|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  76 77 [78] 79 80   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
30.1.2011 23:15:38   
veckasr
ekstazi girl napravi si test sega veke sigurno ke pokazetocno dali si bremena ili ne

(Одговор на членот EcstaziGirll)
Непосредна врска до пораките: 1926
30.1.2011 23:21:50   
Bogdancanka
dobredojde EcstaziGirl se nadevam deka naredniot test ke si gi vidisuser posted image crtki ti posakuvam mnogu sreka pozzz mila

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот EcstaziGirll)
Непосредна врска до пораките: 1927
31.1.2011 0:39:16   
Olivia
mama na Mila dobredojde i slobodno prodolzi so obidite no ne moj da pravis bebe tuku opustise i vodi ljubov za toa nema precka neli?
dobredojde i za  EcstaziGirll ,ti posakuvam da si gividis tvoiteuser posted image utre,pozz

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1928
31.1.2011 3:05:18   
mmileni4ka
ej tuka sum dajte mi sega soveti oti ke me poludi ova depresijava

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1929
31.1.2011 9:06:37   
Bogdancanka
dobredojde mmileni4ka,kolku sto procitav vo prviot tvoj post se obiduvate samo 2 meseci da zabremenis,moj sovet ti e da se opustite nema mesto za panika,dva meseca ne e dolg period,samo pozitivno mila se nadevam deka naskoro ke si gi vidisuser posted image crtki

(Одговор на членот mmileni4ka)
Непосредна врска до пораките: 1930
31.1.2011 13:58:15   
Glück90
i ovoj mesec nisto od nasiot obid povtorno user posted image user posted image user posted image user posted image .ne se otkazuvam ovoj mesec so malku pogolemi sili ke bidam

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

Непосредна врска до пораките: 1931
31.1.2011 14:58:38   
mmileni4ka
fala na sovetot mila sea da ve prasam jas nekako se custvuvam nevobicaeno si go znam svoeto telo sega nekako mi e nesto novo od nikogas ne sum sklona za jadejne no ovaa nedela nemoz zalak vusta da stavam mi se gadi imam nekoi tapi bolku vo stomamkot kako da me cesa kakko blagi mistrualnu bolku a rano mi e za ciklus no sepak poslednot pat ko probavme bese na posleden od ciklus kazetemi dali mozi da zabremena vo toj period :)

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1932
31.1.2011 15:25:14   
KRISTIJANA*
sovet !!!! napraviv test , dva dena pred da dobijam , mi bese nagativen , dobiv , megjutoa samo eden den mi traese ,.... velat deka ima sansi i da krvaris a da si bremena ( na sto jas ostro se sprotistavuvam ) dali navistina ima sansi i dali da napravam pak test ili da ne si se zamaram :)) jas sum za ova vtorovo pozzzzzzzz

(Одговор на членот mmileni4ka)
Непосредна врска до пораките: 1933
31.1.2011 18:46:20   
Just baby
Jas treba da dobijam idnata nedela.megutoa ovoj mesec skoro sekoj den imam bolki vo stomakot. a poslednive nekolku dena zabelezav i mnogu gust iscedok. neznam dali e nekoja bakterija ili nesto drugo. edna nedela otkako mi zavrsi user posted image imav kako kafeav iscedok koj traese nekolku dena. Mnogu se nadevam na user posted image ovoj mesec. se nadevam ke mi se ispolni zelbata. Imate li nekoj sovet ili mislenje za ova sto mi se slucuva so stomaceto user posted image ?

(Одговор на членот KRISTIJANA*)
Непосредна врска до пораките: 1934
31.1.2011 19:18:32   
mama na Mila
blagodaram~~~ no sepak malku sum taznicka oti doktorkata me sovetuvase da cekam do naredniot mesec so obidite za zacnuvanjeto user posted image ... terapijata so antibiotici bi mozela da bide stetna za bebusot... a bas gi cekav ovie denovi...znam deka treba da bidam razumna... ima vreme - se obiduvame samo 2-3 meseci ama tazna sum!!!user posted image
Pozdravce do site idni mamicki

Непосредна врска до пораките: 1935
31.1.2011 20:18:21   
Sunshine_
eve me i mene... vo spisokot na onie koi ocekuvaat user posted image !!!

