|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
28.1.2011 22:28:37   
Nadezna
MM e na rabota treta, a Damjan pak vo 4 ke stane da si igrauser posted image
Se spremame za jadenje, sega ke si barauser posted image

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1551
29.1.2011 0:06:57   
mila mama
Jas legnav so user posted image , bozem zaspavme nekako, ama ene ja sega se seta so tatko i user posted image
Aj eve edno kafe za tie sto zaglavile na net vecerva.

user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 1552
29.1.2011 0:11:46   
nadica
Жени како сте?Мене ме боли глава, сега мерев притисок 94/65 и пулс 107 user posted image user posted image user posted image  свекор ми ми даде чаша црно вино, свеки кафе а јас се частам со чоколада и еве да ве видам како сте
ама не сум сбична еве и за вас
user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 1553
29.1.2011 0:13:05   
Olivia
Mila mama jas ke si zemam od kafencevo , ke mi treaba denes dremev 2 saati a retko mi se slucuva da spijam preku den pa sega ke dezuramuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1554
29.1.2011 0:14:21   
Maca25
Јас од винцето ќе си се напијам. Фала Надица.
Денес сме и јас и нина подобри, бевме на контрола, се е ок, јас немав глас деновиве, ама еве го денес се врати user posted image . Денес си бевме кај моите, во двор правевме Кеко (снешко). Нина му се испорадува на снегот.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1555
29.1.2011 0:18:52   
Olivia
O Nadica pa i ja sakam cokolatce mnjam mnjam, Maca a be ne krenav i jas glava od nastinkive za bozik primav inekcii a ni mesec ne pomina sabajle se razbudiv so zatnat nos i grloto me ubi od bolenje u pmuser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1556
29.1.2011 0:25:35   
nadica
user posted image
повели за тебе мила греано вино

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1557
29.1.2011 0:43:28   
Maca25
Оливиа напиј се од винцево на надица и се ќе ти помине. user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1558
29.1.2011 0:44:10   
Џесика
Еве и јас да ве поздравам, да не почнам да кажувам што све конзумирам во моментов, има трудници... утре имам слободен ден, свеки ми даде дозвола да шетам, дома ќе биде со Борјан, па одма џом да фатам, размислувам кај да идам, а кај да идам без пари?user posted image   ваљда ќе идам да се шишам...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1559
29.1.2011 2:45:12   
Viktori
Да пишам нешто...овие денови се изреметив на работа, некако многу долго ми се виде времето, ама викендов ќе направиме нешто квалитетно за мезе user posted image

Џес, па за фризер пари не ти требаат???  user posted image Кажи кај идеш да дојдам и јас user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1560
29.1.2011 6:26:29   
stela
Dobro utro zenski! Denes e sabotaaa, vi znaci toa nesto? Mene da...vikend,MM e doma, znaci ke ima koj da go pridrzi sinceto koga ke mi se odi vo wcuser posted image user posted image user posted image
No, osven toa kje imame gosti, odsabajle svekrva mi, znacI ke ja kidneme malce so mazle, I jas malce od doma da isadnam; a vecer kje imame drugi gostiuser posted image
A vie zenski? Vas kako ke vi pomine denov? Kako I da si go planirate da vi pomine ubavo!
Pozdrav do site RR-ajki, majki,tetki, idni majki, idni trudnci, tatkovci, ma do site...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1561
29.1.2011 8:55:39   
Pepelaska *
Добро утро и од мене

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот stela)
Непосредна врска до пораките: 1562
29.1.2011 9:23:02   
arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Да пишам нешто...овие денови се изреметив на работа, некако многу долго ми се виде времето, ама викендов ќе направиме нешто квалитетно за мезе user posted image

Џес, па за фризер пари не ти требаат???  user posted image Кажи кај идеш да дојдам и јас user posted image user posted image user posted image

kaj mama26 viktori prijatelka ni e user posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1563
29.1.2011 9:48:00   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

kaj mama26 viktori prijatelka ni e user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
вииш, не ми текна user posted image Да беее, само Џесика ја знае мама26. Уствари само Чак Норис и Џесика user posted image user posted image user posted image
Инаку Џес кажувај кај си била на фризер и шо ти напраиле.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1564
29.1.2011 11:36:45   
*miki mami*
Добро утро и од мене јас еве си го пијам user posted image
го чекам син ми да стане па ке одиме малку на снег user posted image

Непосредна врска до пораките: 1565
29.1.2011 13:12:03   
Џесика

Абе ја шишка само треба да скратам, за 50 денари ќе се снајдамuser posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1566
29.1.2011 13:26:17   
Pepelaska *
zenski jas kratam siski za bez pari, user posted image ama peglanje se naplaka ne  vide na tablatauser posted image
jas sum si kaj mama samo strav mi e peski go donesov martin da ne mi se preladi user posted image na 10 min sme ne e mnoggu ladno ama jas panicarot

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1567
29.1.2011 13:28:16   
Viktori
Пепелашка колку и да  ладно, пола саат секој ден надвор обавезно! Повеќе годи -10 отколку 8-9 па потење и ладење...

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1568
29.1.2011 13:30:10   
Pepelaska *

Пепелашка колку и да  ладно, пола саат секој ден надвор обавезно! Повеќе годи -10 отколку 8-9 па потење и ладење...

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1569
29.1.2011 13:36:02   
Viktori
Ние одсекогаш сме си биле уличари. Од 2 ден после болница. Некогаш кога не беше многу ладно ги оставав да спијат на тераса во количка. user posted image
И еве сега излегуваат надвор, се шетаат - било + било не ни смта ич. ММ вика уличари ги направи децата user posted image user posted image user posted image  

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1570
29.1.2011 14:30:09   
arh_diz
Pepelaska obleci go ubavo i vo kolicka nema gajle .Ke stekne i imunitet.
Kaj mama26 e sisanje bez pari ama ja nema
Mama26 kade si ajde otvaraj go salonot imas musteriiuser posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1571
29.1.2011 14:33:43   
Bogdancanka
heheheh stom e bez pari kaj mama26 doagam i jas za sisanjeuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1572
29.1.2011 16:39:21   
Natuska85

Да беее, само Џесика ја знае мама26. Уствари само Чак Норис и Џесика user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1573
29.1.2011 17:17:31   
Џесика
Оф оф, шубаво скратив шишка, конечно гледам без да ја протресам главата лево-десно...user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1574
29.1.2011 17:22:22   
Olivia
Stavaj sliki na FB da te vidime so noviot friz, zenska so siski

Непосредна врска до пораките: 1575
Страница:   <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?