|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
8.1.2011 13:43:20   
negla
blagodaram,olivia!!!

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 701
8.1.2011 14:06:58   
Bogdancanka
dobar den zenski kako ste mi denes?jas denes po tolku inaetenje konecno bev na lekar i si zarabotiv inekcii sum dobila brunhit...sega dojdov malku kaj mama da se razmrdam malku da ne lezam doma zasto site koski me bolatuser posted image uzasno mi euser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот negla)
Непосредна врска до пораките: 702
8.1.2011 14:53:48   
Maca25
ООО Богданчанка, ајде побрзо да оздравиш и ова за памет да ти е, порано на лекар, не да чекаш да дојде до инекции. user posted image Ајде топло чајче, лимончиња, топло креветче, мазење од мт user posted image   и ќе бидеш како нова!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 703
8.1.2011 15:05:17   
nadica
побрзо оздравување пријателке user posted image user posted image user posted image  пове`е галење од мт и `е бидеш како нова

јас еве ги заспав мм и надица да го раскренам џумбусот што го оставија и да испијам едно кафе со вас па да спремам нешто оти ми се најавија гости за подоцна

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 704
8.1.2011 15:12:49   
Snowhite RR
Леле па јас ни јадам ни се дебеламuser posted image еве дома имаме еден куп колети од Михаил, работи што тој ни ги јади, да беше некој друг до сега маф ќе ги направеше, а јас само ги редам ги прередувам под елката, демек од Михаил поклоните од дедо Мраз, за грев сум, не знам зошто воопшто немам апетит
Богданчанка побрзо да оздравиш душо
На сите што им се паднало паричето овав година многу среќа да им донесе и исполнување на нивните најпосакувани желби, ние за Василица ќе вртиме, па здравје ќе видиме кај ќе падни

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 705
8.1.2011 15:13:22   
Julie1
Богданчанка, побрзо оздравување.

Јас да ве поздравам само деновиве сум кај моите во Тетово и уживам, посебен поздрав до мила мама од Тетово user posted image

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 706
8.1.2011 17:54:19   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

dobar den zenski kako ste mi denes?jas denes po tolku inaetenje konecno bev na lekar i si zarabotiv inekcii sum dobila brunhit...sega dojdov malku kaj mama da se razmrdam malku da ne lezam doma zasto site koski me bolatuser posted image uzasno mi euser posted image

user posted image ооо страшно, ти посакувам да побрзо оздравиш user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 707
8.1.2011 20:38:34   
Pepelaska *
И тука ли нема никој? user posted image син ми ми заспа, а мм ми отиде на вечера од работа, а мене како ме боли стомак неверојатно, ама морам да сум на штрек додека дојде мм да не стане малото

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 708
8.1.2011 20:42:22   
negla
napij se caj so malku cimet! kal mene deluva user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 709
8.1.2011 20:43:35   
amelbebe
zenski ,dosta se iznalezavte ajde pocastete po edno kafe  nemoj da bidete tolku mrzlivi,posle tolku jadenje i pienjeuser posted image

Непосредна врска до пораките: 710
8.1.2011 20:48:55   
Pepelaska *
Еве кафенце конечно дојде некој да се напие user posted image

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 8.1.2011 20:51:43 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 711
8.1.2011 20:58:41   
Pepelaska *
user posted image

eve go konecnouser posted image

Непосредна врска до пораките: 712
8.1.2011 21:56:50   
Maca25
уф, ова ми беше напорен ден. станата од 8, цел ден нешто работам низ дома, на нина не и дадов попладне да спие за да можам да ја легнам порано и заспа во 9, цела преморена немаше сила ни млекото да си го допие. Да фатиме ред за од понеделник за во градинка.
Мало затишје има овде а?! Јас сега ќе си земам една супа да си јадам, ми кркорат цревата user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 713
8.1.2011 22:11:51   
AnnaMolly RR
Џитни една супа наваму, Мацо!
Сега баш со мм збориме што да јадеме, ама ме мрзи до кујна да се симнам.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 714
8.1.2011 22:23:42   
Maca25
Повели. Мене кога многу ме боли глава само топла супа со многу лимон ми помага
user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 715
8.1.2011 22:31:18   
AnnaMolly RR
Уф, што убаво!
Ние уште се каниме кој да се симне до кујна, ама како што ми изгледа никој нема да отиде, па ќе си легнеме гладни. Уште поубаво.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 716
8.1.2011 22:41:48   
Maca25
Јас после супава се најадов М&М бомбончиња и од многу благо ми се стужи и престанав да јадам. Треба да добијам и ми се јаде ми се плаче!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 717
8.1.2011 23:14:23   
lukas
zenski samo da ve pozdravam jas poretko ve druzam posledno,nezz sto mi stana ne mi se dreme na komp posledno...pozzzzz user posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 718
8.1.2011 23:17:42   
Viktori
aj aj se nauci u hotel so bazen, pa sega ne ti se visi na stanicava nasa user posted image user posted image

inaku se isfarbav sega crvena temna, ama od farbata samo mirisot mi ostana na kosava. user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 8.1.2011 23:18:38 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 719
8.1.2011 23:25:17   
lukas
user posted image user posted image user posted image ,sega sum golemoto dobro utro. se zezam,nekako mi e maka i plus ovie dva dena ne sum nesto ko so trebit..

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 720
8.1.2011 23:36:03   
Natuska85
Женски еве ме и мене на кратко,да ве поздравам.Ѕиркам џат-пат што се дешава на станицава,ама и јас деновиве растрчана по станот,мебел бевме денес демек да гледаме,пола продавници и повеќе затворени,сите си споиле.Па бевме за мајстори се распрашувавме за кујна и плакари кај едни пријатели што реновираа скоро и така наваму,натаму.Кога сум на компјутер,најчесто ги листам странициве за салони за мебел што сеuser posted image .Ај од понеделник се враќаме во нормалаuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 721
8.1.2011 23:38:54   
Viktori
СТаницава стои и ве чека! Не туку протрчувајте од тука туку застанете малкуuser posted image

Натушке тебе ти е оправдано, ептен! user posted image
Ај откако ќе се среди се, прва и последна станица пак ќе биде на РР user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 722
8.1.2011 23:47:01   
nadica
и јас ве читам надица ме заспива од 10ч еве сега кака и ако за 10 мин не заспие ќе си го обере зелан бостанот

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 723
9.1.2011 9:31:20   
Pepelaska *
Ааа никој не ставил кафенце, море спанки или уште денес да се излежавате па од утре на работа на труд ај еве кафе за кога ќе станете

user posted image

user posted image

и малку бурек user posted image

Непосредна врска до пораките: 724
9.1.2011 9:42:23   
Палешка РР
Ooo, фала фала Пепелашка, јас умирам за јадење, ама не смеам, ако мрднам ќе разбудам некого. Ќе си јадам од твоето user posted image
Добро утро user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 725
Страница:   <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?