|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Ручек
2.3.2011 14:59:49   
Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Јас пржев фишфингерс денеска и помфрит, посно во петок, не постам секогаш, ама ми е шубе да готвам мрсно

Сноувајт, како ги пржиш фишфингерс, замрзнати, полузамрзнати, одмрзнати? Еднаш ги напраив полузамрзнати, не ми ги бендисаа, а скрос одмрзнати се распаднаа...  Денес за ручек планирам фишфингерс со пире и нормално, супа, домашна, правена user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 726
2.3.2011 15:05:01   
Maca25
Јас ко што знам фишфингерс не се одмрзнуваат. Се пржат замрзнати, инаку цели ќе се распаднат. И маслото да биде убаво загреано. По 2-3 мин од секоја страна, после вадење одма на салфетка.
Ние денес имаме ручек виден на `Код Ане`. Тестенини во сос од домати и лук. ммм...си се наручкавме убаво со Нина.

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 2.3.2011 15:07:15 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 727
2.3.2011 15:06:31   
Annet
на здравје на сите нека ни е ручекот денешен.Јас денес направив супа,ориз со пилешко(стек го сецкам на мали парчиња и го динстам 20 минути во вода и зејтин и зачини и го додавам во тавчето ориз и се пече заедно,место копани,мене многу ми е убаво),и се разбира салатка марулка.......
мммм user posted image

Непосредна врска до пораките: 728
2.3.2011 15:08:11   
nadica
јас ги пржам/печам замрзнати
а инаку денес ручек кај мене нема user posted image  кој што ќе си најде а и сите се втора смена па ќе им ја мислам за вечера

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 729
2.3.2011 15:09:57   
fila
kaj mene denelovacki rucek   ko sta ulovi

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 730
2.3.2011 15:10:58   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: fila

user posted image user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот fila)
Непосредна врска до пораките: 731
2.3.2011 19:32:16   
baby mama
Zelka mandza so meso

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

Непосредна врска до пораките: 732
2.3.2011 19:35:43   
humana
Nisto posebno,makaroni u relna,kolku da nebide bez ic

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 733
3.3.2011 15:23:15   
penelopa
Ѓувеч со пире и кисели печени пиперки ко салатаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 734
3.3.2011 15:28:20   
humana
Varen oriz pa isprzen so stek i pecurki,moeto omileni jadene,i supa so brokula,celer,paskanat,morkov,luk i mnogu magdonod

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 735
3.3.2011 15:29:18   
arh_diz
Meleo meso so praz i pecurki recept na mmuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 736
3.3.2011 15:40:22   
Bogdancanka
grasak so meso mmmm i zelena salata so mlado kromidce

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 737
3.3.2011 16:04:28   
strelec 8
denes mu velam na mm da ne se pozalil na rucekot oti od nisto nesto ke napravam.svariv spageti i so sos sto jas go napraviv i izdinstvav svinsko.kombinacijata bese ludnica ali za denes pominavme rucekuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 738
3.3.2011 18:31:24   
denim
ИЗВОРНА ПОРАКА: fila

kako sto ne sum spiena nokeska koga go procitav postov mi go razubavi denot. Cel den se smeamuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот fila)
Непосредна врска до пораките: 739
3.3.2011 18:47:15   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Јас пржев фишфингерс денеска и помфрит, посно во петок, не постам секогаш, ама ми е шубе да готвам мрсно

Сноувајт, како ги пржиш фишфингерс, замрзнати, полузамрзнати, одмрзнати? Еднаш ги напраив полузамрзнати, не ми ги бендисаа, а скрос одмрзнати се распаднаа...  Денес за ручек планирам фишфингерс со пире и нормално, супа, домашна, правена user posted image

Сори Џесика сега дури прочитав, ги вадам од замрзнувач и во скроз врело масло ги ставам 2-3 минути само, јас овој пат ми ѕвонеше телефонот и малку ми подизгореа 2-3, ама нема гајле, значи маслото мора да е врело
Како ти излегоа овој пат?

< Поракaта ја уредил Snowhite -- 3.3.2011 18:48:01 >

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 740
3.3.2011 19:13:01   
Џесика
исто излегоа, ама не му се бендисаа на мм... баш така ги напраив, мене супер ми беаuser posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 741
4.3.2011 15:41:50   
Maca25
спанаќ со ориз печен во рерна, супа со телешко и зеленчук. салата нема. 

Непосредна врска до пораките: 742
4.3.2011 17:28:08   
Snowhite RR
Јас денеска не знаев дека се мрсело и имав компири варени од вчера(планирав вчера нешто ама трујачето мало не ме оставиuser posted image ), па обарив и пиперки суви и ги помешав, нешто како пире со пиперки, не знам како се вика ова јадење

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 743
6.3.2011 18:53:22   
Nate76
Nie samo sto si zavrsivme so rucekot, imavme supa zelencukova , pravev pleskavici i pire, i plus salatka krastavicki so lukce. A za desert user posted image elkeri i puslici od ramstor. Aj posle procka na dietauser posted image

Непосредна врска до пораките: 744
6.3.2011 19:26:09   
Olivia
Deneska na masa igrase skara na kilo i mnogu salata ,vcera se umoriv od gotvenje pa sreka se snajdov na gotovo, steta ne probav vegeterijanec sum ama mi zavrsi rabota pitata so spanjak i sirenje od vcerauser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Nate76)
Непосредна врска до пораките: 745
6.3.2011 20:01:39   
Pepe
Denes rucavme oriz (klasika) so panga i fino ispadna...nikakov dodatok ne mi odese,mozebi malku nesto alkoholno bi odelo,ama ni jas ni mm ne pieme alkohol,pa rucekot bese riba na "suvo":)

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 746
6.3.2011 20:15:17   
Snowhite RR
Ние денеска кај свеки на ручекuser posted image

(Одговор на членот Pepe)
Непосредна врска до пораките: 747
7.3.2011 0:11:33   
Maca25
Денес кај свеки на ручек, а после кај моите на вечера.. што ми е убаво кога јас не треба да мислам што ќе се јаде user posted image

Непосредна врска до пораките: 748
16.3.2011 10:34:42   
penelopa
Денес ќе одиме на пица, на сопругот тоа му се јаделоuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 749
27.3.2011 20:04:54   
Snowhite RR
Јас денеска правев бурек со месо од рецептите на рр, ама јас го направив со урда и коментарот на мм: „Уште еднаш никогаш нема да купам бурек од бурекџилница, бадијала давам секој ден 50 ден, кога не е ваков, ако треба на сабајле ќе те разбудувам да ми правиш“user posted image Ќе се задаваше од јадење кутриот тој, а додуша и јас, навистина многу убав. Твинс фала

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 750
Страница:   <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?