|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Првото запче
15.3.2011 13:19:05   
mila mama
Cestito Skorpijana, da im se redat biser do biser user posted image user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 476
15.3.2011 13:23:39   
denim
Cestito Skorpijana, neka im se redat beli biseri. Kolku se stari tvoite? Moite epten se ligavat i se pikaat vo usta. Koga kerka mi vadese zabi, imase nekoj gel  so koj se premackuvaat nepcata, dali koristite nesto takvo?

Непосредна врска до пораките: 477
15.3.2011 16:15:04   
skorpijana
denim moite do utre pravat 8 meseci koristev kapki za nepca babydent i gel za desni taka pisuva na nego gelot poveke pomaga od kapkite

zivej go sekoj dena kako posleden

(Одговор на членот denim)
Непосредна врска до пораките: 478
25.3.2011 17:11:53   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: aneandrej

Eve veke Andrej ima 9 ipol meseci a nikako da mu nikne zapce.Postojano e nervozen ,stava se vo usta i saka non stop da bide so mene.So jadennjeto nemame problem osven sto mnogu saka da cica.I na kerka mi zapce  i nikna na 9 meseci no podobro pominavme.Nea i stavav na nepcite edno maste ,,gel za desni'''',pa i bese podobro ,no so Andrej ne e taka.Ve molam kazete nekoi vasi iskustva.

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 479
25.3.2011 18:06:12   
mmilena2
moite bebinja imaat 8 i pol meseci,pred tri nedeli ne iznenadija so po dve dolni zapcinja...
predhodnite moi dve deca izvadia prvo zapce na 13 meseci...ocekuvavme taka da bide i so ovie...ama eteuser posted image
sekoe dete razlicno se razviva

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 480
25.3.2011 18:12:08   
mila mama
Mmilena2 cestitki za prvite zapcinja! user posted image user posted image user posted image Da vi se mnozat kako bisercinja! user posted image

(Одговор на членот mmilena2)
Непосредна врска до пораките: 481
25.3.2011 18:17:52   
mmilena2
ти благодарам МиЛа МаМа user posted image

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 482
25.3.2011 18:34:52   
skorpijana
cestitki za zapcinjata neka se redat kako bisercinja

zivej go sekoj dena kako posleden

(Одговор на членот mmilena2)
Непосредна врска до пораките: 483
25.3.2011 19:32:59   
ole2004
Cestitki za prvite zabcinjauser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 484
28.3.2011 15:55:08   
baby_bump
Дали некој има слушнато дека како знак за појавување на првото запче е појава на модрило околу устата, или јас грешка сум информирана, мислам дека некаде го имам прочитано, но не сум сигурна?
Мојата има 5 месеци, многу лигави, рацете нон стоп во уста, нервоза, плачки, а од пред некој ден на јака светлина како околу устата да има некоја бледа модра боја.

(Одговор на членот ole2004)
Непосредна врска до пораките: 485
31.3.2011 9:07:47   
mec21
lelel luge imame 3 ipol eseci i najverojatno ni raste zapce nekako ic ne mi e miren koga ke pocne da go boli vristi i gi stava racete vo usta ,pa jas sakm da mu gi namalam bolkite pa mi rekoa kapki da kupam vie kakvi bi mi preporacale .poz

(Одговор на членот baby_bump)
Непосредна врска до пораките: 486
31.3.2011 9:25:35   
arh_diz
mec21 prvo proveri dali navistina mu raste zabce , mestoto treba da mu e nababreno i izbeleno a pred da izleze zabceto ima kako beli tocki bar mene taka mi opisa pedijatarot.Toa sto stava se vo usta nemora da bide znak deka ke mu raste zabce .I kaj  moeto user posted image  taka pocna pa nekade na 6,5 meseci mu izleze zabceto

Биди тоа што си

(Одговор на членот mec21)
Непосредна врска до пораките: 487
5.4.2011 13:48:37   
baby_bump
Леле се одра детево од плачење, а од заби ни трага ни глас.
Целата долна жлебина е отечена има мали плуски на врвот на жлебината, не ми дава ни да ја намачкам со гелот , ни да ја чешкам, слабо ми јаде, нема пролив ни Т.
Уште колку ќе чекаме, веќе 2те единици долу се побелени.........................user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 488
5.4.2011 14:21:16   
Nadezna
Damkjan ima 4,5 meseci i veke cela nedela buta race vo usta i grebe po nepcata. Mozno e da mu raste zab?

