Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
знаете што?морам да Ви признам дека малку сум срамжлива кога ке се најдам во група непознати луѓе не ме гледајте чудно ако првото време ќутам туку гледајте да ме разборувате...бравос на добар пат сум со вас ова прв пат го признав вака отворено и јавно бравос рр девојки инаку едвај чекам 19ч да дојде...нема белку да ве чекам јас никогаш не доцнам
Жени одиме? Јас еве дури сега успеав да седнам, се надевам ќе стигнам до 19ч, Ацина без гајле нема зошто да си срамежлива ние не касаме? Битолчанка те држиме за збор Ајде чекам потврда од Палешка и Фели, одам да се спремам
When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Е тука јас и бетпет немаме гајле,секогаш имаме кворум за рр дружење каде и да бидеме. Така ни беше и денес ,бидејќи ниту една рингерајка од Штип не се јави сами си го пиевме кафето во центарот на Штип. Од денешното наше дружење ќе нема слики.
Ние си дојдовме, си поминавме најсупер на свет! Пак седнавме во Mirage , прво бебушките ни беа срамежливи, си лежеа во колички..после се запознаа, опуштија па почнаа в раце да сакаат, да се смеат, зборуваат Матеа на Felly почна да плаче, и се приспа многу, па Felly мораше да си оди. После ги доближавме малку Михаил на Snowhite и Миа, па кога зеде Михаил да ја гушнува, да ја задева... Snowhite, да не се посватиме Ацина ги изнадржа децата и и посакавме што побрзо да држи свое дете Прекрасно беше...на разделба се договоривме да се видиме повторно за скоро. Слики чекаме од Snowhite, откако ќе ги испрати гостите.
Ооо Михаил ќе ја изедеше готово, ептен ја бендиса, па и да се посватиме шо..нема ништо лошо во тоа само мојов уште од сега по постари жени трча ги испратив гостите, средив наваму натаму и сега сликииии Ќе ги прикачам во албуми
Еее заборавив најважното да го кажам, откако се разделивме со Палешка, Михаил почна да вика „дада“ „дада“„дада“, јас го слушам и не ми се веруваше, му велам што? и тој пак „дада“„дада“„дада“, ова му е првиот посериозен збор, освен некои кажани на негов јазик, срце малечко, мамино
Еве сликите се upload-ираат, средбата беше супер, некако брзо ми помина времето, штета што Фели толку брзо мораше да замине, наредниот пат порано, Ацина го држеше Михаил и' посаква да ја префати и неа што поскоро, за брзо пак да организираме средба, се надевам овој пат ќе издоговориме некако со битолчанки, а можи и со некој од другите градови
Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Прекрасна дружба сте имале На Михаил и Миа не им е првпат да се видат (имаше и порано средба меѓу нив), но сега веќе пораснати - им се пројавиле чувства на љубов - срциња Acina и Felly за првпат се појавуваат на слики - супер сте и двете
РР зближува
Стварно убаво си поминавме, ама ми е криво што ние со Матеа не можевме да останиме подолго, ама нејзе кога и се спие, знае плачка голема да си направи ако не ја успијам одма. Затоа на другата средба ќе си дојдиме наспани. А Миа и Михаил многу се слатки, сега ги видов сликите, срциња мали
Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
И јас сакам, па блиску сме, ама локацијата Бт или ПП. Вас ви одговара Пп, мене Бт...и...?! Ај ако има заинтересирани Битолчанки или Прилепчанки нека се пријават, па ќе ја договориме некако
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.