Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Mila moja Petreska uzivaj vo bremenosta ,so lesno poragajot i nema pricina za strav,odi na poragaj so pozitivni misli i se ke bide vo red.Ova vazi za site vas koi cekate da se porodite.Ova vi go zboruvam od iskustvo.Samo napred i se ke bide vo red.Pozdrav!
sto i da e neka e merema samo neka e zivo i zdravo!i jas sum so prva bremenost mi rekoa deka e masko,ama mu ja ispolnija zelbata na mazot mi,a mojata ke ceka do drugata bremenost pa mozi ke bide devojce .samo da ni se zivi i zdravi i golemi da ni rastat!!!pozdrav od !!!!
mene terminot mi bese na 7.11 ama jas si zavrsiv rabota pobrzo se porodiv na 29.10 sega si sme doma so mojata princeza pa so lesno na siteeeee... pozdrav!!!!
и јас да се запишам на списокот ...терминот ми е 27 ноември 2010 година... со мојата керкичка Ана нестрпливо го очекуваме бебето секој момент...поздрав до другите ринегерајки,,овој пат ке имаме батенце...
Zdravo na site. Jas sum nova na forumov, pa mozete da me dodate i mene na spisokot. Mojot termin mi e na 28.05.2011.Uste e mnooooogu rano, no daj Boze se nadevam deka se ke bide vo red. Pozdrav do site ringerjajki i nivnite decinja i stomacinja .
MILO MI E STO IMAM CEST DA JA SPODELAM MOJATA RADOST SO VAS NA 1.11.2010 SE RODI MOETO ANGELCE DRAGANA .... NA OSTANATITE MAMICKI IM POSAKUVAM LESEN PORAJGAJ I SVE NAJUBAVO
Cestitiki za novorodenite rr bebinja, da se zivi i zdravi! I mene moze da me brisete od spisokot na trudnici, terminot mi bese na 15.11, ama se porodiv na 28.10.2010 i si dobiv prekrasna kerkicka Bisera. Pozdrav do site.
Zdravo Jas sum 34 nedela sega na 19 vleguvam vo 9 mesec. Popoleka se spremam da si se guskam so moeto bebence inace nosam devojce . Terminot mi e na 19.12.2010 godina. Pozdravcinja do site i so lesno na site novi mamicki
Devojki ajde da vi se pofalam......na 7mi noemvri vo 14:45 na svet dojde Stefan.....se rodi 3385gr i 51sm....super se cuvstvuvame,denes ne pustija doma i sega sme zbuneti malku no ke si go fatime redot.....edvaj docekav da ja spodelam vesta so vas.....pozdrav i vi posakuvam na site sto pobrzo da si se guskate so bebcinjata...kisss
Devojki ajde da vi se pofalam......na 7mi noemvri vo 14:45 na svet dojde Stefan.....se rodi 3385gr i 51sm....super se cuvstvuvame,denes ne pustija doma i sega sme zbuneti malku no ke si go fatime redot.....edvaj docekav da ja spodelam vesta so vas.....pozdrav i vi posakuvam na site sto pobrzo da si se guskate so bebcinjata...kisss
Нека е жив и здрав Стефан! Ние веќе знаеме и има честитки тука.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.