(Одговор на членот hristijana)
Непосредна врска до пораките: 1936
31.1.2011 21:58:48   
kkkk
KRISTIJANA mozno e da ti e implatatorsko krvarenje.Probaj so test po 2-3 dena ili pojdi do ginekolog ako ne ti prodolzi krvarenjeto. Ti posakuvamuser posted image
user posted image

(Одговор на членот Sunshine_)
Непосредна врска до пораките: 1937
31.1.2011 22:03:33   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Just baby

Jas treba da dobijam idnata nedela.megutoa ovoj mesec skoro sekoj den imam bolki vo stomakot. a poslednive nekolku dena zabelezav i mnogu gust iscedok. neznam dali e nekoja bakterija ili nesto drugo. edna nedela otkako mi zavrsi user posted image imav kako kafeav iscedok koj traese nekolku dena. Mnogu se nadevam na user posted image ovoj mesec. se nadevam ke mi se ispolni zelbata. Imate li nekoj sovet ili mislenje za ova sto mi se slucuva so stomaceto user posted image ?

Џаст бејби јас две недели пред да дозаам дека сум user posted image имав кафеав исцедок и мислев дека сум добила ама од возбуда тогаш околу свадбата ми прекиинало за еден ден,ама за најголема среќа излезе дека сум user posted image .Ти посакувам истото да ти се десиuser posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 31.1.2011 22:05:42 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Just baby)
Непосредна врска до пораките: 1938
31.1.2011 22:05:18   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: KRISTIJANA*

sovet !!!! napraviv test , dva dena pred da dobijam , mi bese nagativen , dobiv , megjutoa samo eden den mi traese ,.... velat deka ima sansi i da krvaris a da si bremena ( na sto jas ostro se sprotistavuvam ) dali navistina ima sansi i dali da napravam pak test ili da ne si se zamaram :)) jas sum za ova vtorovo pozzzzzzzz

Ако ти траело еден ден само направи пак тест еве погоре и пишав на џаст бејби мене шо ми се деси и си ги видов моите user posted image .

(Одговор на членот KRISTIJANA*)
Непосредна врска до пораките: 1939
31.1.2011 22:27:08   
KRISTIJANA*
znaci sepak da napravam pak user posted image ke ve izvestam kiss

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1940
31.1.2011 22:58:22   
taci83

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: Just baby

Џаст бејби јас две недели пред да дозаам дека сум user posted image имав кафеав исцедок и мислев дека сум добила ама од возбуда тогаш околу свадбата ми прекиинало за еден ден,ама за најголема среќа излезе дека сум user posted image .Ти посакувам истото да ти се десиuser posted image

Natuska85 a koga go imase ovaj iscedok,mislam kolku dena koga trebalo da dobies ili poslem

Непосредна врска до пораките: 1941
31.1.2011 23:23:04   
Natuska85
Па може една недела пред да требаше да добијам,не ми текнува точно стварно,пошто и обично нема редовна менструација, а и на почетокот на месецот бев на преглед и немаше ништо и како докторот ми кажа дека ми поминал плодниот период па не се оптоварував со тоа, а излезе дека сум user posted image

(Одговор на членот taci83)
Непосредна врска до пораките: 1942
31.1.2011 23:45:22   
taci83

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Па може една недела пред да требаше да добијам,не ми текнува точно стварно,пошто и обично нема редовна менструација, а и на почетокот на месецот бев на преглед и немаше ништо и како докторот ми кажа дека ми поминал плодниот период па не се оптоварував со тоа, а излезе дека сум user posted image