Непосредна врска до пораките: 489
5.4.2011 17:33:39   
ole2004
Mozno e,no Eva od 3meseci se ligavi,gi pika racinjata vo usta i eve denes na 7,5meseci i se pojavi prvoto zabceuser posted image .Nemojte da se smeete,no kako se pravi sutlijas,kolku oriz,mleko,sekeruser posted image  user posted image user posted image  user posted image

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 490
7.4.2011 23:50:11   
baby_bump

ИЗВОРНА ПОРАКА: ole2004

Mozno e,no Eva od 3meseci se ligavi,gi pika racinjata vo usta i eve denes na 7,5meseci i se pojavi prvoto zabceuser posted image .Nemojte da se smeete,no kako se pravi sutlijas,kolku oriz,mleko,sekeruser posted image  user posted image user posted image  user posted image

Зависи колку сакаш да направиш готов сутлијаш, инаку на пример на една чаша ориз, ќе ставиш 3 млеко, шеќер по вкус.

Ние денес имаме и малку пролив, рацете нон стоп во уста, единиците бели и со плуски, па се надевам скоро ќе никне запче, аман веќе. Се измачи детето од нервози.

Непосредна врска до пораките: 491
8.4.2011 0:35:09   
ole2004
Blagodaram baby bump,veke go izedovme sutlijasot i za prvpat ne bese losuser posted image ,a denes ni izleze i vtorata edinicauser posted image .Ti posakuvam da si pominete lesno so vadenjeto na prvite zabcinjatauser posted image

Непосредна врска до пораките: 492
10.4.2011 13:30:28   
denim
Auuuu, ova veke ne se trpi. Ednovo user posted image  nitu spie cvrsto, non-stop nervozno i kenkavo, jade so placki...user posted image user posted image user posted image  Nepcata mu se dolu epten nabreknati i da, mu tece noseto (ako e toa nekakov simptom)user posted image   Toa so sutlijasot e nekakov adet posle vadenje na prvoto zapce?

ПО 100 ГОДИНИ ...НЕМА ДА БИДЕ ВАЖНО КОЛКАВА БЕШЕ МОЈАТА СМЕТКА ВО БАНКА, КАКВА БЕШЕ КУЌАТА ВО КОЈАШТО ЖИВЕЕВ, ИЛИ КАКОВ АВТОМОБИЛ ВОЗЕВ. ...НО СВЕТОТ МОЖЕ ДА БИДЕ ПОИНАКОВ ЗАТОА ШТО ЈАС БЕВ БИТЕН ВО ЖИВОТОТ НА ЕДНО ДЕТЕ!

Непосредна врска до пораките: 493
10.4.2011 14:49:48   
mila mama
Ole da i se mnozat kako bisercinja user posted image user posted image user posted image

Denim, sutlijas se dava za prvite zabi, a kaj nas ima i obicaj koj prv ke vidi deka mu zaizleguvale zabi na bebusot, treba kosula posle da mu kupi.Osobeno ako e nadvoresen covek, a ne domasen user posted image

(Одговор на членот denim)
Непосредна врска до пораките: 494
3.5.2011 10:43:03   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

mec21 prvo proveri dali navistina mu raste zabce , mestoto treba da mu e nababreno i izbeleno a pred da izleze zabceto ima kako beli tocki bar mene taka mi opisa pedijatarot.Toa sto stava se vo usta nemora da bide znak deka ke mu raste zabce .I kaj  moeto user posted image  taka pocna pa nekade na 6,5 meseci mu izleze zabceto

И кај син ми приметив баш вака како што е погоре опишано...со нетрпение го чекаме првото запчеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 495
18.5.2011 22:40:12   
Pepelaska *
После две недели нејадење, нервози и после два дена плачење и вриштење ако му се изгубам од вид, денес конечно нешто почна да грепкаuser posted image , и да белее, никна запчето а и второто ќе биде за брзо , леле колку ми е жал како се мачи кутрото особено вчера душа мала, ама сега па поубав ќе бидеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 496
18.5.2011 23:19:04   
AnnaMolly RR
Честитки за првото запче на Мартин! user posted image user posted image user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 497
18.5.2011 23:21:39   
Pepelaska *
Фала па ајде ако се видиме во живо ќе се частиме user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 498
18.5.2011 23:24:13   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Фала па ајде ако се видиме во живо ќе се частиме user posted image

Ти само дојди да се видиме, за частење ќе се договориме!

Live and let live

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 499
19.5.2011 0:08:13   
Maca25
Честито прво запче!!! Да му се множат како бисерчиња.
Денеска Нина извади 2 петки доле. Кај нас се во пар растат некако забиве.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 500
Страница:   <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?