|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  89 90 [91] 92 93   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
6.8.2011 21:29:13   
Olivia
Ti mama26 najde da dojdes na druzba bas jas koga ne bev vo Skopje, mi duzis kafe i toa ne virtuelno

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2251
6.8.2011 22:11:04   
Bogdancanka
добра вечер женски како сте?ајде кој ќе части кафенцеuser posted image само уште кафето ми фали и може да одморам малку

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 2252
6.8.2011 22:21:30   
Olivia
Bogdancanka so se umori tolku, eve kafence ako ima i nekoj drug da ni se pridruzi neka poveli user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2253
6.8.2011 22:41:11   
Natuska85
И јас сум тука,ама не пијам кафе,налиuser posted image ,ај нешто друго срцка за мене ако можеuser posted image . Богданчанка ајдеее те чекам во Гевгелија да се видимеееее

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 2254
6.8.2011 22:58:54   
Olivia
Natuske jas ako pravev tursko za Bogdancanka ke mi pretecese,ja se iznamaciv nes da i napravam a nea ja nema, i se javiv na mob  da ja kritikuvam a taa vo dvor si pie kafence so dragiot.
Zatebe duso limonada
user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2255
6.8.2011 23:05:43   
Natuska85
Фала срцка, незнаеш како си ме освежила.user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 2256
6.8.2011 23:08:38   
Maca25
И јас сакам. Ќе си го земам тој што е позади. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2257
6.8.2011 23:16:01   
Bogdancanka
тенкју вери мачuser posted image не пашувај денес бев монгу вреднаuser posted image копав една трева,цел ден во еден квадрат се вртевuser posted image user posted image user posted image
ајјјј Оливија зш ме издавашuser posted image ај кафе што пиев, пиев али удрив набрзина и едно пивце за чудо(не сум баш по пивото)и сега може и лимонада да се напијам и да уживам

Непосредна врска до пораките: 2258
6.8.2011 23:18:48   
Bogdancanka
user posted image
ајде кој е за ми џапнав уште едно на мм и има да спијам џоа бебенцеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2259
6.8.2011 23:21:50   
Olivia
Aleluja Bogdancanka se nasljoka user posted image pa dojde, kaj se videlo pivo i limonada , eve ti edna tekila i odmaraj so cetiri u vis  user posted image ima za site ne se karajteuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2260
6.8.2011 23:28:30   
Bogdancanka
се видело се видело СКОПСКО И СЕ Е МОЖНОuser posted image user posted image user posted image ааа не те одбивам земам и текила и после ќе видиме што ќе биде,или четири у вис или хм ќе дремам user posted image

Непосредна врска до пораките: 2261
6.8.2011 23:31:32   
Maca25
Мавај пиво и текила Богданчанка и трк кај мт user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2262
6.8.2011 23:33:45   
Bogdancanka
море да е така добро ќе е да не одам трг до прозор или кај стигнамuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2263
7.8.2011 0:18:33   
Viktori
Јас се опремив за утре. 4 бустера, за 150 денари user posted image user posted image user posted image има да го препливам езерото user posted image user posted image user posted image
уште ако го искомбинирам со пиво или ракија некоја има да трипувам и дека по жичара се качувам user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 2264
7.8.2011 1:45:15   
Olivia
Viktori lep provod i nemoj da se ponasas kako Alisa vo zemjata na cudata, pecurki da ne beres i ne jades zs tek togas ke tripas, i vo dlaboko nikakao...aj sega otidov na nananje user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2265
7.8.2011 10:48:14   
arh_diz
Dobredojde nazad na RR Olivia sega si polna so energija odmorena.Na slikite super izgledas , verojatno na mnogumina si im ostanala vo pametuser posted image
Viktori ubavo pomini si

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 2266
7.8.2011 11:54:52   
Pepelaska *
Добро утро жени кај сте јас ќе земам од се што останало од вчераuser posted image
во последно време се чувствувам како воз да ме прегазил и имам многу подочњаци може треба да одам до доктор аuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2267
7.8.2011 21:51:37   
Olivia
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Dobredojde nazad na RR Olivia sega si polna so energija odmorena.Na slikite super izgledas , verojatno na mnogumina si im ostanala vo pamet

