Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
momentalno sum bez rabota imam zavrseno konfekciski modelar kurs po grcki jazik i informatika word i exel a imam raboteno kako sivacka i preveduvacka od grcki jazik
Magister po pravni nauki- Evropsko pravo i pravo na Evropska Unija! BEZ RABOTA
da, zbunuvacki e i tazno, poradi potrosenoto vreme, trud i pari,ama toa e, takva ni e drzavava! ne se ceno znaenjeto,tuku politickata opredelba! onie sto ne se interesiraat za politika,ke si sedat doma:(uste malce ke polagam i pravosuden pa da vidime dali taka ke uspeam da najdam raabota:(
Jas zavrsiv sredno tekstilno i se zapisav na fzf-socijalna rabota.Ostanav bremena i malku napraviv pauza so faksot.Mi ostana uste 1 godinada diplomiram,no ne se nadevam da rabotam po profesija bvidejki vo mojata struka tesko se naoga rabotno mesto .Zatoa se nadevam na nekoj market ili nesto taka.
< Поракaта ја уредил stela -- 11.7.2011 12:30:30 >
девојки некоја во катастер да не работи? се бавтаме со имотен лист скоро цела година за на крај да ни издадат незнам што, но како и да е не ни врши работа