Jas cela godina dobivav od25-28 dena a veke nekolku meseci se obiduvame za bebe(imam kerka3 godini so nea ostanav od prva)sega mi docnese 2 dena i se nadevav deka mozebi sumuser posted image dobiv denes kako kafeavo-crven iscedok dali mozebisumuser posted image a da go imam ovoj iscedok

Непосредна врска до пораките: 1943
1.2.2011 16:47:32   
Bobe
zdravo na site!!!pred se ve citkam redovno i sakam da posakam na site sto sme vo ocekuvanje februari da se pokaze kako nas mesec epten plodenuser posted image user posted image user posted image ,prasanje do Natuska molam ili do nekoja koja moze da mi odgovori,ovoj mesec pred predvidenoto bese na 26 da dobijam,dobiv na 24 navecer 23 kapki,25 imase krv taka ne citsa temna boja i 26 nisto 2 kapki,sto bi se reklo eden poln den,sto moze da znaci????inaku periodot sekogas mi e na 28 dena tocno i trae 3-4 dena (da napomenam pak deka sum so edna tuba sigurno igra uloga),ako ne e vo red tuka da pisam kazete mi barem kade?ili ve molam za vase mslenje i iskustvo pozdravce do site i navivamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот taci83)
Непосредна врска до пораките: 1944
1.2.2011 21:12:34   
sharlot
Devojki,jas os deneska za prv pat gi pijam clomifen za stimulacija na ovulacija,pa na 11 den treba da odam za da vidi doktorot dali ima zreli folikuli.gi pijam dvapati na den.dali nekoj od vas ima iskustvo da zabremeni od prv pat so clomifen,dali ima nekoi nuspojavi ?bi sakala da mi bide uspesna terapijava za da ne odam na laparoskopija.kakvo e vaseto iskustvo?

(Одговор на членот Bobe)
Непосредна врска до пораките: 1945
1.2.2011 21:25:51   
Olivia
Sharlot eve ovde KLIK pisuva poveke za klomifenot, poveli user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот sharlot)
Непосредна врска до пораките: 1946
1.2.2011 22:16:35   
mama na Mila
Dragi moi, dali nekoja od vas ima koristeno Acidosalus vaginaleti pri kandida?
Od antibiotikot dobiv kandida i sega povtorno lecenje od lecenjeto:(

Непосредна врска до пораките: 1947
1.2.2011 22:53:41   
Bogdancanka
eve mila tuka mozes da procitas nekoi iskustva, lecenje na kandida i drugi infekcii klik

(Одговор на членот mama na Mila)
Непосредна врска до пораките: 1948
1.2.2011 23:17:15   
anebebe
eve i jas se vpisuvam vo listata za user posted image mngu sakam ovoj mesec da gi vidam ama nesto kako e trgnata rabotava mn tesko user posted image neznam kako ke bide sega ispituvam hormoni ,ama kako ke ispadanat rezultatite neznam mn se zamaram user posted image user posted image user posted image no ne se otkazuvam user posted image

Непосредна врска до пораките: 1949
1.2.2011 23:42:00   
iki82
anebebe ti posakuvam sreka so hormonite, i da ne e nekoj vo red se sreduvaat so apcinja. eve jas da vi kazam imam policisticni jajnici i mi bese prolaktinot pokacen. doktorot mi dade bromergon, a jas doma si pijam caj od ajducka treva, neven i kopriva. minatiot mesec imav prirodno ovulacija i si dobiv redovno, ovoj mesec denes bev na eho 11 den od ciklus, endometrium 7 mm i eden folikul od 11 mm. znaci samo so bromergon bez klomifen , bez nikakvi stimulacii. ako  prodolzi da bide se vo red ovoj ciklus ke pravam inseminacija na priroden ciklus bez stimulacii. i doktorot mi kaza deka veke nema tolku cisti na jajnicite kako porano. probajte go i cajov mislam deka delauva za reguliranje na hormoni, osobeno ajduckata treva.

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 1950
Страница:   <<   < Претходна страница  76 77 [78] 79 80   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  76 77 [78] 79 80   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?