Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Слики од нашите дечиња 24.11.2010 19:35:04
nadica
еве ТУКА има искуства
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Слики од нашите дечиња 3.12.2010 21:44:38
AnnaMolly RR
Еве сме во предновогодишно расположение
_____________________________ Live and let live
RE: Слики од нашите дечиња 3.12.2010 21:45:55
lukas
dusicka mala samo za jadenje e...backi za nego<3<3<3
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Слики од нашите дечиња 3.12.2010 21:50:04
nadica
срцка е малиот
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
(Одговор на членот lukas )
RE: Слики од нашите дечиња 3.12.2010 21:51:33
AnnaMolly RR
Еве уште една. Ќе си го ставиме капчево и за предновогодишната дружба
RE: Слики од нашите дечиња 3.12.2010 21:57:52
lukas
Photo 43 of 65 Назад кон албумот · Мои фотографии Претходна Следна Кликни на лицата на луѓето за да ги означиш. nezz so mu e vo posledno samo vaka mi se kezi,faci mi praj...lele luge neznajte kolku pocna da glumi...srcuska na mama...
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Слики од нашите дечиња 3.12.2010 22:01:57
nadica
еве ја и мојата дама додека ги гледавме вашите фраери вика „каде надица?“ па да се види
RE: Слики од нашите дечиња 3.12.2010 22:10:58
agnes77
прекрасни слики, многу убава деца
RE: Слики од нашите дечиња 3.12.2010 23:05:58
mamicka_26
Ова е моето ангелче
RE: Слики од нашите дечиња 3.12.2010 23:09:56
AnnaMolly RR
Лукас нешто ни глуми, а Надица е веќе женска. А ова срцушково на мамичка_26 е ангелче. Врти-сучи, нашите рингерајчиња се најубави на цел свет!
RE: Слики од нашите дечиња 10.12.2010 22:22:29
nadica
надица на фризер
RE: Слики од нашите дечиња 10.12.2010 22:25:24
Martins mom
Вистинска дама...И по фризери почна да оди
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Слики од нашите дечиња 10.12.2010 23:55:50
Bogdancanka
права кукличка ги гледав и клиповите на фб прекрасна принцеза
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Слики од нашите дечиња 10.12.2010 23:58:50
Maca25
Надица е права кукла! и колкава коса има, па и за одење на фризер стигнала девојката. Срцка! Еве ја Нина, помошникот на Дедо Мраз, ама денес рече дека се плашела од него, па ќе видиме дали еќе остане помошник или не
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 11.12.2010 0:02:19 >
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Слики од нашите дечиња 11.12.2010 9:57:26
lukas
martins mom eve za koja slika ti velev deka si licat martin i lukas...i ovde lukas ima samo nekolku saati...pozz
RE: Слики од нашите дечиња 11.12.2010 10:18:37
Martins mom
леле, вистина си личат тука колку менуваат децата, тоа е чудо!!!
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Слики од нашите дечиња 11.12.2010 10:29:08
lukas
da,da,jas koga gi razlistuvav slikite vcera od martin se zacudiv koga ja vidov slicnosta i naednas si pomisliv so bara lukas tuka, ,guski za martin
RE: Слики од нашите дечиња 11.12.2010 13:42:08
mama26
imam i jas slikicki od bebence koga bese ama ako preslikam bleda e i nemozam ubavo da ja stavam...toa ti e pc moze treba printer neznam amanemam toa
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Слики од нашите дечиња 11.12.2010 14:27:18
Pepelaska *
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Слики од нашите дечиња 11.12.2010 16:15:30
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 imam i jas slikicki od bebence koga bese ama ako preslikam bleda e i nemozam ubavo da ja stavam...toa ti e pc moze treba printer neznam amanemam toa А може треба скенер
RE: Слики од нашите дечиња 14.12.2010 23:14:21
sanja22
eve ja zenskata moja
RE: Слики од нашите дечиња 14.12.2010 23:15:47
Viktori
сања, провери си ги прајваси сетинзите на фејсбук
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Слики од нашите дечиња 14.12.2010 23:55:49
sanja22
aj probaj sega
RE: Слики од нашите дечиња 14.12.2010 23:59:37
Viktori
The page you requested cannot be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Анкета
За доилки.пеперутка16 Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?