акција за посакуваните user posted image user posted image

user posted image

(Одговор на членот Acina)
Непосредна врска до пораките: 1201
31.10.2010 21:16:25   
Bogdancanka
ajde mila ti trgnuvaj vo akcija a nie ke stiskame palci sto pobrzo da si gi vidisuser posted image crtki pozzz

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1202
31.10.2010 21:26:19   
Natasa981
Фала ти Богданчанка, ама некако килаво нашиве акции..сеуште без резултатче.Ама јас верувам дека ке биде и тоа скоро ке бидееее дај Боженце!

user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1203
31.10.2010 21:33:21   
Natasa981
извинете,нешто сакав да направам ама не ми успеа,ги молам администраторите да го избришат ова ако може...
user posted image
Непосредна врска до пораките: 1204
2.11.2010 17:51:08   
lete
zdravo me nemase edno dve nedeli sega da vidime so kese sluci ovoj mesec i jas kako i site vas gi cekam user posted image crti luge dave prasam dali osekate bolki koga imate inseminacii jas osekam strasni bolki dali ja znae nekoj pricinata za toa pozdrav do site idni majki

Непосредна врска до пораките: 1205
2.11.2010 18:33:45   
lete
ne mislev bukvalno na inseminacii sakav da kazam odnosi mislam deka keme svatite pozdrav

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1206
2.11.2010 18:42:12   
Natasa981
lete zdravo, ne bi znaela da ti odgovoram zosto imas tolku golemi bolki..neznam koj den od ciklusot ti e,ama eve jas imam tapa bolka vo jajnicite pri ovulacija a sekako epten golemi bolki imam pred da dobijam. E sega,imam slusnato i deka pri implantacija mozno e da bolat jajnici i da ima malo krvarenje a isto taka znam i deka simptomite na bremenost se otprilika isti kako i onie pred dobivanje..neznam kolku ti pomognav so odgovorov,ama sekako ako mozes konsultiraj se so tvojot lekar za posigurno da ti e.Pozdravce, se nadevam deka ke se raduvame mesecov na ubavi vesti!!
user posted image

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1207
2.11.2010 19:08:41   
lete
jas treba da dobijam za 3-4 dena takada ne sakam da odam na ginekolog pred toa vo sekoj slucaj blagodaram na odgovorot natasa se nadevame mesecov na dvtete crtki radosnici inace mie 3 ti mesec na obiduvanje se nadevam deka ovoj pat ke bide i posakuvam site sto gi ocekuvaat user posted image ovoj mesec da gi vidat pozdrav ke ostaneme vo kontakt polesno mie tuka da si spodelam so luge sto ocekuvat nesto sto i jas ocekuvam

Непосредна врска до пораките: 1208
2.11.2010 21:09:38   
Beluvce
hi
mene mi se ploden period i ovoj pat za prvpat me boli dolniot del na stomakot za vreme na ovulacija kako pred da dobijam...toa e sigurno od ovulacijata

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1209
2.11.2010 22:30:54   
lete
ova mi liciuser posted image se nadevam deka ovoj mesec ke bide beluvce vi drzam sreka drzete mi i vie mene me bolelo ama ovoj mesec mnogu dase nadevame deka se slucuva nesto dobro pozdrav

(Одговор на членот Beluvce)
Непосредна врска до пораките: 1210
3.11.2010 16:06:40   
Natuska85
јас ви ја пуштам на сите среќичката да има многу user posted image ,user posted image овој месец.Инаку и мене така ме болеше пред да ги видам моите user posted image user posted image .Со среќааааааааа

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1211
4.11.2010 11:10:09   
mlada85
user posted image zdravo na site
jas imam eden slicen problem kako vasiot nikako nemozam da zabremenam prvo imav problemi so hormonite pa sega otkako gi stabilizirav so dostinex pak nemozam da zabremenam . znae li nekoj da mi kaze kolku vreme treba za da se zabremeni jas sum veke godina dena vo brak a bebence uste nemam

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 1212
4.11.2010 23:12:36   
Acina
и за мене нема user posted image  user posted image треба и ќе добијам на 16.ноември,денес бев на гин колку да ја пишам матична и реков ајд еден преглед по пат и ехо и носев резултати од март што ги правев и нема ништо само нервоза ми се направи.некој нека ми пише во кломифен таму објаснав што и како а на наговор на мајка ми појдов ме кај таа др. ај се знаат итн...и многу од старт се разочарав а веќе ми е матична.

