Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Доаѓам обавезно, знаци пред комерцијална 18,00часот супер се гледаме таму можеби вашите дечиња се поголемки ама ако јас матеј в колицка и мирен си е нема гајле каде и да сне поз и се гледаме одручек
Ете конечно Михаил нема да биде единствено машко на оваа средба, обично стално е како во харем на рр дружбите Уште Фели да каже Мартинс мам ајде што направивте вие со Мартин, оздраве? Ајде и уште некоја прилепчанка нека ни се придружи Јас ќе одам кај мајка ми денеска, ако има некои измени пишете ми смс, ако не се гледаме во 18 пред КБ
Сега ќе ставам слики, а и другите сликаа па очекуваме
Mi odgovara vo 18:30, ama ajde kaj pajkite da se cekame. Jas ke odam kaj dedo mi na gosti okolu 17 casot, a tie ziveat bas tamu. Da posedam malku i ke dojdam. Vi odgovara?
mene da jas sakam porano da izlezam kaj 17 planiram i tamu ke bidam, snosti docna si pojdovme i motori vozea na marksova skros strasno matej tri pati vristese se plasese majko uzas bese . Fala mu na gospod ne se plasese vo sonot snosti . sega se r5azbudi odam da go gusanam caooooooooo se gledame vecer
Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.