|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Килограмите за време на бременоста
26.8.2011 12:34:02   
dostickage
jas dodusa se porodiv vo 34 nedela i imav samo dva kilogrami plus.bebeto se rodi 2200gr.
ama ne daj boze moeto nikomu...
na kraj u sekoe loso ima i dobro,iskociv manekenka posle poragjaj user posted image

(Одговор на членот sani 13)
Непосредна врска до пораките: 376
26.8.2011 12:55:08   
Natasa981
Jas sum visoka 170cm , zabremeniv so 63kg, a sega imam okolu 73kg. Ne jadam preterano, da ne recam, do 5mesec imav maka i ne jadev nisto , potoa si jadev najnormalno i toa e toa. Neznam dali ova e mnogu, ama do kraj sigurno ke kacam uste:)Inace , sega sum 31va nedela

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 377
26.8.2011 13:03:33   
miana
Eee natasa i jas so kilazava sum isto kako tebe,samo sto jas sum 23 ta nedela a ti 31 va - blazesi ti!! Jas moram da namalam inace maf mi e rabotava.

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 378
26.8.2011 13:09:22   
*mika*
Jas pa ziva srekjna konecno pocnav da kacuvam na kilaza user posted image  user posted image
Pocnav so 66kg (na 170 visina) i posle doooolgo vreme od 68kg (do pred nekoja nedela), konecno sega sum 72kg user posted image  a sum 25nedela

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 379
26.8.2011 13:25:33   
sani 13
abe i jas malce namaliv so jadenje edno vreme ama koga mi kazaa deka bebuleto mi zaostanuvase so razvojot vo stomaceto a jas ko slon so +17 kila i koga mi kazaa deka zaradi toa moze vo 35 nedela da me poragaat koga rekov butanje so sila i da vi kazam pravo uspeav vo 35 nedela on si e srazmerno sega napreden i ima 2500 e sega mama ima +20 ama sto e vazno barem on e dobar ocigledno e deka sum sklona kon usvinjuvanje jbg

(Одговор на членот *mika*)
Непосредна врска до пораките: 380
26.8.2011 17:28:20   
dzigimigi
Zabremeniv so 63kg,na poragaj otidov so 88,user posted image se rodi 3420.posle godina i pol jas si stojam na 73 i nikako da si slezam user posted image

Непосредна врска до пораките: 381
7.9.2011 2:18:30   
Zivka*
Jas zabremeniv so 61kg na 179visina ,a sega imam 74kg i sum 31va nedela ,bebusot super si napreduva,pa ke vidime do kraj uste kolku ke kacam user posted image inaku jas vaka se osekam ogromna zatoa sto nikogas ne sum imala poveke od 60kg ama se za bebus neli ,samo ona da mi e ziva i zdrava ,pa posle jas ke se spravam nekako so kilogramite user posted image :))))

(Одговор на членот dzigimigi)
Непосредна врска до пораките: 382
7.9.2011 2:29:07   
Baka
Вие супер стоите со килажата. Јас кога останав бремена имав 76кг, а кога влегов во болница за пораѓај имав 91кг!!! хахаха среќа речиси 10кг послаба бев малото кога имаше 40 дена. А сега со силна волја, полека надоле...

(Одговор на членот Zivka*)
Непосредна врска до пораките: 383
7.9.2011 15:39:33   
Andriance
A ja so da kazam??? 21-22 imam kacano..jes da sum 40 nedela ama ne znam so kje praam so tokku kilaa strav me fakja

(Одговор на членот Baka)
Непосредна врска до пораките: 384
7.9.2011 18:32:59   
sani 13
andriance ne se sekiraj i jas sum sega +22 a utre vlagam vo 38 taka da jas do 40 uste nekoe ke imam user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 385
8.9.2011 12:11:08   
Andriance
Sani13, ako ti e neshto za uteha, jas 7 i 8 mesec ne staviv nishto..e sega ne znam so sum napravila 9-ti mesec, ama toa ahto mi e malku cudno e shto sekade pishuva deka zaradi toa shto zeludnikot e pritisnat pomalku kje mi se jade...zimi majka kako da ne...ne deka imam nesto pregolem apetit ama jadam bre...taka da se si e individualno

Непосредна врска до пораките: 386
8.9.2011 12:30:29   
sani 13
mene mi se spusti veke user posted image malce nadole taka da mi go oslobodi zeludnikot i veke ne mi e problem da jadam user posted image i pocnav da kacuvam po 1kg nedelnouser posted image

Непосредна врска до пораките: 387
8.9.2011 14:12:21   
Baka
Без гајле за килограмите! На пораѓај бајаги се губат, но и после тоа кога ќе доите. А и обврските околу user posted image ќе помогнат! user posted image

