|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
16.12.2010 23:05:02   
Glück90
ajt od mene pozdrav nemozam veke  da sedam mi pagaat ocive user posted image user posted image i utre so novi sili ve izvestuvam sto i kako se desilo bidejki ima dve opcii ili sum user posted image ili ne sum

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1126
16.12.2010 23:13:27   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Mene mi crkna I televizija I internet. Ima nekoj sto e na telekabel, vi raboti li? Ja preku mobiljka sea, oni mene ...user posted image

Не бре, дури во претплата сум, иамаме и за јануари 2011 платено user posted image  Имало напон во мрежата ЕВН биле криви, демек, еве сега се среди иначе чудно вака тишина по дома user posted image

Jas sum na Telekabel se e vo red kaj mene, izgleda imas zaostanat dolg Beatris. I nam ni se slucuva da ni isklucat koga ke zaboravime da platime.

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 1127
16.12.2010 23:15:01   
Beatris
Ми бек ин д гејм user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1128
16.12.2010 23:19:01   
baby mama
иначе чудно вака тишина по дома

Pred da se rodi Jana kaj nas doma bese potpolna tisina, navecer ili sme na kompjuter ili nesto citavme i sekogas mu vikav na mm, koga ke se rodi baby nema da ima vakov miruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . I sekogas se potset_uvam na toa. Sega preku cel den e pusten Nodi na TV, a istovremeno slusa i Super zvezda he he haos user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил baby mama -- 16.12.2010 23:20:09 >

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

Непосредна врска до пораките: 1129
16.12.2010 23:22:58   
Beatris
Ќе поуживаме и ние уште малку во таква тишина, ама за некој месец ќе видиме што ќе не снајде user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1130
16.12.2010 23:25:15   
Viktori

Ми бек ин д гејм user posted image user posted image user posted image

ми нот јетuser posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1131
16.12.2010 23:27:08   
Beatris
И јас на секој пост морам алт и шифт тоа ти е, си го користам компјутеров од работа, и си го мкнам и по дома, се ми е на него ама за секоја инсталација ми бара администратор пасворд, така што мозила можам да сањам user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1132
16.12.2010 23:27:57   
baby mama
Dosega si citav edna mnogu ubava kniga "Zatoa sto te ljubam" od Gijom Miso.Za dva dena ja procitav. E krivo mi e sto ne si go kupiv vtoriot del, epten se zanesov vo knigava.Da ne znaete dali ke ima Saem na kniga? Nesto kako da vidov na TV reklama ama ne sum sigurna.

Непосредна врска до пораките: 1133
16.12.2010 23:29:28   
Beatris
Утре не одам на работа си земав слободен ден user posted image  Пиење кафе на раат без брзање и продолжен викенд user posted image  Па да си се пофалам нели user posted image

Непосредна врска до пораките: 1134
16.12.2010 23:30:49   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama

Dosega si citav edna mnogu ubava kniga "Zatoa sto te ljubam" od Gijom Miso.Za dva dena ja procitav. E krivo mi e sto ne si go kupiv vtoriot del, epten se zanesov vo knigava.Da ne znaete dali ke ima Saem na kniga? Nesto kako da vidov na TV reklama ama ne sum sigurna.

Mnogu interesna kniga i jas ja procitav vo eden zdiv. Ima i vtor del? Nemam info za saemot na kniga... user posted image

Непосредна врска до пораките: 1135
16.12.2010 23:31:52   
Viktori
кај најде бе јас кога не сум дома? user posted image
ако останеш и во понеделник, кај мене на кафе user posted image

Непосредна врска до пораките: 1136
16.12.2010 23:33:06   
Pepelaska *
Ти ја препорачувам А потоа од Гијом Мисо значи убави книги имал аа мора и јас да ја земам таа
Затоа што те љубам се двоумев меѓу нив две.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1137
16.12.2010 23:39:38   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

кај најде бе јас кога не сум дома? user posted image
ако останеш и во понеделник, кај мене на кафе user posted image

Е ти од сите денови баш утре најде цел ден да не си домаuser posted image  Тууу

Непосредна врска до пораките: 1138
16.12.2010 23:40:59   
baby mama
Koga ja kupuvav knigava bev so kumsinkata i ona nesto kako da mi spomna deka ima i vtor del ama ne ja razbrav dobro bidejki so mene bese i Jana.I posto baby se bunese ne ja zaslusav. preeska i vrtev da ja prasam ama ne ja dobiv.Ke se slusnam so nea utre i ke mi kaze, pa ke pisam.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1139
16.12.2010 23:41:54   
Viktori
е ајде де. петок ми е најзафатен ден секогаш....баксуз. А убаво кафе можевме да истераме. Ама знаеш што, неделата помеѓу Грегоријански Божиќ и Нова година јас сум на одмор, па ќе избегаш од работа и ќе испиеме кафе у живо user posted image

Непосредна врска до пораките: 1140
16.12.2010 23:44:58   
Beatris
И мене петок ми е најхаотичен затоа и го одбрав да ескивирам user posted image  Ќе најдам ја и друг ден да збришкам ај  user posted image  Ќе кажам на работа идам кај виктори на ехо, кај смеат на преглед да не ме пуштат user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1141
17.12.2010 0:21:26   
Bitolcanka
Здраво пријателки, како сте? Не бев активна во последно време, но ве читав по малку. Се'' е по старо кај мене. Битола е замрзната, но убава, предновогодишно украсена. Голем поздрав до сите. Ќе ве подѕирнувам кога можам.

Среќен роденден Агнес, се'' најубаво user posted image user posted image user posted image Да даде Бог како новогодишно изненадување да ги имаш девојчињата и Божиќ заедно да си го славите. (Не знаев дека си стрелец, пријатно сум изненадена user posted image )

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 17.12.2010 0:22:08 >

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1142
17.12.2010 9:30:59   
Natuska85
Хелоуууу женски како сте ми???Сонце утрово ама касааааа,ауууууууууЕве јас ќе ви ставам кафенце  да ве расонамuser posted image

Повелеле..................

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1143
17.12.2010 9:32:40   
Beatris
Ете така, едно фино кафенце, јас не сум на работа, кој како стане може да пијам кафе со него user posted image user posted image user posted image Фала Натушке

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1144
17.12.2010 9:47:37   
Natuska85
Ooooo Беатрис браво,браво, си ја наредила ти за денесuser posted image user posted image user posted image .Ајде земи зачисти по дома,ручекот стави го  затоа ти дале слободен ден не пред компјутер да ми седишuser posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1145
17.12.2010 9:55:06   
Beatris
Земав божем да одмарам, ама ај да искористам нешто корисно да направам  Сега еве, само што не сум станала...... па кафево да си го испијам 

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1146
17.12.2010 10:16:25   
Bogdancanka
фала Натушка за кафето добро ќе ми дојде јас ќе земам дупло...ајде и јас уште рано рано да почнам со торта да ве почастам денес внук ми има роденден сонце на тета да ми е живо и здраво

user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1147
17.12.2010 10:19:15   
Beatris
Нека му е среќен роденденот, голем да расте 

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1148
17.12.2010 10:22:56   
Палешка РР
Голем да расте внукот Богданчанка, следно да честиш за user posted image  user posted image

Се најубаво! user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1149
17.12.2010 10:30:29   
Maca25

Ете така, едно фино кафенце, јас не сум на работа, кој како стане може да пијам кафе со него user posted image user posted image user posted image

јас одам кај моите во Козле околу 12-13. ако си за кафе, доаѓај. ќе ти пратам мој број преку пп.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1150
Страница:   <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?