|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
5.11.2010 7:54:36   
arh_diz
Dobro utro RR kako ste ova petocno utro.

Биди тоа што си

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 2201
5.11.2010 7:58:33   
Палешка РР
Ама се муабетело овде синоќа user posted image
Јас еве денес прва се пријавувам за присутна и варам кафе

user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 2202
5.11.2010 8:08:30   
agnes77
Палешка фала за кафеuser posted image  и добро утроuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 2203
5.11.2010 8:29:08   
vesna1
Dobro utro, moze li i za mene edno kafe?user posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 2204
5.11.2010 8:49:48   
bebe82
Dobro utro na site user posted image

Sakam da prasam nesto. Eve veke 3-4 veceri po red ne mozam da spijam, bidejki celo vreme mi se "utrnuva" desnata raka. Ke se svrtam na desna strana i odma se budam bidejki ne mozam da gi mrdam ni prstite ni dlankata .

Inaku sum 37 nedela, pa ne znam dali e toa nesto strasno, a na pregled sum duri vo ponedelnik, pa dali imam prostor za zagrizenost za da odam na pregled uste denes.

Dali nekoja od Vas mamicki imala vakov problem ????

(Одговор на членот vesna1)
Непосредна врска до пораките: 2205
5.11.2010 9:00:10   
arh_diz
bebe82 mislam deka imas nedostatok na MG

Биди тоа што си

(Одговор на членот bebe82)
Непосредна врска до пораките: 2206
5.11.2010 9:04:57   
bebe82
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

bebe82 mislam deka imas nedostatok na MG

nedostatok na MG... ne znam, bidejki pijam magnesiol 250 po dva pati na den user posted image
da ja zgolemam dozata???

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2207
5.11.2010 9:10:55   
arh_diz
Neznam najdobro sovetuvaj se so ginekologot

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 2208
5.11.2010 9:39:01   
anebebe
Doro utro na site zenickiuser posted image Malku da vidam sto se slucuva i odam na faks pa posle ke si pisuame pozdravceuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2209
5.11.2010 9:43:55   
Julie1
Добро утро и од мене... како сте петочно расположени, особено оние кои од оваа недела тргнаа на работа user posted image

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 2210
5.11.2010 10:06:07   
Палешка РР
Јас сум супер расположена баш заради тоа user posted image
Само да не се зарекнам па да ми речат и утре на работа и затоа  user posted image user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 2211
5.11.2010 10:09:04   
sanja22
dobro utro i od nas 

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 2212
5.11.2010 11:01:15   
Octavia
Едно задоцнето добро утро на сите user posted image

Имам еден мал проблем, кога пробувам да отворам некоја тема за да читнам тука, ми се активира антивирусот и не дозволува да се отвори страницата (??). Се појавува порака (преведено) „Оваа страница содржи или може да содржи работи опасни... Вашиот систем не е инфициран.“ И вака 100 пати на разни теми user posted image . И не знам што е работата, претходно со истиот антивирус немав ваков проблем.
Help user posted image

(Одговор на членот sanja22)
Непосредна врска до пораките: 2213
5.11.2010 11:41:37   
Twins
ИЗВОРНА ПОРАКА: bebe82

Sakam da prasam nesto. Eve veke 3-4 veceri po red ne mozam da spijam, bidejki celo vreme mi se "utrnuva" desnata raka. Ke se svrtam na desna strana i odma se budam bidejki ne mozam da gi mrdam ni prstite ni dlankata .

Inaku sum 37 nedela, pa ne znam dali e toa nesto strasno, a na pregled sum duri vo ponedelnik, pa dali imam prostor za zagrizenost za da odam na pregled uste denes.

Da jas imav takov problem i piev isto Mg i site mi velea deka koga ke se porodam ke mi se povlece ama za zal seuste mi se slucuva toa trnenje na rakata iako pominaa skoro 2 godini.
Kaj mene e taka mozi kaj drugite ne user posted image
Se nadevam deka ke ti se povleci koga ke se porodis.

Непосредна врска до пораките: 2214
5.11.2010 22:49:28   
bebe82
ИЗВОРНА ПОРАКА: Twins

Da jas imav takov problem i piev isto Mg i site mi velea deka koga ke se porodam ke mi se povlece ama za zal seuste mi se slucuva toa trnenje na rakata iako pominaa skoro 2 godini.
Kaj mene e taka mozi kaj drugite ne user posted image
Se nadevam deka ke ti se povleci koga ke se porodis.

Се надевам дека е само моментално, бидејќи цела вечер се будам од ракава user posted image .
Во секој случај фала што го сподели ова со мене, бидејќи си мислев дека сум само јас.
user posted image

(Одговор на членот Twins)
Непосредна врска до пораките: 2215
6.11.2010 0:16:47   
Anushka
аман бре деца, ама сме досадни сите. Ајде, лека ноќ!

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 2216
6.11.2010 8:50:07   
amelbebe
zenski,ajde edno sabotno kafe da ispieme zaednouser posted image denes sme slobodni  od rabotnite obvrskiuser posted image

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 2217
6.11.2010 9:01:32   
Martins mom
Eееејјј...немате поим колку бев осамена без вас драги моиuser posted image
На онаа тема без што не можете интернет или секс, без двоумење ќе можам да одговорамuser posted image user posted image user posted image
Ајде сега во знак на кам бекот мој ве честам по едно утринско

user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 2218
6.11.2010 9:06:10   
Палешка РР
Добре ни дојдееееее и ти нас ни недостигаше многу! user posted image
Фала за кафето, ммммм милина user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2219
6.11.2010 9:18:32   
lukas

istoto i jas go imav pri krajot na bremenosta8-9 mesec,no ne piev nisto,racete mi trpneeja dvete,mi rekoja da namalam na solta,od koga se porodiv prestana..pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 2220
6.11.2010 9:19:35   
lukas
uh mesanica sum napravila,ajde ke me sfatis bebe82user posted image user posted image user posted image pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 2221
6.11.2010 12:51:50   
bebe82
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

uh mesanica sum napravila,ajde ke me sfatis bebe82user posted image user posted image user posted image pozz

user posted image

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 2222
6.11.2010 17:09:57   
Snowhite RR
Хелоу како сте? Заборавив, мислам на Мартинс мам и должев одговор за Џамбо продавницата не знам во која тема беше да не барам сега, се надевам овде ќе прочита, значи пред една н,едела успеав да отидам, ама за жал не е истата продавница, само го искористиле името и фонтот дури, за играчки е продавницата, ама прашав, не се тие.

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 2223
6.11.2010 17:14:12   
Snowhite RR
Инаку на Михаил изгледа пак му е воспалено грлото, неколку дена поткашлуваше, а сношти ми крена температура, му ја симнав со Ефаралган и сабајле го однесов кај матичната, ама за малку ни заминала, до 11 раб време, а заминала порано, па сестрата ми рече да земам сируп Мукоплант, да му давам овие дена, др не можеше да ми пиши таа ништо, денеска е добар нема кренато Т, се надевам дека добро ќе го поминеме викендот, инаку ќе треба на Брза помош да го носиме, а навистина не сакам оти таму од инекции ништо повеќе не знаат

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2224
6.11.2010 17:39:59   
Felly RR
Ајде, побрзо да му помине. Ние пак со мм двајцата сме со грлото- настинати, и сега интензивно чаеви пиеме, супи, лимони.... мора да помине некако, да не го разболиме и маловоuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2225
Страница:   <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.