|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - II дел
13.6.2011 23:17:18   
gabi11
kris27 cestitki za novostite:))navistina prekrasno..uzivaj maksimalno..ti posakuvam ubav,sreken brak ispolnet so mn decinja i ubava i lesna bremenost

(Одговор на членот Lidina)
Непосредна врска до пораките: 551
13.6.2011 23:25:52   
Olivia
ИЗВОРНА ПОРАКА: kris27

Eve jas denes da vi javam za novinite napraviv test na krvta i izleze deka e pozitiven taka da ke imame user posted image .Utre ke odam na ginekolog mnogu sum zbuneta a i denes me zaprosi decko mi navistina iako e 13 mene mi e najsrekniot den vo zivototuser posted image

Kris27 Cestitki za tebe , dve ubavi raboti da si slucat vo eden den nemozam ni da zamislam kolku si srekna, mnogu ljubov i uste mnogu bebinja, pozz

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот gabi11)
Непосредна врска до пораките: 552
13.6.2011 23:47:34   
Carelija
ИЗВОРНА ПОРАКА: kris27

Eve jas denes da vi javam za novinite napraviv test na krvta i izleze deka e pozitiven taka da ke imame user posted image .Utre ke odam na ginekolog mnogu sum zbuneta a i denes me zaprosi decko mi navistina iako e 13 mene mi e najsrekniot den vo zivototuser posted image

cestitki duso mnogu sreka vo brakot i lesna i ubava user posted image
Jas na trinaesetti trgnav so mojot soprug, na trinaesetti me zaprosi,na trinaesetti ni bese svadbata, trinaesetti br bese stanot vo koj ziveevme kako studenti i sega br na nasata kuka e 13 user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kris27)
Непосредна врска до пораките: 553
14.6.2011 8:41:03   
Izabela*
Cestitki kris27, da si imas brak ispolnet so ljubov, sreka, i mnoguuser posted image user posted image user posted image . Uzivaj vo bremenosta. 

(Одговор на членот Carelija)
Непосредна врска до пораките: 554
14.6.2011 9:01:20   
BabyPhat
samo ubavi vesti neka se mnozat....kris27 cestitki .... ubavo da ti bide vo tekot na bremenosta, cestitki za zaprosuvanjeto i denot na vencavanje da vi bide najubav vo vasite zivoti...

Life is just a mirror, and what you see out there, you must first see inside of you.

(Одговор на членот Izabela*)
Непосредна врска до пораките: 555
14.6.2011 10:06:35   
kapina
kris cestitki za bremenosta imaj si lesna bremenost user posted image i edno zivo i zdravo bebceuser posted image i cestitki za zaprosuvanjeto imaj si brak ispolnet somnogu ljubov i mnogu sreka

(Одговор на членот BabyPhat)
Непосредна врска до пораките: 556
14.6.2011 10:15:03   
*mika*
kris mila, si me rasplakala od srekja.. kolku prekrasen den ti bil vcera!!! Neka se mnozat takvi uste mnogu vo vasite zivoti user posted image  imaj lesna bremenost, preubavo user posted image
i edno gooolemo user posted image  za soprugot tvoj, sto znael kako i koga da reagira da ti go razubavi zivotot user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 557
14.6.2011 14:04:26   
sunshine0704
user posted image cestitki kris27, da imate najsreken zivot i vecni da bidete, imaj ubava i lesna bremenostuser posted image . Inaku 13 juni i mene mi bese sreken zasto bas na toj den jas pocnav so rabota pred nekoja godina. 13 znae da izraduva barem ednas vo zivotot user posted image

(Одговор на членот *mika*)
Непосредна врска до пораките: 558
14.6.2011 15:37:10   
Bogdancanka
cestitki kris ti posakuvam lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот kris27)
Непосредна врска до пораките: 559
15.6.2011 16:45:05   
kopriva
здраво на сите кои сакаат user posted image  , јас моите ги добил пред некој  ден кога направив тест кој наводно е над 99% точен, иако ми каснеше неколку дена , сега по некоја неочекуваност добивuser posted image  и сега ке видеме  што ке биде ....се надевам  user posted image  но???

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 560
17.6.2011 5:03:47   
marge21
kako najprvo da vi posakam ubav den mene son ne me faka vecerva .......nova sum na forumov i sakam da si se pozalam i jas za tie user posted image  crticki......so mojot soprug se obiduvame veke okolu 4 meseci ama nesto ne biduva...vcera bev na lekar i mi rece deka sum imala policisticni jajnici ama ne bile nisto strasno no jas nemam simptomi na tie policisticni jajnici....menzis mie redoven nemam vlaknetost poveke od noramala tezina normalna i neznam kako da si objasnam sama na sebe.....soprugot si otide vo stranstvo a jas ostanav da si ja dospremam svadbata ama me ubiva toa sto nemam komu da se isplacam i nemam komu da kazam......user posted image user posted image user posted image  interesno e sto trebase da mi dojde okolu 14 do 16ti a od predmenstrualnite simptomi imam sammo bolka vo gradite sto ja snema od vcera.......neznam sto se slucuva ama sum mnogu isplasena ........so dusa cekam da gi vidam tie user posted image  crticki....user posted image  user posted image user posted image  ve pozdravuvam i guskam dragi moi

(Одговор на членот kopriva)
Непосредна врска до пораките: 561
17.6.2011 9:37:04   
Bogdancanka
dobredojde Marge21 ti posakuvam prijatna druzba na rruser posted image user posted image user posted image
ne se sekiraj mila...lekarot ti rekol deka ne e strasno ti dade nekoja terapija ili?ajde mila ti posakuvam mnogu sreka mozebi ovoj mesec ke si gi vidis i user posted image crtki stom velis deka od pred menstrualnite sintomi nema nisto...pozzz

