Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! 21.10.2010 13:40:10
denicka
ova temava treba da se preimenuva. Ili da se otvori nova: Koj ima dobra svekrva?
isto nemozam da se pozalam, sekogas vika "kako ke kazes ti taka". ama sega me faka strav od nejzinite koleski na rabota, non stop ke ja sovetuvaat, a taa normalno mora da mi prenese. i toa malku ke me zamara ama koga ke pocne, uste od sega si praam strategija kako da gi otfrlam komentarite i sovetite, normalno ako ne mi odgovaat. poz do site svekrvi
RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! 25.10.2010 12:08:48
Џесика
Пред некој ден ми ги расипа рибите што ги пржев за ручек, вика подобро било да се сецнат како колбавчиња, и зема ножот фрц-прц, се испорастурија, јас се испонервирав па она после ми се испоизвини што ми се умешала баш е срцка
RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! 28.10.2010 22:10:53
sandravlae
mojava ne e tolku strasna za mene posto jas od sam pocetok ja isekov vo koren deka ne treba mnogu da ni soli pamet ama imam sreka i mm e takov koga ke ni kaze nesto na dvajcata od stilot marko da ne e gol da ne nastine ili sl. dvajcata ke ja pogledneme i aj zeno kafeto glej si i uzivaj i ke se iznervira (nisto vas covek ne moze da vi kaze.... i ke si otide )hehehe inace nie sme vo ist dvor ama posebno se,na pocetok sakase da doaga da prikaze nesto ama jas ke zaklucev vrata demek odmaram i vide nevide sega ke dojde 5 min i cao heheeheh i niv e kako ke si gi naucis
RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! 1.12.2010 18:35:14
Pepelaska *
Ne mi se mesa vo nisto, ziveeeme zaedno sega zasega. Rucek pravi taa, posto jas sum sama so taa pravi od sabajle ili od vecer. Jas retko gotvam zatoa zto najmnogu mrazam nekoj da mi stoi na glava koga pravam nesto ili posl eda go preprava toa, zatoa ke si sedam mirna
Ne sme se skarale ni prerekle, i jas sum na nekoja distanca mnogu bliskost ne sakam zasto od toa imam loso iskustvo. Kolku i da si kutime dvete sekogas ke ima povod za karanje ili za taa znae podobro ti si mlada nemas iskustvo. ke istrpam uste malku pa se selime.
RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! 1.12.2010 18:54:04
zelba
jas svekrva nemam odamna e umrena uste pred da se zememe ne znam mene kako ke mi bese ali zatoa imam zolva koja e cudoviste ona vo se se mesa iako sme tolku daleko
RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! 13.12.2010 22:09:07
veckasr
dada najdobro e taka so takov covek so se prave se da znae taka mu treba tamu mu e mestoto vo otpisanite i mojta e takva nametliva ziva dosada se nesto i nedostiga nee napraveno kako so treba a znae da bide i dobra glumica zatoa treba da bide nominirana za oskar pred drugite e svetica ama doma e ziv gavol
RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! 6.1.2011 1:00:40
veckasr
pregeska se skaravme so mm za nevazni raboti i dojde i sveki da se mesa vo kavgata am ajas i rekov si znaes kade ti e mestoto ajde trgni se od tuka i mm i kaza tie se nasi problemi nie ke sigi resavame nema so da ni se mesas
RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! 6.1.2011 1:42:06
humana
Gi procitav site postovi i od nervoza izedov dva tanjira spageti,mojata ne e tolku dosadna samo zatoa sto ne i dozvoluva mm,ama imase kluc od gore posto sme dvoeni i na mas mi mu bese nezgodno da i go pobara,a koga ke izlezevme nekade dvete bea piknati so zolva mi gore,i zemav gi frliv klucot i mu vikam na mm lele ni go ukral nekoj od vrata,i zemavme ja smenivme bravata demek da ne ne provali nekoj
RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! 6.1.2011 18:13:39
humana
hahahha dobra ti e ideava znaes deka,ama neveruvam deka ke pobzara toj i bese kluc uste koga nebevme zemeni so mm,ama ako se sluci takvo neto da ti kazam deka i ke napravam taka hahahha.me iznasmea
RE: Наметлива свекрва - Секогаш знае подобро! 4.2.2011 21:22:15
Anonimen
живееме во заедница го чита форумов и неможам да си го кажам името ама ме вади од такт сега пред малку ми кажа дека мм бил крив што за ништо не ја послушал мн одамна и што воопшто бил во врска со мене а незнае како си дозволил да се ожени и да има дете со мене знаејќи го нејзиното мислење дека јас сум бадасал дека сум недомаќинка дека мајка ми незнае ништо дека сум растурикуќа бидејќи не ми се сите соби средени под конец таа тоа неможела да го дозволи дека јас сум никој и ништо и несмеам да имам свое мислење туку треба да ведамглава и да слушам бидејќи не работам таа ќе го свртела листот и кога ќе забележела дека јас и мм се караме ќе додала масло на огинот ...ќе полудам од слични изјави ќе ме извади од контакт па јас ќе го свртам листот
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.