Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 16.4.2011 13:26:08
fila
eve me i mene pak denes treba da ne dobijam i samo odam vo toalet na sekoi deset minuti da proveram da ne dosla i se nadevam deka nema da dojde i da si gi vidam moite
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 16.4.2011 14:33:51
sharlot
devojki ovulaciskiot test sto go napraviv utrovo mi pokaza edna crvena i edna bleda linija ,isto kako i prethodnite dva,a deneska po pravilo bi trebalo da mi bide ovulacijata so ogled na toa deka mi e 14 den,a isto taka i po vaginalniot sekret sto go imam. e sega sum malku zbuneta dali e mozno da nemam ovulacija?
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 16.4.2011 14:58:08
humana
ne e mozno da nemas ovulacija,stom ti pokazal dve crti dednata pokasno toa znaci deka narednite 12 do 24 casa ke nastapi ovulacijata,bar taka mi objasnuvase mene ginekologot,frlete se na rabota sega:))) ti psakuvam dve crti i na testot za bremenost
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 16.4.2011 15:10:13
Just baby
Vidi ubavo na upatstvoto kako pisuva, jas na tie sto gi kupiv imase objasnuvanje deka dokolku vtorata e pobleda deka seuste nema ovulacija. Testot bil pozitiven dokolku taa linija e isto crvena kako prvata ili pocrvena. Mozebi ovulacijata ti e pokasno. zasto ako bila porano, ke si go fatela bar krajot. Jas minatiot mesec mislev deka e na 15 den od mesecot, kako sto gi pratev kalendarite za ovulacija na internet, koga tie predlagaat deka e ovulacijata, megutoa mi bila na 12-13 den. I jas go nacekav poslednot den, megutoa za zal ne se fati nisto. Ajde so sreka i bez mnogu razmisluvanje... Dokolku e vozmozno taka
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 16.4.2011 23:18:11
mimo
zdravo pret 3 dena imaf ovulacija, ot denot na ovulacija imam mnogu bolki vo dolniot del na stomakot pocno vo jajnicite ve molam kazetemi dali vi s slucilo ova i sto moze da bide ponedelnik odam kaj ginekologot ako utre nemi prestane bolkata a ao imala nekoja vakof slucaj kazetemi
jas nisto toj mesec mi dojde ciklusot sega cekame da mi zavrse i pak trgnuvame vo akcija se nadevam oti ke uspeeme sega veke oti kako sto kazav i pred toa mi se sredija veke hormonite i lekarite ni dadoa dozvola da probuvame da ostanam bremena
I mene mi se slucilo da imam bolki vo stomakot, no povremeni i ne tolku jaki i neizdrzlivi. Mozebi ti dostudelo pa nesto ti reagiraat jajnicite... Neznam kolku ti se jaki bolkite. Dokolku ti se golemi i ne prestanuvaat pojdi na lekar
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 17.4.2011 13:36:21
mimo
denesmi e malku po dobro ama utre ke odam kaj ginekolog, ke ve prasm vo vrskaso merenje teperatura; jas pocnaf da meram ot 5-tiot den na menstruacija znaciot koga pocnaf da pijam klomifen ja meram so digitalen vo usta i prviot den koga pocnaf da meram mi bese 36.1 a sega mi e 36.3. ovulacijata mi pomina eve 4 dena sega ne razbiram sto i kako gleam tuak deka treba da e 37 .se izvinuvam oti ne znaef ade da napisam za temperaturata
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 17.4.2011 20:32:36
gabi11
jas eve malku taznicka denes mi dojde iako ne sum razocarana bidejki ne rabotevme bas na slucajot i ne se nadevav no od koga ke zavrsi se frlame vo akcija pozdrav do site
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 18.4.2011 15:10:13
negla
zdravo,rr!!eve me i mene po podolg period.inaku citam sega za bremenosta na fila.cestitki i od mene!!!kaj mene nema nisto novo osven sto za 10tina dena treba da ne ja ocekuvam taa .ovoj pat nisto ne custvuvam kako minatiot pat.da se nadevame na najdobroto!!!!
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 18.4.2011 15:11:28
BabyPhat
kolku ubavi vesti vo posledno vreme mmmmm sto ubavo fila cestitki i tebe ti posakuvam da imas lesna bremenost i da si uzivas vo ovie 9 meseci, najubavite meseci vo zivotot na edna zena pozzz
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 18.4.2011 15:57:43
donio
Fila cestitki za tvojata srekicka bas se izraduvav i mnogu mi e milo sto brojot na ringerajki sto posakuvame ili se zgolemuva ,CESTITKI I uzivaj si sega ovie 9 meseci.Inaku jas iako imav 16 dena 37 temperatura sega dobiv i bas se razocarav ama toa e sto e mora da prodolzime ponatamu da zavrsi ovaa i povtorno na rabota pozdfrav dosite i ne gubete nadez a tie sto se vo iscekuvanje da kazat naskoro ubavi vesti .VI JA POSAKUVAM CELATA SREKICKA NA SITE