|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
16.12.2010 10:35:19   
Hunny
Ви благодарам!Да,Виктори баш таква беше.user posted image
Леле како се распишував од сабајле,ама тоа изгледа дека ја неа мама 26,па да ја заменамuser posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1026
16.12.2010 10:38:04   
arh_diz
Neka mu e sreken rodendenot.Pisuvaj si ti sekoj clen si e za sebe .

Биди тоа што си

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 1027
16.12.2010 10:41:34   
Beatris
Нека му е среќен роденденот!!! user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1028
16.12.2010 10:42:16   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny

Ви благодарам!Да,Виктори баш таква беше.user posted image
Леле како се распишував од сабајле,ама тоа изгледа дека ја неа мама 26,па да ја заменамuser posted image

Уживај, гледаш јас сум денес бадијалџика од сабајле. Ќе се дружиме без проблем user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1029
16.12.2010 10:44:06   
Beatris
Леле како јас да киднам од канцеларијава, ич некако не ми се работи денес, не ме држи место, баш ми се бадијалчи со кафенце/чајче и друштво

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1030
16.12.2010 10:45:28   
Hunny
Јас си уживам,ама не дај боже да и текне на директорката да ѕирне да види што правамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1031
16.12.2010 10:45:29   
Maca25
ако бегаш, право кај мене во комшии user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1032
16.12.2010 10:48:12   
Viktori
а сите у такси па кај мене? user posted image
и таман ќе проверите Коце дали исчистил user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1033
16.12.2010 10:49:26   
Maca25
user posted image user posted image user posted image може ќе стигнеме таман за ручек - ако тргнеме сега!user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1034
16.12.2010 10:52:45   
Beatris
Исчистил како не жими мајка, еве слушам надвор само свират ќе се истепаат луѓево

Непосредна врска до пораките: 1035
16.12.2010 11:24:40   
lukas
nie so lukas bevme malku nadvor ke go stavav vo snegot malku za da go ckrapnam ama si rekov begaj da ne me vidi nekoj ke reci ulava e ona so mu praj na bebeto..hahaha,pa se pikcavme dvata so tel ama digitalniot mi crknala baterijata...vie kako mi ste?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1036
16.12.2010 11:31:37   
nadica
надица нешто не е добра и тече носето и ја нудам да одиме надвор на снегот а таа вика попосле user posted image  до сега тоа се нема случено да одбие покана за надвор

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1037
16.12.2010 11:37:37   
Maca25
и нина денес не е нешто добра. ништо не јаде, не сака ни да пие ништо, носот и тече и само кенка и трчка околу мене. 

Непосредна врска до пораките: 1038
16.12.2010 11:40:05   
jovanka
Ringeraja zapoznuva sorabotka so nutricionistot Cveta Dineva.Vo najbrzo vreme na nasiot portal ke  imame tekstovi koi smetam ke pridonesat za pogolema nasa informiranost okolu nacinot na ishranata kako za nasite najmili taka i za site nas.Denes taa ne pokanuva na promocija koja prvpat se slucuva vo Makedonija "Nacinot na ishrana vo gradinkite" i moznosta sekoj roditel osven sto ke gi slusne sovetite da go vkusi i od  menito koe specijalno e nameneto za decata a se vo funkcija na zdrav i kvaliteten zivot.
Na 16 dekemvri vo 18:30 vo gradinkata 8 Mart sto se naoga vo naselbata Przino go pokanuva celoto rr-semejstvo.Ubava moznost na edno mesto da se slusne i vkusi dobar sovet.

< Поракaта ја уредил jovanka -- 16.12.2010 13:20:15 >

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1039
16.12.2010 11:44:45   
nadica
user posted image user posted image user posted image  пред малку ја нудам со ацерола бонбонче и едвај ја убедив да го апне со тоа дека е за да оздрави и да биде силна најверојатно и се допадна и сега иде до мене и ми вика „дај ми бонбонче уште не сум оздравена“user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1040
16.12.2010 11:45:47   
Bogdancanka
Хани нека му е среќен роденденот на татко ти ммммммммммм инаку вчера кога реков дека си ставив граница да вратам малку линија изгледа се урочивuser posted image денес уште од сабајле мртва гладна и одман на јадење изгледа границата ќе ми остане само во постот што го напишавuser posted image и сега јас пак гладна сумuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1041
16.12.2010 11:45:55   
Maca25
ацеролата се за грицкање? јас и давам сирупче со ацерола и прополис. која цена се ачињата?

Непосредна врска до пораките: 1042
16.12.2010 11:47:14   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny

Ах,кога ќе дојде тој ден да станам во 8?user posted image user posted image Одвај чекам да дојде викендов,ама и тогаш тешко дека ќе поспијам,зошто на свекор ми му е именден.Ама ако,само за убаво да е!

значи хани, среќен именден на свекор ти!! user posted image

Непосредна врска до пораките: 1043
16.12.2010 11:52:09   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

ацеролата се за грицкање? јас и давам сирупче со ацерола и прополис. која цена се ачињата?

таблетите треба да се џвакаат
ова стои на кутијата, а инаку се околу 250денари незнам точно

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1044
16.12.2010 12:02:49   
Maca25
фала надица user posted image

кај нас пред зграда не е ништо расчистено и не можеме да излеземе. а и скафандерот и е мал на нина user posted image

Непосредна врска до пораките: 1045
16.12.2010 12:55:25   
Beatris
Излегов да купам мандаринчиња од пиљара, кутрите измрзнале, имам чувство како да јадам сладолед од мандарини user posted image user posted image user posted image  Еве по малку и за вас, да удриме на овошје денес наместо на благоuser posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1046
16.12.2010 13:09:26   
Natuska85
ААуу женски еве ме и мене конечно во канцеларија на сигурноuser posted image .Бркав нешто наваму натаму работи ама сега сум си на топличко.По пат си земав мини бананчиња од Европа па еве да ве почастам и вас.Беатрис нешто ми зафркава тука со овошјево,а?ни ја руши диетаваuser posted image user posted image user posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1047
16.12.2010 13:12:22   
Viktori
уффф јас сум за крем бананче. Или за сладолед сеедно, ама не за мандарина измрзната user posted image user posted image user posted image user posted image

Беатрис, стварно, што е ова со мандаринава? Како да го сфатиме ова???? Дека не не дружиш веќе навечер за јадење???user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 16.12.2010 13:13:12 >

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1048
16.12.2010 13:13:35   
Pepelaska *
Леле Натушка ме потсети на бременоста, од почето не јадев благо ми беше лошо ама на крајот незнам колку вакви пакетчиња изедов user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1049
16.12.2010 13:15:53   
Bogdancanka
јас ќе си земам крем банана мммммм само благо да еuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 16.12.2010 13:16:44 >

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1050
Страница:   <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?