Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 30.4.2011 10:35:56
temjana
Chestitki so lesno neka bide, i uzivaj vo sekoj mig . Jas za zal i ovoj mesec se razocharav, sreka vo nesreka e shto barem porano mi dojde pa nemorashe da se filmam i nadevam ushte nekoj den .
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 30.4.2011 21:08:36
porcelina
ete me mene povtorno po dolga pauza. iako ne postirav, postojano ve citav pa vidov deka ima mnogu za cestitanje cestitki do site uzivajte i raduvajte se na vasheto stomache. no ete gledam deka gi ima i onie koi momentalno se razocarani. ne ocajuvajte, glavata gore, mora da se sobere sila za sozdavanje nov zivot. toa i ne e bash taka lesno. e sega da ve zamolam za eden vash sovet. mi docni veke dva dena. gradite me bolat, no drugi simptomi nemam. dali da pravam utre test ili ne? strav mi e da ne se razocharam i da ne bidam neraspolozena za venchavkata na mojata drugarka (koja e utre). sto ke me sovetuvate?
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 30.4.2011 23:45:35
Just baby
Ne misli deka ke se razocaras. Misli deka ke gi vidis . Vo sekoj slucaj ke se zabavuvas na svadbata i ubavo ke si pominis. i da ne napravis test celo vreme ke mislis na toa. Jas da bev ke napravev test uste denot koga ke trebalo da ne dobijam . Sega treba da dobijam za 10 dena i sum nestrpliva i sakam da napravam test
Cestitki za novata trudnica,da si imas lesna bremenost,a drugite sto gi cekaat ,daj Boze da si gi vidite site ovoj mesec,ako ne vi pisuvam cesto ama sekoj den ve sledam i navivam za vasite
Vi blagodaram na site i navivam za vas!Porcelina ne se opteretuvaj i ne baraj simptomi, eve moeto iskustvo e deka osven toa sto seuste ja nema i gradite me bolat nisto drugo ne cuvstvuvam...
fala Just Baby na odgovorot sinokja mi dade hrabrost utrovo da stanam i da go napravam testot. i da si gi vidov moite denot mi go napravija ushte poubav. moeto e na pat. fala i na drugite shto mi pishaa utrovo da ne se zamaram od se srce im posakuvam na site onie koi gi ocekuvaat dvete crticki da gi vidat vo najskoro vreme pa zaedno da uzivame vo golemite stomaci i kakanite peleni
gledam ima mnogu novi pa eve i jas da ja spodelam mojata sreka so vas vcera praviv test i posle tolku vreme i jas vidov mnogu sum srekna se nadevam deka ke bide se vo red vo vtornik ke odam na lekar poz
Kakvi ubavi vesti bi sakala sekoj den da imame po nekolku novi stomacinja.So lesno na site novi trudnici a za nas ostnatite posakuvam shto pobrgu da se prikluchime vo ovoj tim na srekni mami
Suppeeer bas mi e milo za site novi trudnici. Mislam deka odamna nemalo olku trudnici istrovremeno. bas mi e drago za site imajte ubava i lesna bremenost. Jas imam uste 8 dena do denot koga ne treba da dobijam. samo brojam denovi. megutoa gradite me bolat mnogu na dobir, imam bolki vo dolniot del na stomakot. Malku mi e tesko vo zeludnikot iako toa mislam deka poveke mi e od nervozi. Se nadevam i jas da gi vidam mojte konecno. Samo sakam ako veke treba da dobijam bar da ne mi kasni za da ne se nerviram posle toa poveke cestitki uste ednas za site trudnici
Imam edno prasanje, dali dokolku imam gust bel iscedok znaci deka ovulacijata pominala i ne nastanalo oploduvanje? go nemam postojano, no go imam... Malku sum razocarana sto go imam, i deka nema da gi vidam i ovoj mesec. Ponekogas mi e proziren ponekogas bel...
lele kolku mnogu cestitki blagodaram na site za cestitkite ete majata ja prakam site sto ocekuvate da gi videte do krajot na mesecot. fala na site za cestitkite, pokraj vas se cuvstvuvam uste po posebno just baby stvarno ne znam da ti kazam nesto vo vrska so iscedokot...ete jas nemav iscedoci iako mislam deka toa bash i nema nekoja vrska, ako ima nekoj poupaten neka objasni. ti prakam majata da te fati i ti da si gi vidis
Imam edno prasanje, dali dokolku imam gust bel iscedok znaci deka ovulacijata pominala i ne nastanalo oploduvanje? go nemam postojano, no go imam... Malku sum razocarana sto go imam, i deka nema da gi vidam i ovoj mesec. Ponekogas mi e proziren ponekogas bel...
Јас кога останав бремена тој месец прво нешто што приметив е дека имам густ бел исцедок. До тогаш немав тако нешто. Дај Боже да е тако и кај тебе. Поздравче!