Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување - II дел 12.2.2011 19:36:05
Olivia
Babydoll srekno mila nema da ti bidat pekolni 14 dena ke pominat samo ti odmaraj i misli si ubavi raboti bebinjata se vo meseto sega samo ti da im pomognes da ostanat i da porasnat, te guskam i najiskreno ti poskuvam da si gi vidis , i izvini sto prasuvam kolku embrioncinja ti transveriraa, pozz.
RE: Вештачко оплодување - II дел 14.2.2011 17:01:42
cece81
Dragi RR, ve molam za sovet jas pocnav so kontracepcija Mikroginon , priprema pred da ja pocnam terapijata za IVF , no malku nastinav dali smeam da zemam nekoj antibiotik , ili da se vozdrzam od apcinja da cekam samo da pomine. Ve molam site za sovet neznam sto da pravam . pozdrav do site pisete
RE: Вештачко оплодување - II дел 14.2.2011 20:30:16
dafne1
zdravo luge moze li nekoj da mi objasne kakva e procedurata za invitro sto se ti dasvaat i ti pravat ja vo maj pravam 3 godini i ne me sleduva na fondot sega za sega ama sakam da znam pred vreme sto ke mi pravat bidejki po priroda sum panicar i me faka panika od malku
RE: Вештачко оплодување - II дел 14.2.2011 22:40:50
mareto
pozzz za site ajde babyboll da ne izraduvas.sto ti preporaca doktorot da lezis ili ne? olivia koga pocnuvas ti ? jas cekam da mi dojdi pa ke vidime so ke bidi.sega iskreno ne ni znam koga mi idi i koga mi zavrsva.se mi se poremeti.pozzzzzzz