|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
13.12.2010 22:55:41   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

Eve za 25 dekemvri organizirame sredba na otvoreno na mm mu kazuvas ke odam do centar a ti na sredba so nas user posted image .

user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 651
13.12.2010 22:57:06   
Viktori
ќе избришам ако ми кажеш од која населба си барем user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
мама26 не знам што да избришам, ај цитирај ми. ок?

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 652
13.12.2010 22:57:07   
Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Твинс, те гледам тука си, дај да се дружиме и ние малце, ова скопјанчиштава не згазија...100 дружби направија, а битолчани нај намќори испаднавме. Тука сме, а нејќеме да се видимеuser posted image

Kakvi namkjori vie bitolcani ste si top edvaj cekame da napravime edna golema druzba so site vas user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 653
13.12.2010 22:58:10   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Eve za 25 dekemvri organizirame sredba na otvoreno na mm mu kazuvas ke odam do centar a ti na sredba so nas user posted image .

а за мене ве молам снимите многу сликиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 654
13.12.2010 22:59:14   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

кое да се избрише веднаш? user posted image
toa pogore sto pisav viktoryuser posted image deka ke se dogovorime za naredna sredba..e sega brisete i ovauser posted image

А оти да се бриши нешто воопшто.user posted image user posted image user posted image .Никој ни е навреден ни понижен.....

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 655
13.12.2010 22:59:52   
Twins

Твинс, те гледам тука си, дај да се дружиме и ние малце, ова скопјанчиштава не згазија...100 дружби направија, а битолчани нај намќори испаднавме. Тука сме, а нејќеме да се видимеuser posted image

user posted image user posted image user posted image kaj me vide be Martins mom????ccccccc nisto ne ti bega user posted image
Koja druzba be drugarce?, pak 3-4 ke dojdeme user posted image Tie barem bea eden kup , gledas duri i ne gi sobralo pa duri i zaplakaa za poklonce a bogami i za bombica user posted image

Непосредна врска до пораките: 656
13.12.2010 23:00:42   
mama26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

ќе избришам ако ми кажеш од која населба си барем user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
мама26 не знам што да избришам, ај цитирај ми. ок?

eee ova ispaga deka ve lazam jas.ova ne mi se dopaga.

ne taka tuku vaka-izbriset__e pa jas vo centar kako sto kaza jovanka ke ti kazam kade ziveamuser posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 13.12.2010 23:04:26 >

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 657
13.12.2010 23:02:26   
mama26
proba user posted image

< Поракaта ја уредил mama26 -- 13.12.2010 23:05:11 >

Непосредна врска до пораките: 658
13.12.2010 23:05:34   
Viktori
е шо сеа не ти се допаѓа? user posted image
аман зафрканција е user posted image user posted image user posted image Не се срди одма user posted image
Сеа се правиш лута на гости да не ти дојдеме???Ај не се лути, не идеме user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 659
13.12.2010 23:06:28   
mama26
twins kako si mi ti?sega vidov tuka si?

Непосредна врска до пораките: 660
13.12.2010 23:06:42   
Julie1

site postovi kade sto pisuva deka ke dojdam lele viktory user posted image so ovoj zaedno vratise nanazad.i gotovo zavrsivme so ova reseno euser posted image

Мама26 не те чита маж ти не се секирај, неможе да се снајде машко со толку женски муабети тука. Иако секој си има право на скриен идентитет тука сепак и јас имам преголема желба да се запознаам со мама26.

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 661
13.12.2010 23:06:44   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Twins

Tie barem bea eden kup , gledas duri i ne gi sobralo pa duri i zaplakaa za poklonce a bogami i za bombica user posted image

Ее  ни вадите муабетиuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Twins)
Непосредна врска до пораките: 662
13.12.2010 23:08:33   
Julie1

Tie barem bea eden kup , gledas duri i ne gi sobralo pa duri i zaplakaa za poklonce a bogami i za bombica user posted image

Ее  ни вадите муабетиuser posted image user posted image user posted image user posted image

Мене ми падна криво зашто првата бомбица ја одбив (мислејќи дека е последна и да има за други)... ама затоа втората тура си пробав. Натушка пиша некаде рецепт, инаку јас се спремам да ја правам пицата скоро user posted image

Непосредна врска до пораките: 663
13.12.2010 23:08:56   
mama26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 664
13.12.2010 23:09:51   
Twins

twins kako si mi ti?sega vidov tuka si?