на вас сите ви посакувам user posted image и веќе оваа тема да се затвори сите да бидат user posted image и да нема потреба никоја да чека туку кога ќе посака веднаш да има user posted image да се најдеме сите во оние само весели и убави теми за бебињата и децата

немојте погрешно да ме разберите но јас денес многу се разочарав немојте и вие user posted image user posted image user posted image леле солзи уште ми леат од нервоза и болка на секое плачам а на работа сум user posted image среќа што сум сама никој нема

(Одговор на членот mlada85)
Непосредна врска до пораките: 1213
4.11.2010 23:25:21   
veckasr
ne se nerviraj samo poveke steta ke si napraves dr e pravilno posta[pila so ti gi e dadela tie apcinja znaes  kolku zeni  imat ostanato bremeni od tie apcinja  ako na nekoja i se slucilo nesto loso ne mora da znaci deka i na tebe ke ti se sluci 

Непосредна врска до пораките: 1214
4.11.2010 23:28:30   
anebebe
acina ne razocaruvaj user posted image ako edna bitka e izgubena ne e izgubena i vojnata pa ti samo ednas si bila kaj taa d-r i nemora nisto da znaci deka ne e dobra ili slicno ako ne pa poboraj i dr mislenje ili pak smenija pa ne e samo taa.Ajde hrabro ne me razocaruvaj oti i jas eve sega treba da odam pa i jas se plasam sto ke bideuser posted image user posted image user posted image user posted image   pozdravceuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1215
4.11.2010 23:37:10   
veckasr
nema so da ja menuva doktorkata kaj koj i doktor da ode kke i gi dade  tie apcinja znaci dzabe  ke ja menuva doktorkata   a ona sigurno znae so prave   

Непосредна врска до пораките: 1216
4.11.2010 23:43:28   
Acina
благодарам женички ме охрабривте и ме смиривте барем вечерва полесно ќе заспијам а од утре ќе видам.утрото е попаметно од ноќта.благодарам многу
user posted image лесно сонче

(Одговор на членот veckasr)
Непосредна врска до пораките: 1217
5.11.2010 1:22:15   
misla
treba da dobijam na 16 a gradite me bolat veke nekolku dena i osekam nesto kako kaj papokot potesko da imam,ne celo vreme ama na momenti da..ve molam kazetemi dali ima nesto toa povrzano so bremenost ...

Непосредна врска до пораките: 1218
5.11.2010 14:25:32   
prettygirl
denes gi vidov moite user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1219
5.11.2010 14:35:41   
maripoza
user posted image user posted image user posted image честитки притиuser posted image

понекогаш добро е кога ке го послушаш срцето...дозволи тоа да ти каже.....

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 1220
5.11.2010 14:44:54   
maripoza

ИЗВОРНА ПОРАКА: mlada85

user posted image zdravo na site
jas imam eden slicen problem kako vasiot nikako nemozam da zabremenam prvo imav problemi so hormonite pa sega otkako gi stabilizirav so dostinex pak nemozam da zabremenam . znae li nekoj da mi kaze kolku vreme treba za da se zabremeni jas sum veke godina dena vo brak a bebence uste nemam

мислам дека кај секој е различно. мене еднаш докторката ми рече дека до година дена активно ако се обидуваш да останеш бремена а резултати нема тогаш треба да се побара лекарска помош и да се направат испитувања. мегутоа како што кажа ти ако си имала проблем со хормоните а сега се стабилизирани тогаш само напред и позитивни мисли и што поскоро да си ги видишuser posted image user posted image поздрав

понекогаш добро е кога ке го послушаш срцето...дозволи тоа да ти каже.....

(Одговор на членот mlada85)
Непосредна врска до пораките: 1221
5.11.2010 15:26:36   
AnnaMolly RR
Честитки, prettygirl! Лесна бременост! user posted image

Live and let live

(Одговор на членот maripoza)
Непосредна врска до пораките: 1222
5.11.2010 15:33:38   
AnnaMolly RR
На сите што чекате user posted image ви посакувам од сесрце што поскоро да не израдувате со нови вести. Немојте другите да ми се налутите, ама особено стискам палци за Наташа981 user posted image
Еве да ви пуштам малку среќа.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Live and let live

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1223
5.11.2010 15:51:08   
Beluvce
lesna bremenost za novata trudnica
inaku jas mislam deka kaj tie sto e dravstveno se vo red ne ostanuvaat bremenei oti mislat na toa i se preokupirani so zborot BEBE...jas ovoj mesec po vtor pat se obiduvam da zabremenam i se obiduvam da ne mislam deka pravime bebe tuka samo deka vodime ljubov....pa cekam da ne dobijam na 19 noemvri.
pozdrav i mnogu sreka na site sto cekaat user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1224
5.11.2010 17:31:58   
biljana16
Cestitki prettygirl i ti posakuvam lesna bremenost.

(Одговор на членот Beluvce)
Непосредна врска до пораките: 1225
Страница:   <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

najubavo zensko ime
Natesa1

najubavo ime

dzesika (20%)

izabela (80%)

Број на сите гласови: 142

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!