Fala na dobredojdeto i komplimentite, poslednite nekolku dena se slepav kaj vnuk mi vo apartman , strogo mu zabraniv da me vika teto na plaza, teta teta ama site mislea deka mi e decko , a ja vikam nemam decko koj i da me prasa, so da praam koga nikoj ne mu tekna da me prasa dali imam maz user posted image ...ma so i da e neke e veselo user posted image user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2268
9.8.2011 23:24:43   
lukas
... ПАТОТ НА ЉУБОВТА !!!
Човек умрел и заминал на небото. Се собрале ангелите и му рекле:
- " Ќе те однесеме во рајот, но прво да го видиш пеколот "
Го однесле во пеколот, а таму во средината огромен котел со некоја кашеста материја која била храна. Околу котелот, преполно луѓе со јадни лица, прегладнети и несреќни бидејќи сите имале во рацете лажици долги по 3 метри. Имале храна, имале лажици но не можеле да ја принесат храната до устата, да јадат поради должината на истите. И така овие патетични луѓе и покрај изобилство на храна, гладувале и страдале.
Потоа ангелите го однесле човекот во рајот.
Очекувајќи сосема друга слика, човекот се изненадил кога и таму ја здогледал истата сцена. Повторно огромен котел со каша, повторно луѓе со лажици од 3 метри...само овој пат, луѓето биле насмеани, задоволни, среќни и најадени.
Во недоумица ги прашал ангелите:
- Зошто? Во што е разликата што овие луѓе се СРЕЌНИ ?
- Погледни поубаво - рекле ангелите ..
Се загледал човекот внимателно и тогаш ја забележал разликата. Секој од нив го хранел другиот спроти себе.
Со насмевка ангелите му рекле:
" ОВДЕ ЛУЃЕТО СЕ ХРАНАТ ЕДЕН СО ДРУГ... ОВИЕ ЛУЃЕ ГО НАУЧИЛЕ ПАТОТ НА ЉУБОВТА.

mnogu me bendisa i zatoa sakav da go spodelam si site vas,..pozzzz do site...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 2269
10.8.2011 22:21:07   
Martins mom
Поздрав жени мои најмили. Јас се привикнувам на новото темпо со работата. Прва смена од 9-17, втора од 16-00 и еден ден вака, друг ден онака...уште се адаптирамuser posted image Уф, колку било тешко ова да го оставаш детето дома user posted image user posted image Цел ден бил со телефон во рака и ми се јавувал за да си дојдам побрзо...срце малечкоuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 2270
10.8.2011 23:12:17   
ananikol

Pravam ekleri, pa povelete site ste toplo dobredojdeni..

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2271
10.8.2011 23:22:47   
Maca25
Ех, ананикол како би дошла натака накај тебе, па ич да не се вратам во мк!! не дека за еклери не би дошла...немаш појма колку ми се јаде благо. И изедов се на Нина ( од благото) дури и лижевче едно излижав. Сега јадам сладолед, 2-ра порција user posted image

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 2272
10.8.2011 23:37:12   
mila mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Поздрав жени мои најмили. Јас се привикнувам на новото темпо со работата. Прва смена од 9-17, втора од 16-00 и еден ден вака, друг ден онака...уште се адаптирамuser posted image Уф, колку било тешко ова да го оставаш детето дома user posted image user posted image Цел ден бил со телефон во рака и ми се јавувал за да си дојдам побрзо...срце малечкоuser posted image

Uf vaka koga ve citam, ne znam kako ke pocnam i jas na rabota. Yes da imam uste vreme, ama znam deka ke placam sekojdnevno user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2273
10.8.2011 23:40:12   
Maca25
мила мама, ќе ти биде тешко на почеток, ама ќе се навикнеш. после раб. ќе си се гушкате и мазите најмногу со Е. 

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 2274
10.8.2011 23:45:49   
mila mama
Kuti... tuku zosto ne e lukas online? Sakam da ja prasam dali moze da i go ukradam postot da go stavam na fb user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2275
Страница:   <<   < Претходна страница  89 90 [91] 92 93   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  89 90 [91] 92 93   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Забременување!
Natasa981

Дали Вашата бременост беше планирана или се случи спонтано?

Да,планирав и калкулирав плодни денови со останати помагала за зачнување (40%)

Незнам, не се оптеретував со калкулации,но секако сакав бебе (38%)

Не, се случи сосем спонтано и неплански! (23%)

Број на сите гласови: 96

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!