|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
1.1.2011 12:06:01   
Martins mom
Значи вечер пак ќе се журкате???user posted image user posted image Ние во недела вечер во Премиер ќе славимеuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 401
1.1.2011 12:09:03   
Martins mom
Поради тоа што никој не сака да пие кафе со мене, сама ќе си направам и сама ќе си го испијам, а вие може само да ме гледатеее...тана на на наuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 402
1.1.2011 12:20:21   
arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

И Мартин нана сега...Вчера цел ден лудуваше и вечерта во девет си легна, си ја преспа новата година, а јас и мм домче си бевме, бркавме романтики, па го гледавме огнометот. Цело небо над Битола светеше...од сите страни фрчеа огномети...Ми кажаа дека на плоштад било многу весело, имало многу луѓе...Вие кога се враќате?

Ubavo od Martin ve ostavil da uzivate, ama Marko ne ne ostavi nas ja doceks Ng pa posle zaspa a so nego i jas .Mm ostana da se zurka so prijatrlite sto bea kaj nas

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 403
1.1.2011 12:28:11   
Viktori
Хелоу женички!!! Ајде станувајтеееееее!!!

user posted image

Мартинс мам, имаше кафе, само требало да си земеш од погоре user posted image user posted image user posted image
јас направив, ама тогаш спиевте сите и никој не се послужи. Ај џапни и од моево кафе да не го фрлам user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 404
1.1.2011 12:37:34   
Julie1
Ајде поздрав и со Јохан Штраус и Виенскиот валцер КЛИК

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 405
1.1.2011 13:06:48   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Значи вечер пак ќе се журкате???user posted image user posted image Ние во недела вечер во Премиер ќе славимеuser posted image user posted image user posted image

e gledas jas doma ke sedam taa vecer...ubav pomin!martin kade ke go nosite?
da ne mu go ostajs na svekrvica pak pa po pola sat da ti reci elate siuser posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 406
1.1.2011 13:10:17   
Martins mom
Планирам на золва ми да и’ го оставам, а од свекрвица се виде аиротuser posted image user posted image Само се фали наоколу колку го гледала, а јас и’ викам дека сигурно не го гледа повеќе од шпанските и турските серииuser posted image user posted image

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 407
1.1.2011 13:11:05   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Ајде поздрав и со Јохан Штраус и Виенскиот валцер КЛИК

Традиционално си гледаме...супер избор user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 408
1.1.2011 13:15:06   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Хелоу женички!!! Ајде станувајтеееееее!!!

user posted image

Мартинс мам, имаше кафе, само требало да си земеш од погоре user posted image user posted image user posted image
јас направив, ама тогаш спиевте сите и никој не се послужи. Ај џапни и од моево кафе да не го фрлам user posted image user posted image user posted image

Виктори јас ќе се послужам со кафенце.
Инаку нас вечерта ни помина опуштено освен што син ми несакаше да заспие..едвај заспа околу 22...после се утепав муабетејќи со моите на скајп а истовремено го гледав и Боратuser posted image ...дремка ме фати пред 24 но кога почнаа со петардите и ракетите од памет ме извадија...катастрофа ко на бојно боле да се наоѓавме...добро е траеше само пола саат...после тоа си легнавме...денес сум свежа и наспанаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 409
1.1.2011 13:31:17   
Pepelaska *
SREKNA NOVA

I jas sakam kafe, vcera ne uspeav da ja docekam NG na RR posto Martin mi stana vo 11( si dremna mangupot da moze da  ja ceka NG ) i sedese do 1 vecerta, JA docekavme v krevet site trojca si se guskavme i igravme.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 410
1.1.2011 13:41:27   
Maca25
Среќна нова година мили мои пријателки! Ние синоќа останавме до 3 саат, со тоа што јас отспав една партија додека ја успивав Нина во 1. Нина седеше до 1 саат и абер немаше за заспивање. Доби преубави играчки и не можеше да се раздели од нив. Си доби вовче, дрвено коњче, правосмукалка, книги и многу пакетчиња ( кои се скриени сега за да не ги изеде сите одеднаш). user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 411
1.1.2011 14:52:10   
Olivia
Dobar den moi dragi RR-ki, vi ja Cestitam Novata Godina , da vi bide ispolneta so mnogu ljubov sreka i zdravje, se sto ste si posakale da vi se ostvari vo nea,
Jas si pominav naj opusteno vo domasna atmosfera, imavme odlicno drustvo i dobro vino i vkusna hrana, i ognomet koj go oznaci pristignuvanjeto na N.G
Bidete sekogas veseli, ve guskamuser posted image

