|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
1.5.2011 18:47:58   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

да мама, така е!! не идам за скопје на наредна дружба ако те нема тебе
  eh   vidi mi u oko slon da ne imam user posted image user posted image zasto da neodis ke odis,normalno ako mozes bebceto na svekrvata da i go ostavis posto od mazive nistouser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1276
1.5.2011 18:53:53   
Martins mom
Како бе од мажите ништо?! Прошлиот пат кога бев у Ск мм со другарите го чувале Мартинuser posted image user posted image Од свекрвата ни с нема кога се работи за чување на детето
user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1277
1.5.2011 19:34:40   
Olivia
Mama26 kidna se iskljuci i nikoj nema sega ah sto sakate da ve ponudam da se pojavite user posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1278
2.5.2011 13:48:39   
mama26
blazesiti martins mom stom si imas pomosuser posted image

ajde koj e za blagce i kafence

user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1279
2.5.2011 15:46:56   
Snowhite RR
Ех не можеше вчера да биди времето како денеска топло, а не цел ден да го поминиме внатре пикнати ко глувциuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1280
2.5.2011 16:02:38   
Maca25
Ние сега се пробравме, Нина си заспа, ние си пиеме пивце и си уживкаме на тераса. Сабајле беше ептен заникаде времето и никаде не отидовме посебно, освен до парк на прошетка. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1281
2.5.2011 22:41:53   
Tanjat7880
Dobro vecer dami,bash ste tivki ovaa nokj?!
Prodolzeniov vikend a i praznikov mi pomina trcajki od ljuljashki do doma,koga e soncevo nadvor a zavrne trk doma!!!Ne ocekuvaat ushe vakvi promenlivi denovi,neli e vreme veke da se STOPLIuser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1282
2.5.2011 23:36:40   
Olivia
Jas cel den skitam i nemozam srcevo od radost da si go priberam, utre letam da si go posetam i vidam mazule, uspat mala turneja niz Evropa, ke mi falite site , ako uspeam da se zakacam negde na net ke ve citnam i ke vi pisam, adios amigosuser posted image do sledniot vikend!!!

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1283
2.5.2011 23:47:07   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Jas cel den skitam i nemozam srcevo od radost da si go priberam, utre letam da si go posetam i vidam mazule, uspat mala turneja niz Evropa, ke mi falite site , ako uspeam da se zakacam negde na net ke ve citnam i ke vi pisam, adios amigosuser posted image do sledniot vikend!!!
Samo ti shetaj i uzivaj Olivija,nie sme tuka,cekame vpecatociuser posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1284
3.5.2011 0:18:17   
Maca25
Убаво да си поминеш Оливиа!! И за нас изнашетај се!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1285
3.5.2011 8:25:37   
arh_diz
Dobro utro
Ubavo da si pomines Olivia

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1286
3.5.2011 9:52:55   
Pepelaska *
user posted image

Добро утро женски, Оливиа убаво да си поминеш, ние тука сме не се секирај user posted image ,
Го гледавте ли вчера Иван, ух што убаво пеешеuser posted image , инаку јас си пијам кафе Мартин нана, и само правам пресметки за како ќе биде со работата ако одам , знам дека сум досадна ама многу тешко ми паѓа , незнам зошто ама здравје
Бујрумте кафенце

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1287
3.5.2011 10:24:32   
penelopa
Конечно да се вратиме во нормалаuser posted image ...ова празнициве некако многу ми дојдоа а и шетањето.
Фала Пепелашка јас ќе си земам од кафенцето....и мојот нанаuser posted image
А кога тргнуваш на работа? Знам дека ќе ти биде тешко поради Мартин ама гледај на тоа како убава промена. Фаза е, ќе помине ќе се навикнете и двајцата.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1288
3.5.2011 10:26:53   
arh_diz
Pepelaska jas mislam deka podobro ke ti e da si odis na rabota , ke se opteretis malku od domasnite .Martin ke si se navikne
Koga ke si dojdes od rabota ke si bides so Martin i ne ke imas vreme da se opteretuvas so domasnite ili so bilo koj drug

Биди тоа што си

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1289
3.5.2011 10:56:23   
Џесика
Кај сте девојчиња,  денес денов малку тмурен, ама пре 3 години кога се мажев беше најсончево на свет... ве чекам во барот, пиќе за сите!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1290
3.5.2011 10:59:56   
arh_diz
Cestitki Dzesika da slavite uste mnogu godianici vo ljubov , zdravje i sreka

Биди тоа што си

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1291
3.5.2011 11:02:24   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Кај сте девојчиња,  денес денов малку тмурен, ама пре 3 години кога се мажев беше најсончево на свет... ве чекам во барот, пиќе за сите!!!

user posted image user posted image user posted image честитки нека ви се множат годишнините во здравје и љубов! user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1292
3.5.2011 11:16:42   
mama26
devojcinja sinot mi ja prevtrte slikata od kompjuterot i sega nalevo e seuser posted image nemozam ni da pisuvam a kamoli da citam vratot go sinav..ako nekoj znae kako da go namestam neka mi pise na pp ili tuka ne e bitno,,,pozz

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1293
3.5.2011 11:55:38   
mamadeja
I jas se mazev na denesen den pred dve godini i ne bese vakov kako deneska tuku preubav i topol soncev den.

Непосредна врска до пораките: 1294
3.5.2011 12:40:28   
maki1
Srekni godisnici na site koi na denesen den se omazile i da vi se mnozat godinite.

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот mamadeja)
Непосредна врска до пораките: 1295
3.5.2011 17:09:25   
Martins mom
Честито за годишниците, многу љубов и разбирање, а и еден куп децаuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 1296
4.5.2011 11:12:14   
Tanjat7880
Shto pravite damivo ova tmurno i vrnezlivo predpladne?!
Jas zakazav "intervju"za upis vo ucilishte i bash se cuvstvuvam LOSHO,so pocetokot na obrazovanieto prekinuva onaa detska bezgriznost,doagjaat obvrski i se shto nosi ucilishteto a jas nemozam da se pomiram so faktot deka deteto mi porasna!
I ushte edna rabota koja ni se javi kako problem,imeno sete mashki deca od grupata vo gradinkata se zapishuvaat vo ucilishteto od drugara strana na bulevarov a site devojcinja i mojot sin se zapishuvaat tuka vo ucilishteto od nashata strana na bulevarot!E sega deteto moe nesaka da odi so zenskite vo shkolo nego saka tamu kade shto odat site mashki,kako da mu objasnam deka taka se pogodi rabotava i deka i tuka ke ima drugi mashki drugarcinja user posted image

Непосредна врска до пораките: 1297
4.5.2011 11:16:34   
Maca25
Не разбирам зошто би ги двоеле така децата?!?! Машки од една страна, женски од друга? Нели би било подобро во одделението да има познати и машки и девојчиња?

Непосредна врска до пораките: 1298
4.5.2011 11:28:09   
Tanjat7880
Maca,toa e spored mestoto na ziveenje,tie shto ziveat od levata strana na bul.odat vo Gj.Pulevski a tie shto se od desnata strana odat vo Lj.Lape,taka e poprakticno,jas ne bi sakala moeto dete utre da treba sam da go pominuva bulevarot koga do nashata zgrada ima ucilishte a pomegju nema ni parking,samo parkce i stazicka!

Непосредна врска до пораките: 1299
4.5.2011 12:08:50   
Maca25
Тања објасни му на син ти дека кога ќе порасне ќе биде среќен што е од страната на девојките user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1300
Страница:   <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?