|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
19.12.2010 22:45:57   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Агнес па да ни ставиш слика да ја видиме куклата,иако не сумљаме во тебеuser posted image

Истото сакав да го пишам.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1601
19.12.2010 23:06:00   
agnes77
коначно кукла е финитоuser posted image
user posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1602
19.12.2010 23:07:48   
Beatris
user posted image user posted image user posted image  Агнес, штета што не си ни поблиску, јас многу би сакала да имам ваква хенд мејд кукличка за user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1603
19.12.2010 23:08:25   
Viktori
isto!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
jas duri si imam izbrano i kakva user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1604
19.12.2010 23:10:27   
Beatris
100 пати ми се поубави вакви играчки него барбики и глупости што создаваат глупава перцепција на убавината кај децата

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1605
19.12.2010 23:14:01   
Viktori
J спие со слично такво мече. Мислам дека и Јања има такво направено! Го украде од градинка, по право си го донесе дома и нико не смееше да и го пипне. Го чуваше и уште го чува. Се вика Вики user posted image  

Непосредна врска до пораките: 1606
19.12.2010 23:14:25   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

user posted image user posted image user posted image  Агнес, штета што не си ни поблиску, јас многу би сакала да имам ваква хенд мејд кукличка за user posted image  

па има пошта во МК user posted image  ако навистина сакаш, изработам една и ќе биде подарок од мене за твоја user posted image ... за мене е подобро да правим куле док чекам на моје кукле user posted image user posted image user posted image  као њорк терапиuser posted image  

Непосредна врска до пораките: 1607
19.12.2010 23:15:25   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

isto!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
jas duri si imam izbrano i kakva user posted image user posted image user posted image user posted image

леле навистинаuser posted image , каква?

Непосредна врска до пораките: 1608
19.12.2010 23:18:29   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

па има пошта во МК user posted image  ако навистина сакаш, изработам една и ќе биде подарок од мене за твоја user posted image ... за мене е подобро да правим куле док чекам на моје кукле user posted image user posted image user posted image  као њорк терапиuser posted image  

user posted image user posted image user posted image  user posted image

Непосредна врска до пораките: 1609
19.12.2010 23:18:56   
Viktori
user posted image
Слично како на Ј! Кога го видов, се заљубив! user posted image user posted image user posted image
а и + кога ќе доаѓате на адаптација ќе развиваме бизнис, не ги давај така user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 19.12.2010 23:21:09 >

Непосредна врска до пораките: 1610
19.12.2010 23:20:53   
Beatris

J спие со слично такво мече. Мислам дека и Јања има такво направено! Го украде од градинка, по право си го донесе дома и нико не смееше да и го пипне. Го чуваше и уште го чува. Се вика Вики user posted image  

Леле душа, си го крстила по мама и не давала никој да ја пипне user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1611
19.12.2010 23:22:05   
Beatris

user posted image
Слично како на Ј! Кога го видов, се заљубив! user posted image user posted image user posted image
а и + кога ќе доаѓате на адаптација ќе развиваме бизнис, не ги давај така user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Многу е убаво ова, ама плетено е ваљда не е шиено така???

Непосредна врска до пораките: 1612
19.12.2010 23:23:11   
Beatris
user posted image

Точно!!! Баш тоа сакав да го кажам!!! user posted image  Агнес

Непосредна врска до пораките: 1613
19.12.2010 23:23:45   
agnes77
виктори, шалјем, али навистина е многу хенмејдuser posted image user posted image user posted image , види се на неке делове како сам шивала цикцакuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1614
19.12.2010 23:24:52   
Viktori
не шаљеш -  доџеш user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1615
19.12.2010 23:25:54   
Viktori
ние ќе ги нудиме онлине и ќе ги продаваме, за лепе очи user posted image user posted image user posted image
знаеш дека не сме ние профитери user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1616
19.12.2010 23:29:08   
agnes77

не шаљеш -  доџеш user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

дилuser posted image  ... ама многу си храбра, кој е да знае када ќе дојдем, можеби ти ќе станаш бака до тадаuser posted image user posted image user posted image ,  но мече сигурно чувам за тебе

Непосредна врска до пораките: 1617
19.12.2010 23:32:05   
Viktori
ха ха ха ха еј не се зае*авај, шо ќе праиме такви одртавени user posted image user posted image user posted image user posted image
Јас ова лето си испланирав на одмор да одиме сите фамилијарно user posted image
Јеби га јас сум ко мало дете, што ми се уврти у глава мора да биде user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1618
19.12.2010 23:33:23   
agnes77

ние ќе ги нудиме онлине и ќе ги продаваме, за лепе очи user posted image user posted image user posted image
знаеш дека не сме ние профитери user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ... па нисам ни јас не продавам и не купувам user posted image

Непосредна врска до пораките: 1619
19.12.2010 23:39:45   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

user posted image user posted image user posted image user posted image  ... па нисам ни јас не продавам и не купувам user posted image

хахахахаха не се секирај, ќе најдеме кандидат за поштар! Бар овде такви има на кило user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1620
19.12.2010 23:42:52   
Beatris

Скроз на место!!! user posted image  Еве частам баклава од слава за муабетов (јади на другата страна кај здравиот заб)user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1621
19.12.2010 23:45:46   
Viktori
можам да јадам user posted image user posted image user posted image сега сончоглед си грицкам user posted image user posted image user posted image user posted image
не ми е страшно скршен, ама ми го грбе јазикот и се лигавам и мм се радува оти не можам да зборам многу user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1622
19.12.2010 23:49:53   
agnes77

Скроз на место!!! user posted image  Еве частам баклава од слава за муабетов (јади на другата страна кај здравиот заб)user posted image
user posted image

јас исто така многу сакам баклаваuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1623
20.12.2010 0:00:35   
Beatris
Јас и собрав пола тепсија вчера на мајка ми после слава user posted image user posted image user posted image Од стрвност, сега незнам кој ќе изеде толку баклава user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1624
20.12.2010 0:06:25   
Viktori
Натушка се прави важна нешто??? user posted image

Непосредна врска до пораките: 1625
Страница:   <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?