Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 15:42:00
jovanka
Site sto bea vo spisokot dojdoa da gi legnam decata i na raat ke raskazam i sliki ke postavam. Slobodno pisuvajte(postavuvajte prasanja)za se sto Ve interesira.Mama 26 za zal ne dojde se najavi za slednata godina.
< Поракaта ја уредил jovanka -- 12.12.2010 15:45:34 >
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 16:07:15
AnnaMolly RR
Женски, дружбата беше одлична. Мислам дека сите присутни си поминаа многу убави и дека се задоволни од се што ни подари Дедо Мраз.
Морам да го пофалам Дедо Мраз зашто беше мнооооогу интересен и се дружеше со сите дечиња. Помалечките се исплашија малку, ама и нив за кратко време ги придоби и се сликаше со секое дете и на секој му даде подарок. Сите дечиња беа многу среќни, а покрај нив и мајките. И мајките добија вредни подароци, речиси за секој имаше по нешто. За тортата немам зборови, одлично изгледаше, а беше превкусна. Дечињата и родителите со сласт ја изедоа. Мечо’с беа одлични домаќини, ни пуштаа музика за да се забавуваат дечињата и да си играат.
Дојдоа рингерајки во рекорден број, па како што рече Јованка, догодина да се собираме во Борис Трајковски :)
Јас еве веднаш ставам слики, па ќе видите и сами како беше. И сите што имате слики, ставете ги кај вас на профил.
Инаку дел си останавме на моабет и во пицеријата супер си поминавме и во игротеката и на кафе моабет во пицеријата... Благодарност за Дедо Мраз, Јованка и Аннамоллу и до сите кои дојдоа...
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 16:46:44
nenicka
Да јас бев но друго е децата кога се наспани и се расположени повеќе а не не е ни наспано и ни до наспаоно,така да немозеше ни 1/2 час да биде мирна таму
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 17:05:46
danielac
PREKRASNO SI POMINAVME SE NADEVAM KE SE DRUZIME POVEKE I KE SE ZAPOZNAEME PODOBRO ,A DENES NE SAMO DECATA I NIE MAJKITE DOBIVME PODAROCI JAS DOBIV CASA OD HIPP I SUM MNOGU BLAGODARNA NA SPONZORITE AMA I ORGANIZATORKITE SE ZA GOLEMAAAAAA POFALBA
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 17:22:33
AnnaMolly RR
А морам да ја пофалам и Натушка. Ни донесе многу вкусни ресана бомбици. Многу добро се покажа како млада домаќинка Братучетка ми се потепа да ја отворам кутијата да проба. И јас си каснав. Прсти да излижеш.