Непосредна врска до пораките: 388
8.9.2011 15:30:48   
milo20052011
jas utre vlagam vo 39 nedela i zdebelena sum 22kg...koga ostanav bremena imav 53 a sega 75,do 8 mesec 20 kg,vo cel 8-mi 1kg,a sega za ovie nedeli vo 9 ti 1kg

(Одговор на членот Baka)
Непосредна врска до пораките: 389
8.9.2011 15:37:48   
Andriance
milo20052011 i kaj mene potpolno istata situacija...edinstveno sto malku me tesi a sum citala na interbet..deka kologramite vo bremensot koi se staveni oddendas demek taka i se gubele user posted image a ja o8 i 9 dali vkupno 2 kila se imam zdebeleno..ama pa od druga strana slusham razlicni iskustva vo odnos na doenje...nekoi slabeat,...ama nekoi pa stvaat dobra kilaza poradi jadenjeto..vekje neznam aman so i da e zivo i zdravo samo neka e

(Одговор на членот milo20052011)
Непосредна врска до пораките: 390
8.9.2011 16:05:22   
milo20052011
andriance kako e taka ama definitivno ke izgubime od ovaa tezina sega sto nie posle poragaj racunaj otoci plodova voda plodot placenta ke si se soberat kilogramite...

Непосредна врска до пораките: 391
8.9.2011 17:18:40   
sani 13
ooofff milooo od tvoja usta u bozji usi veke nemozam da se gledam- a nikoj ne mi veruva deka tolku sum kacila ne mi se poznavaat...ama vagava...

(Одговор на членот milo20052011)
Непосредна врска до пораките: 392
9.9.2011 0:55:52   
Andriance
Eve i denes na ctg..doktor mi vika...treba da napravime i eho..da vidime kolkavo e bebe..vaka kako shto te gledam...demek "klinicki" mi izgleda kako golemo....a ne e...normlano si e...mojot stomak e goleeem user posted image

Непосредна врска до пораките: 393
12.9.2011 11:57:51   
TeacherMom
Јас во текот на целата бременост качив само 6 килограми, кои веднаш ги снема со породувањето. Откако се роди user posted image изгубив уште 4 килограми, најверојатно поради доењето и обврските околу бебчето. Во бременоста многу внимавав на исхраната па мислам дека и тоа ми помогна да ја контролирам тежината, а сега иако не внимавам толку килограмите сами се симнуваат user posted image

Непосредна врска до пораките: 394
13.9.2011 14:53:40   
sani 13
kako uspea samo tolku da kacis ziti se?? alal da ti e ti zaviduvam :))

(Одговор на членот TeacherMom)
Непосредна врска до пораките: 395
13.9.2011 15:02:00   
kikicka
nemajte gajle za kilogramite posle so bebceto se ke izgbite vishok jas 22 i poveke moze bev neznam ne se merev veke posto dojdov do 80kg od 55 pred bremenost i sega poleka poleka se namaluvam. ruckajte si nemajte maka :Puser posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 396
13.9.2011 16:20:07   
sani 13
srce jas pocnav so 68...sega imam +23...sakas da ti kazam koja e prvata brojka kaj mene....samoubistvena e...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 397
14.9.2011 9:12:29   
KRISTIJANA*
lele i mene me faka panika user posted image pocnav so 64 vo prvoto tromesecie sekoj den povrakav a kaciv 6-7 kg potoa umereno kacuvav mn malku sega od 24-28 malku poveke i sega sum 29 ta nedela so +12 kg ....se tesam deka ke se namali tempoto sega 28-29 ama kako sto citam i slusam sega najmnogu se kacuva user posted image a ne jadam mnogu , dorucek rucek i vecera i uzina ovosje .....znam deka se zeznav na pocetok koga se sto ke videv zavrsuvase vo mojot zeludnik ...ama toa e Zdravje samo neka e ok bebusot pa ke mu ja mislime posle ...

Само една работа е поубава од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш мајка....

Непосредна врска до пораките: 398
14.9.2011 9:13:15   
KRISTIJANA*
hahhahah dorucek rucek i za vecera i uzina ovosje hahahhaha

Само една работа е поубава од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш мајка....

(Одговор на членот KRISTIJANA*)
Непосредна врска до пораките: 399
14.9.2011 9:18:07   
@Mila@
strav mi e da se kacam na vaga :)))) ne izgledam ic debelo ama proshliot pat koga se kaciv bev 8 kg popravena a ic ne se osekav debelo.A bash sega mi dojde apetitit ke bidam gude vo narednite 2 meseci kikiki

(Одговор на членот KRISTIJANA*)
Непосредна врска до пораките: 400
Страница:   <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?