Fala na prasanje ,dobra sumuser posted image
Uffff bre mama , kako te sardiasle site user posted image

Непосредна врска до пораките: 665
13.12.2010 23:10:45   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

инаку јас се спремам да ја правам пицата скоро user posted image

user posted image user posted image супер ...можеби као јас направиш пица петокuser posted image user posted image user posted image  

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 666
13.12.2010 23:11:06   
mama26
abe sreka sto sum zena,da bev maz ke izbegavuser posted image

Непосредна врска до пораките: 667
13.12.2010 23:11:11   
Martins mom

user posted image user posted image user posted image kaj me vide be Martins mom????ccccccc nisto ne ti bega user posted image
Koja druzba be drugarce?, pak 3-4 ke dojdeme user posted image Tie barem bea eden kup , gledas duri i ne gi sobralo pa duri i zaplakaa za poklonce a bogami i za bombica user posted image

Ок, не настојувамuser posted image Ја прашав тереза два-три пати, битолчанка исто така - зафатени беа, сеа и ти одбивашuser posted image user posted image Повеќе не спомнувам ништо за видување, оти ќе почните да ме зборите во темата „Како да се справите со досадни другарки“user posted image user posted image (А кој знае може и за мене беше отворена, сум и’ дала инспирација на битолчанкаuser posted image user posted image )
Отсега со Прилепчанки ќе се дружам user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 668
13.12.2010 23:11:48   
Julie1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Веднаш мама26 на список немора под исто име, нека биде x-person

< Поракaта ја уредил Julie -- 13.12.2010 23:12:03 >

Непосредна врска до пораките: 669
13.12.2010 23:12:18   
Viktori

Ок, не настојувамuser posted image Ја прашав тереза два-три пати, битолчанка исто така - зафатени беа, сеа и ти одбивашuser posted image user posted image Повеќе не спомнувам ништо за видување, оти ќе почните да ме зборите во темата „Како да се справите со досадни другарки“user posted image user posted image (А кој знае може и за мене беше отворена, сум и’ дала инспирација на битолчанкаuser posted image user posted image )
Отсега со Прилепчанки ќе се дружам user posted image

Тука да си дојдеш најарно ќе ти биде! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Глеаш? Ние почнавме еднаш неделно да се собираме user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 670
13.12.2010 23:13:21   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

инаку јас се спремам да ја правам пицата скоро user posted image

user posted image user posted image супер ...можеби као јас направиш пица петокuser posted image user posted image user posted image  

Да рецептот од Агнес а дизајнот од Натушка (Натушка има специјална пица подготвено во форма на срце)

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 671
13.12.2010 23:13:23   
Twins

Ne vadam muabeti samo pisuvam toa sto go zakluciv od vasite muabeti user posted image ete na primer ovoj post najsvez e user posted image
Мене ми падна криво зашто првата бомбица ја одбив (мислејќи дека е последна и да има за други)... ама затоа втората тура си пробав. 

Непосредна врска до пораките: 672
13.12.2010 23:13:39   
Viktori
Х мен или дарк фејс
шифра некоја ние само што ќе ја знаеме user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 673
13.12.2010 23:13:57   
lukas
bo bo kolku ste bile aktivni kako ste zenicki,jas denes malku poslabo ve posetiv,bev izlezena pa kako sum se picosala za nova gosina pa bugarite na gaz ke padnat koja e ovaa tipka ,dodeka ne se slecam da vleza v bazen..user posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 674
13.12.2010 23:14:48   
Viktori
Ништо не можеш да заклучиш од постовиве наши! Што и да заклучиш во грешка си! Тоа треба да се види и доживее вака ништо! user posted image

Непосредна врска до пораките: 675
Страница:   <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?