|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
14.1.2011 0:55:38   
jovanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Боцко

ове не е отсуство, повеќе како come back. благодарам
на сите кои ме запомниле и на кои им недостигав. кој за што е нека порачува на моја сметка. еве јассум заедна сочна пица хавајска или со морски плодови!user posted image

Dobrodojde na ista frekfencija no vo nov ambient!

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот Боцко)
Непосредна врска до пораките: 951
14.1.2011 0:56:26   
nadica
ајде маца чекаме детали

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 952
14.1.2011 1:01:17   
Maca25
не сум била уште, треба деновиве да закажам. едвај чекам.
еве краток превод за мојата масажа извадена од менито на спа салонот
- оваа терапевтска масажа ви дава чувство на сензуално исцелување на телото како и на емоциите. оваа масажа буди илјадници рецептори на вашата кожа и испраќа чувства (сензации) низ целиот нервен систем.
- се состои од следниве постапки : Ritual, Hydrophil and massage, shower.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 953
14.1.2011 1:03:56   
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Dobrodojde na ista frekfencija no vo nov ambient!

по толку долга пауза еден дел од мене во овој амбиент се чувствува како новозачленет.
вториот дел е полн со ентузијазам.
сепак, благодарам!
user posted image

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 954
14.1.2011 1:06:21   
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
- оваа терапевтска масажа ви дава чувство на сензуално исцелување на телото како и на емоциите. оваа масажа буди илјадници рецептори на вашата кожа и испраќа чувства (сензации) низ целиот нервен систем.
- се состои од следниве постапки : Ritual, Hydrophil and massage, shower.

МЊАМ! звучи...УФ!
поздрави натаму кога ќе одиш
user posted image

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 955
14.1.2011 1:09:44   
nadica
друштво отидов јас да одмарам утре ме чека учење user posted image
ако не се заседнам пак со вас user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 956
14.1.2011 1:12:53   
Viktori
и мене веќе сафра ме фаќа... скролам угоре удоле.. и јадев и кафе пиев. уште да легнам сега додека ми е свежо, да се наталоже, инаку у зима џабе јадење ако не не грее user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 14.1.2011 1:13:22 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 957
14.1.2011 1:14:33   
Maca25
одам и јас, мора да ја довршам играва, ептен се заразив. се читаме утре. па може и да се видиме. не сме се виделе во новава година. еве и боцко да го упознаеме со ново лепо друштво user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 958
14.1.2011 1:15:41   
Olivia
Maco cekam da se falis od masazata i mene mi treba edna jas sakam da probam cokoladnauser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 959
14.1.2011 1:17:22   
Џесика
Еве ме и мене, женчиња мои, ми фалевте!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 960
14.1.2011 1:22:07   
Maca25
Џес па кај си ти? Оздравевте сите по дома? 

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 961
14.1.2011 1:23:52   
Џесика
ох, мм оздраве, свеки ја тресе секој трет ден, јас исто подобра сум, а детето секоја вечер ми повраќа... се на се... добри сме, вие како сВе? user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 962
14.1.2011 1:33:24   
Maca25
што е со повраќањево? и нина еве оваа недела 2 пати повраќаше и тоа навечер само. Денес пиеше млеко и скокаше на спална и почна да повраќа. 

Непосредна врска до пораките: 963
14.1.2011 2:03:34   
Џесика
не знам што е со повраќањево,ама млазови вади ко од чешма, секоја вечер го рибаме тепихот... го мачи и наеднаш ќе бљувне, обично така се случува кога почнува да настинува, ама после 7 инјекции и сируп Панцеф што уште го пие... полудувам!!!

Непосредна врска до пораките: 964
14.1.2011 9:02:03   
agnes77
Добро утро, дали јас добро видим Боцко ис бек, наааајсuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 965
14.1.2011 9:11:29   
Pepelaska *
Добро утро и од мене и Мартин, никако не ме остава да седнам сама на РРuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 966
14.1.2011 9:15:10   
Beatris
Добро утро user posted image  Има некој за кафенце?

user posted image

Јас да го шмркнам набрзина па да се фатам за работа порано, за да ми остане после време да се посветам на рр user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 967
14.1.2011 9:31:17   
Natuska85
Добро утро и од мене.Само што завршив со појадокот па да ве зирнамuser posted image .Имало пиење јадење синоќа тука,јас последно време рано легнува 11.30-12 кома сум веќе.А баш ќе ми годеше ова виртуелното јадење пошто се изнервирав синоќа од вагата и за да не јадам друго отворив теглата и цвекло јадевuser posted image user posted image user posted image .бауу сеа коа ќе ми текнеuser posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 968
14.1.2011 9:33:43   
Beatris
Натушке јас имам решение за твојот проблем! Замоли го мт да ти ја скрие вагата user posted image user posted image user posted image  Одма ќе се чувствуваш подобро верувај user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 969
14.1.2011 9:49:40   
Natuska85
Ќе си купам нова ако ми ја ские и он ми го понуди тоа решениеuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 970
14.1.2011 10:04:11   
arh_diz
Natuska sega ti e dozvoleno da jades , posle ke mislis na vagata.

Биди тоа што си

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 971
14.1.2011 10:05:55   
penelopa
Здраво...малку да ве подружам па после работа ме чека. Денес имам именден user posted image што да ве почастам?

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 972
14.1.2011 10:10:33   
Natuska85
Пенелопа За многу години празникот.user posted image Ајде ставај нешто јадење пиење било што знаеш дека за тоа тука секогаш има расположениеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 973
14.1.2011 10:16:54   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Здраво...малку да ве подружам па после работа ме чека. Денес имам именден user posted image што да ве почастам?

Нека ти е вечно името! Честитки user posted image  Што ќе се напиеме во таа чест? user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 974
14.1.2011 10:24:09   
penelopa
За трудниците само природно сокче ставив user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 975
Страница:   <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?