Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 28.10.2011 14:57:17
temjana
пробувам да се сконцентрирам и да прочитам некој ред барем, ама нема шансаааа. Одкога ни ги земаа канцелариите и не ставија во една заедничка ќе полудааамммм И сега со нетрпение чекам да дојде 16часот да исчезнам од тука
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 28.10.2011 15:11:36
Viktori
Имам отворено 100 прозорчиња од фб, ерепублик, игри, ју тјуб.. се во исто време. Ќиткам ваму, играм игриче таму, си слушам музиче, а бе се на куп Последен ден од одморот, а малку ми беше ....
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 28.10.2011 15:53:40
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR
Имам отворено 100 прозорчиња од фб, ерепублик, игри, ју тјуб.. се во исто време. Ќиткам ваму, играм игриче таму, си слушам музиче, а бе се на куп Последен ден од одморот, а малку ми беше ....
ее нели ќе се видевме .Инаку јас ништо друго не правам само си читам рр а да и на фб сум уклучена .
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 29.10.2011 21:32:42
Maca25
очигледно дека надица си легнала чим си на РР, така М.?
јас сега се мислам што да си облечам, да не се испоразболам како на претходното мое искачање со другарки. 2 недели не можев да се оправам, па и воспаление на уво си закачив. Денес си купив убаво долго тенко џемперче и каивче, па нив ќе гледам некако да ги искомбинирам.