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот marge21)
Непосредна врска до пораките: 562
17.6.2011 14:25:10   
marge21

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

dobredojde Marge21 ti posakuvam prijatna druzba na rruser posted image user posted image user posted image
ne se sekiraj mila...lekarot ti rekol deka ne e strasno ti dade nekoja terapija ili?ajde mila ti posakuvam mnogu sreka mozebi ovoj mesec ke si gi vidis i user posted image crtki stom velis deka od pred menstrualnite sintomi nema nisto...pozzz

pa sakase lekarot da mi dade nekoja terapija za ovulacija ama mojot mas si otide pred dve nedeli i nema kako toa da se izvrsi......ti blagodaram na podrskata mila se nadevam deka ke se vidi nesto ubavo ovoj mesec......user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 563
17.6.2011 19:11:55   
Anonimen
rr ve molam pomognete denes mi e 14 den od koga primav pregnil piev klomifen za stimulacija a mi e 30 den od ciklus povremeno chustvuvam bolki za dobivanje no ne sekogash tochno li e deka treba da se dobie 14 dena po pregnil ili nema pravilo [sm=zmeden.gif fala

Непосредна врска до пораките: 564
19.6.2011 17:58:16   
Martinija
втора бледа црта ???
ми касни само еден ден и утрово направив тест ми се појави и втората црта но побледа од првата, дали има шанси да сум user posted image , инаку примав прегнил пред 19 дена ,
дали стварно сум user posted image стварно незнам?

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 565
19.6.2011 18:09:13   
blond

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martinija

втора бледа црта ???
ми касни само еден ден и утрово направив тест ми се појави и втората црта но побледа од првата, дали има шанси да сум user posted image , инаку примав прегнил пред 19 дена ,
дали стварно сум user posted image стварно незнам?

Втора црта си е втора црта, без разлика колку и да е темна или бледа. И кај мене првата беше ептеееееен бледа, па секој нареден ден како ги повторував тестовите стануваше потемна.

Честитки и со лесно нека е!!!

(Одговор на членот Martinija)
Непосредна врска до пораките: 566
19.6.2011 18:50:29   
Martinija
Фала, се надевам дека е така но сеуште сум некако несигурна затоа утре пак ке го повторам тестот, а на сите што чекаат user posted image од срце им посакувам што побрзо да ги видат!

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 567
19.6.2011 21:02:30   
Lidina
user posted image Честитки уште една нова трудница. Мартинија гарант си user posted image .

(Одговор на членот Martinija)
Непосредна врска до пораките: 568
19.6.2011 23:29:38   
marge21
mili moi nisto od moite user posted image crtki mi dojde vcera i ovoj pat nisto user posted image user posted image user posted image sega ke si pauzirame ovoj mesec i juli pa duri vo agust odime vo nov pohod koga ke si bidam so maz mi.......ve user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Lidina)
Непосредна врска до пораките: 569
20.6.2011 23:12:45   
taci83
zdravo imam edno prasanje do vas i ve molam za pomos vaka vcera trebase da dobijam cel den nemase nisto i vecerta pri seks mi pokaza malku bledo crveno staviv vloska i na nejze nisto,denes isto taka koga idam vo wc i na palomata ima malku bleda krf na na vloskata nisto dali e mozno da sum bremene ili pak se sprema da dobija a denes mi e 30 den a sekogas dobivam na 28 den ve molam za pomos

Непосредна врска до пораките: 570
21.6.2011 13:22:23   
sunshine0704
zdravo na site user posted image , taci83 zemi si test najdobro, i mene mi se ima sluceno slicno nesto megjutoa  pred da dobijam den-dva, taka da daj boze da ne izraduvas stom ti e redoven ciklusot napravisi test, jas vednas bi napravila user posted image
Inaku, od iskustvo nekoj od vas dali bi mozele da mi kazete tapi bolki vo polovina i stomak 3-4 dena posle ovulacija a rano e za dobivanje duri na 30 mi e termin, dali bi mozelo da znaci nekoe si simptomce za user posted image .
Pozdravce

(Одговор на членот taci83)
Непосредна врска до пораките: 571
21.6.2011 13:46:41   
temjana
sunshine0704 истите симптоми мене веќе неколку месеци ме следат,првиот пат искрено бев сигурна дека се фатило и тоа еuser posted image но за жал ништо не излезе. И отогаш секој месец тие периоди истите симптоми ги имам дури сега од минатиот месец некои 10 дена пред да ми дојде градите ми се огромни пупките потемни и горе долу некои симптоми како кај трудници но за жал ништо. Се надевам дека кај тебе е во прашање бременост, но немој премногу да се надеваш што ќе биде нека биде, само позитивно и без напнувањеuser posted image

(Одговор на членот sunshine0704)
Непосредна врска до пораките: 572
21.6.2011 13:51:15   
sunshine0704
user posted image blagodaram za odgovorot, daj boze site da si vidime naskoro user posted image user posted image . Ke bide koga-togas, tuku malku cudno mi e, zatoa prasav. Inaku veke otrpnav okolu razocaruvanjata, ke preziveam-nisto strasno user posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 573
21.6.2011 18:21:23   
marinka80
samo da se prijava vcera gi vidov dvete cretki na mojot test za bremenost ke bidat razlika tocno 3 god so mojot sin

(Одговор на членот sunshine0704)
Непосредна врска до пораките: 574
21.6.2011 19:30:22   
temjana
user posted image user posted image user posted image user posted image честитки и со лесно, одлична разлика од 3 години. ти посакувам најубавиuser posted image

(Одговор на членот marinka80)
Непосредна врска до пораките: 575
Страница:   <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?