Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Јас не добив никакво известување, ниту newsletter за помош, за модераторство, во спротивно би се понудила, зошто да не помогнам на рр, секако долго време поминувам тука
Snowite не доби e-newsletter на Рингераја? Провери да не ти стигнало во спам пораки... Во секој случај на info@ringeraja.mk или pomos@ringeraja.mk пиши дека си заинтересирана за модераторство и ќе се договориме.
Na site moderatori e oznaceno deka se moderatori na primer... ako otvoris vo Zabremenuvanje ke bidat oznaceni Arh_diz и Bogdancanka , ako otvoris bilo koja tema vo Bremenost Paleska i Oivija ...itn
se nadevam me razbravte ...
Забременување - Arh_diz и Bogdancanka
Забременување - посвојување на деца - Агнес77
Бременост - Палешка, Olivia
Бебе - Тања, Mila mama
Дете - Big_mama817, надица
Дете - деца со посебни потереби - беки
Партнерство - виктори, Anna Molly
Партнерство - татин форум - Гари68
Семеен живот - Маца25, Snowite
Заедница РР - Јованка, Џесика, Виктори, Martins mom
Виктори: olivia корегирав и избришав ок?
< Поракaта ја уредил виктори -- 5.12.2010 23:41:30 >