< Поракaта ја уредил Olivia -- 1.1.2011 15:03:36 >

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 412
1.1.2011 15:07:17   
Џесика
Оливиа, нека ти е среќна новата година, сите планови да ти се остварат, па и непланираното...
Инаку мерак еден тон, на PPV цел ден денес Гладијатор го има, не знам по кој пат го гледам, ме пара филмов, денес нема пуштање Нодиuser posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 413
1.1.2011 15:52:21   
Bogdancanka
Среќна нова уште еднаш на сите Рингерајки оваа година бидете ми здрави ведри и насмеани желбите нека ви станат реалност user posted image user posted image user posted image

Ние синока непланирано во последен момент се собравме за славење....домашна атмосфера и прекрасно си поминавме...

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 414
1.1.2011 16:12:45   
nadica
Што да ви посакам во новата година? Убавината си ја имате.Среќата ви е во срцето.Ум?Тој ви е достапен за да живеете така како што сакате.Љубов?За што ќе ви е кога сите околу вас ве сакаат.Тогаш ќе ви посакам: многу многу здравје, вами на вашето семејство.Верувајте во себе и чекорете храбро по патот на животот.СРЕЌНА НОВА 2011 година!!!

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 415
1.1.2011 22:40:21   
agnes77
поздрав, како сте,
лимонада повелитеuser posted image

user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 416
1.1.2011 22:49:02   
mama11
Srekna Nova 2011 g i od mene mnogu zdravje, ljubov, uspeh, ubavi momenti i mnogu deca vo istata. Pozdraviii

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 417
1.1.2011 22:58:56   
Pepelaska *
Eve me mene, nie setame po gosti celo popladne sega se pribravme pa da vidam sto pravite i da legnam mnogu mi se spieuser posted image  ke se napijam limonada Agnes

Dobra nok na site

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот mama11)
Непосредна врска до пораките: 418
1.1.2011 22:59:40   
Pepelaska *
Fala mnogu mama11 user posted image i na tebe isto

(Одговор на членот mama11)
Непосредна врска до пораките: 419
1.1.2011 23:34:06   
Тања РР
Среќна и бериќетна нека ви е Новата Година драги рингерајки. Многу здравје, среќа и успеси во 2011 за вас и вашите семејства.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 420
2.1.2011 1:08:10   
Natuska85
И јас ќе се напијам од лимонадата на Агнес и одам на зззззз......user posted image .Слабо народ на станицава нешто user posted image user posted image user posted image ,уште славите сигурно.ако,ако за убаво да еuser posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 421
2.1.2011 9:34:02   
Twins
Добро ви утро девојки, некако сте се успале денеска user posted image
Изволте( по битолски )user posted image кафе
user posted image
ова е за мене веќе си го пијам  а повелете има и за вас
user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 422
2.1.2011 9:34:55   
Beatris
Хелоу женски најдраги, мене годината ми почна со пијан компјутер, ми истурија вино на него user posted image , среќа откако ви честитав НГ, ама еве го се отрезни (читај изветреа), и сега е реди то гоу user posted image  Ми фалевте ептен. Се надевам дека сите убаво си поминавте за НГ. Еве едно кафенце за добро утро ако му се пие на некој user posted image

user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 423
2.1.2011 9:48:26   
Twins
 Beatris, ne ti se dopadna moeto kafence ?user posted image pa si posluzi svoe? 

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 424
2.1.2011 9:50:38   
Beatris
Нее таман работа, не го видов твоето, додека јас пишував реферат ти веќе си послужила user posted image  Еве јас ќе си се послужам од твоето ти од моето user posted image  Решен проблем. Нема зијан од повеќе кафенце user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Twins)
Непосредна врска до пораките: 425
Страница:   <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?