|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
10.1.2011 9:45:34   
lukas
fala maca25 ja si zedov edno...ama glavata ke mi pukne od bolenje...sega od sabajlecki pravam boranija posle sum na zabar mozi od toa i da me boli glavata 2-3 dena,ke pomine,ako ne v klanica i novauser posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 751
10.1.2011 9:50:58   
Maca25
И мене глава ме боли, не сум убаво спиена, а не ми се легнува сега пак. Затоа кафе јако ќе мавнам да се оправам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 752
10.1.2011 10:41:54   
penelopa
Мммм кафенцево Мацо одлично ќе ми дојде на ваков врнежлив ден...таман син ми спие на раат ќе си го испијамuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 753
10.1.2011 10:43:08   
Maca25
јас ништо не можам по дома да правам, ко будала некоја гледам само во играчките на Нина и ми фалииии...многу. досадно ми е без неа. си ја сакам дома!ептен сум приврзана за детево !

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 754
10.1.2011 10:45:09   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

јас ништо не можам по дома да правам, ко будала некоја гледам само во играчките на Нина и ми фалииии...многу. досадно ми е без неа. си ја сакам дома!ептен сум приврзана за детево !

Леле Мацо и јас сум иста...кога син ми спие се шизнувам по сто пати му влегувам во соба да го видам, го галам....е што ти е мајкаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 755
10.1.2011 10:58:08   
Maca25
Озбилно, ќе пукнам, само ја мислам. А имам еден куп работа, да спремам за роденденот утре, да пазарам, а јас мислам на неа.
Ех мајка, мајка.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 756
10.1.2011 11:03:06   
penelopa
Ехе ако си најдеш работа побрзо ќе ти мине времето и оп дошло време да ја земеш...па после ќе си уживате заедноuser posted image

Непосредна врска до пораките: 757
10.1.2011 11:05:53   
jovanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Озбилно, ќе пукнам, само ја мислам. А имам еден куп работа, да спремам за роденденот утре, да пазарам, а јас мислам на неа.
Ех мајка, мајка.

I nie od denes vo gradinka posle 10 dena raspust.Maco ne ja misli ke vidis kako ke bide srekna koga ke ja zemes.Spremaj se za rodendenot i RR se sprema za gosti kaj Macauser posted image !

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 758
10.1.2011 11:08:27   
Viktori
Jas se soglasuvam so Jovanka apsolutno! Nie spremni ti nisto ne si spremila! Kako taka??? user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 759
10.1.2011 11:36:56   
Martins mom
Мацо што сакаш да ти купиме за роденден??user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 760
10.1.2011 11:38:36   
Viktori
Стварно, Маца кажуј што поклон сакаш... само не лаптоп, лцд, телефон..user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 10.1.2011 11:39:06 >

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 761
10.1.2011 11:47:45   
Maca25
Само што испеков кроасани, па кој не е појадуван нека повели ( а и појадуваните може да си каснат)
user posted image

а со кроасаните повелете по едно кафе и сокче!

user posted image

сега одам да се спремам за гозбата попосле!user posted image

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 10.1.2011 11:49:12 >

Непосредна врска до пораките: 762
10.1.2011 12:00:39   
Martins mom
Не туку ни бутај јадење...кажи што сакаш за роденден...не биди скромнаuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 763
10.1.2011 12:03:15   
Maca25
Одам до рамстор да разгледам па ќе ви кажам. user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 764
10.1.2011 12:22:55   
arh_diz
Maca izgleda dobila kes pa sega ke odi do Ramstor,aj čekame da ni kažeš sto si kupi

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 765
10.1.2011 12:39:52   
Viktori
во шоубав период и е роденден... Попуууууустиии!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 766
10.1.2011 15:57:19   
Maca25
отидов да си разгледам и да си одберам нешто, а на крај пак за нина нешто купив. user posted image

Непосредна врска до пораките: 767
10.1.2011 17:30:46   
Pepelaska *
пак никој нема, а што и купи на Нина? user posted image  и кажи навистина што да ти купиме? ај еве ви едно попладневно нескафе

user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 768
10.1.2011 17:42:32   
agnes77
Поздрав од мене, како сте? Код нас има дозд, но јас чекам сонцеuser posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 769
10.1.2011 17:49:25   
Pepelaska *
user posted image Агнес  кај си ти те нема , овде кај мене е :

магла свуда
магла око нас  и јас сакам и чекам сонце

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 770
10.1.2011 17:55:22   
Maca25
На нина и купив гакички и маички и хулахопки. камо за себе да купев некој пар нова долна облека. user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 771
10.1.2011 17:56:11   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

Поздрав од мене, како сте? Код нас има дозд, но јас чекам сонцеuser posted image

Агнес мила, после дождот секогаш доаѓа сонце, а може и виножито user posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 772
10.1.2011 17:59:39   
negla
a jas pak si kupiv corapi do kolena.mnogu se slatki.praktikuvav do glizd ama nebile losi ni ovie do kolena!

Непосредна врска до пораките: 773
10.1.2011 18:05:46   
arh_diz
Maca porano na mene mi vikaaa vaka kako ti sto pisuvas kupuvale samoz a decinjata , jas nemozev da razberam a eve sega ista situacija kako tebe nekolku pati odam i se kupuvam za sin mi za mene ne ni gledam

Биди тоа што си

(Одговор на членот negla)
Непосредна врска до пораките: 774
10.1.2011 18:36:46   
Pepelaska *
user posted image isto

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 775
Страница:   <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?